ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι μας κρύβουν; Αυτοκίνητα χάνονται ξαφνικά σε μυστική κρύπτη! (vid)

Υπάρχει κάποιο πείραμα μεταφοράς της ύλης σε εξέλιξη ή κάτι άλλο ακόμα πιο ανησυχητικό συμβαίνει;

Πολλά και ανεξήγητα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα. Και όλο και πληθαίνουν τελευταία οι απόψεις που εκφράζονται σχετικά με το ότι δεν είμαστε μόνοι μας στην Γη και ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας. Και ότι υπάρχουν πολλές και σκοτεινές δυνάμεις που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τους κανόνες της πραγματικότητας και των φυσικών νόμων.

Βλέποντας αυτή την σκηνή από έναν δρόμο μιας μεγαλούπολης, προσπαθούμε να κατανοήσουμε ποια μυστική δύναμη είναι αυτή που κάνει τα οχήματα να εξαφανίζονται.

Η κυκλοφορία στον δρόμο είναι ήσυχη και σχετικά τακτοποιημένη. Όμως τόσο τα μηχανάκια όσο και τα αυτοκίνητα, λες και είναι “υπνωτισμένα” οδηγούνται πάνω προς μία γέφυρα κάτω από την οποία τρέχει νερό.

Και ενώ όλοι περιμένουν ότι τα οχήματα θα εμφανιστούν από την άλλη πλευρά, αυτά εξαφανίζονται σε μία κρύπτη που τα οδηγεί πιθανόν σε κάποια άλλη διάσταση.

Το παράδοξο video κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει όσους το παρακολουθούν, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει εξήγηση με βάση την λογική και την ανθρώπινη αντίληψη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν οι οδηγοί επιστρέφουν από την άλλη διάσταση στην οποία βυθίζονται, προφανώς χωρίς να το γνωρίζουν. Και αν τελικά εξαφανίζονται οριστικά ή αν εμφανίζονται σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη ή του ηλιακού μας συστήματος.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, για μυστικά όπλα τα οποία μπορούν να αποσυνθέσουν και να επανασυνθέσουν την ύλη σε διαφορετικά σημεία.

Και όλα οδηγούν σε πειράματα από την πλευρά των Κινέζων, που φαίνεται ότι εδώ και καιρό έχουν προχωρήσει σε απτά αποτελέσματα με μεταφορά της ύλης, ξεπερνώντας τους Αμερικανούς και το πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Δεν γνωρίζουμε τι από όλα αυτά είναι αλήθεια. Και σε ποια διάσταση έχουν βρεθεί οι οδηγοί που πέρασαν μέσα από το κτίριο σε κάποιο άλλο χωροχρονικό σημείο. Εσείς έχετε κάποια απάντηση που να εξηγεί όλη αυτή την κατάσταση;

Spoiler: Δείτε με… “άλλο μάτι” την εικόνα και περιορίστε την φαντασία σας. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι δείχνουν αρχικά σε αυτή την πολύ έξυπνη οφθαλμαπάτη.

Πηγή: newsauto

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση