ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος! Nτύθηκε σέξι καλόγρια και πόζαρε έξω από καθεδρικό ναό (vid)

Πώς αντέδρασε περαστικός

Ο Τσάρλι Μπάκος βρισκόταν στον καθεδρικό ναό της Αγίας Μαρίας χθες, όταν εντόπισε μια γυναίκα ντυμένη λιτά, με εσώρουχα, λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο, ψηλά τακούνια και την στολή καλόγριας αλλά με μεγάλα σκισίματα στα πλαϊνά.

Η αντίδραση περαστικού στη θέα της «σέξι» καλόγριας

Αντικρίζοντας το σκηνικό, ο Μπάκος άρχισε να τραβάει βίντεο με το κινητό του, λέγοντας στο μοντέλο, τον φωτογράφο και τα άλλα τρία άτομα της ομάδας τους: «Δεν ξέρω ποιος σας έδωσε την άδεια να βγάζετε φωτογραφίες εδώ στον καθεδρικό ναό με αυτό τον τρόπο. Πάρτε τα πράγματά σας και φύγετε από εδώ» ακούγεται να τους φωνάζει.

Το μοντέλο δείχνει να απομακρύνεται από την κάμερα ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν να τρέχουν αμήχανα για να μαζέψουν τον εξοπλισμό τους.

Ο περαστικός στη συνέχεια απαίτησε από τον φωτογράφο να διαγράψει τις εικόνες από την κάμερά του. «Υπάρχει μια πινακίδα έξω από την είσοδο που λέει ότι δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών εδώ χωρίς άδεια» λέει στην ομάδα, με τον φωτογράφο να υπακούει κάνοντας ότι του ζήτησε.

Έπαινοι στον περαστικό για την αντίδρασή του

Το βίντεο με το σκηνικό κυκλοφόρησε στο Twitter με πολλούς να επαινούν τον Μπάκος, λέγοντας πως οι ιεροί χώροι «πρέπει να γίνονται σεβαστοί».

«Εξαιρετικά ασεβείς» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να αναρωτιέται: «Γιατί ο κόσμος πάντα πρέπει να σεξουαλικοποιεί τις καλόγριες;» ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Απολύτως αηδιαστικό και ντροπιαστικό».

Η απάντηση της καθολικής εκκλησίας

Εκπρόσωπος της Καθολικής Αρχιεπισκοπής του Σίδνεϊ μίλησε για το περιστατικό στην Daily Mail και τόνισε πως ο καθεδρικός ναός πρέπει να γίνεται σεβαστός, ανεξάρτητα από την πίστη του καθενός.

«Ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Μαρίας είναι ένας ιερός χώρος για την Καθολική Εκκλησία της Αυστραλίας και για πολλούς άλλους που έρχονται να αναζητήσουν ειρήνη και παρηγοριά. Η δυσάρεστη πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πως η Μητέρα Εκκλησία της Αυστραλίας, αποτελεί τακτικά μαγνήτη για κακόβουλες πράξεις βανδαλισμού, υλικές ζημιές και προσβλητική συμπεριφορά. Αποδεχόμαστε ότι δεν μοιράζονται όλοι τις πεποιθήσεις μας, αλλά όλοι οι άνθρωποι με θρησκευτική πίστη περιμένουν πως οι χώροι λατρείας του θα γίνονται σεβαστοί ή τουλάχιστον δε θα αντιμετωπίζονται με χλευασμό και δε θα υποβάλλονται σε πράξεις απρέπειας».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X