ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργή με καλεσμένο που έριξε τούρτα στο ζευγάρι - Τον γρονθοκόπησε ο γαμπρός (vid)

Δείτε το video

Ένας ενοχλητικός καλεσμένος γάμου προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο αφού κατέστρεψε τη γαμήλια τούρτα και την πέταξε στο νεόνυμφο ζευγάρι. Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε ένα viral βίντεο του TikTok, δείχνει τον άνδρα να τρεκλίζει προς τη γαμήλια τούρτα και να την κατεδαφίζει πριν πετάξει τα κομμάτια στη νύφη και τον γαμπρό. Όπως είναι κατανοητό, η απρόκλητη επίθεση δεν άρεσε στο ζευγάρι, ιδίως στον γαμπρό, ο οποίος ανταπέδωσε με μια γροθιά στο πρόσωπο του καλεσμένου.

Ενώ ορισμένοι θεατές χειροκρότησαν την αντίδραση του γαμπρού και μάλιστα επαίνεσαν τη γροθιά του ως «σπουδαίο χτύπημα», άλλοι επικεντρώθηκαν περισσότερο στη σπατάλη της τούρτας. «Όταν οι άνθρωποι καταστρέφουν μια τέλεια καλή τούρτα. Η οργή που πλημμυρίζει το σώμα μου είναι απροσμέτρητη», σχολίασε ένα άτομο.

Σε μια περίεργη εξέλιξη, μια νύφη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την επομένη του γάμου της, και όλα αυτά εξαιτίας μιας τούρτας. Η γυναίκα πήγε σε μια στήλη συμβουλών για να μοιραστεί την ιστορία της, εξηγώντας πώς ο σχεδιασμός του γάμου είχε κυλήσει ομαλά και πώς ήταν πρόθυμη να συμβιβαστεί στα περισσότερα πράγματα.

Ωστόσο, είχε ένα απλό αίτημα: να μην της τρίβουν την τούρτα στα μούτρα. Σύμφωνα με την αφήγηση της νύφης, ο σύζυγός της είχε σκοπίμως σχεδιάσει να παραβιάσει το αίτημά της και είχε μάλιστα ετοιμάσει μια κρυψώνα από cupcakes ως εφεδρικό σχέδιο.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X