ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο πρώην με παρακάλεσε για μια δεύτερη ευκαιρία... τον χρεώνω 250 ευρώ για να...»

Τον κάνει να… πληρώσει, κυριολεκτικά!

Μια διαφορετική ιδέα είχε μια φοιτήτρια, η οποία ήθελε να κάνει τον άπιστο πρώην σύντροφό της να πληρώσει… κυριολεκτικά!

Η Haley Pierce χρεώνει τον πρώην της περίπου 250 ευρώ την εβδομάδα για να μπορεί να έχει επικοινωνία μαζί της.

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι έδωσε ένα τέλος στη δύο ετών σχέση της αφότου έπιασε τον σύντροφό της να χρησιμοποιεί το Tinder για να βρει άλλες γυναίκες και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της. Ο άντρας υπερηφανευόταν για το ύψος του στην εφαρμογή, υποστηρίζοντας ότι ήταν πάνω από 1.90, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star.

Υπήρχαν ακόμη μηνύματα σε γυναίκες, στα οποία έγραφε, μεταξύ άλλων: «Γεια! Είσαι τόσο γλυκιά που ξέχασα την ατάκα που θα σου έλεγα». Και σαν να μην έφταναν αυτά, χρησιμοποιούσε για τους πονηρούς σκοπούς του φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει η Haley.

Όταν όλα αποκαλύφθηκαν, εκείνος την παρακάλεσε να τον συγχωρέσει. «Σε παρακαλώ», της έλεγε σε ένα βίντεο, και αποκαλούσε τον εαυτό του «τόσο γ@@@@ένο ηλίθιο». Η Haley μοιράστηκε τις εικόνες στο TikTok, οι οποίες συγκέντρωσαν περισσότερα από 4,4 εκατομμύρια views.

Μπλόκαρε επίσης τον πρώην της και τον χρεώνει 300 δολάρια, περίπου 250 ευρώ δηλαδή, την εβδομάδα, προκειμένου να μπορεί να έχει επικοινωνία μαζί της. Εκείνος πληρώνει μέσω της εφαρμογής CashApp.

Αποφασισμένη να γυρίσει την κατάσταση υπέρ της, η άνεργη Haley σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες της.

Η Haley από το Κάνσας Σίτι του Μισούρι, είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Όταν του είπα ότι τελειώσαμε, άρχισε να φρικάρει και γι’ αυτό άρχισα να τον καταγράφω. Ήταν υστερικός και έλεγε τρελά πράγματα. Αισθανόμουν απλώς θυμωμένη. Προσπαθούσε να με χειραγωγήσει. Τον κατέγραψα για να μπορώ να δείξω σε όλους τι έχει κάνει και ότι δεν είναι ο τέλειος τύπος που όλοι νομίζουν ότι είναι.

Από το πουθενά είχα αυτό το προαίσθημα για κάτι και τον ρώτησα τι είχε κάνει. Μου είπε ότι είχε προσθέσει κάποιον στο Snapchat και του ζήτησα να συνδεθεί στο Tinder στο τηλέφωνό μου. Όταν είδα τα μηνύματα, τον μπλόκαρα στα πάντα.

Την επόμενη ημέρα μου έφερε φτηνά λουλούδια, σοκολάτα και ένα λούτρινο που ήδη είχα. Δεν έπιασε όμως. Με πήρε από το τηλέφωνο του αδερφού του και είπε: “θα σου δώσω όλα μου τα λεφτά”. Του είπα να μου στείλει 300 δολάρια και πως θα κάτσω να μιλήσω μαζί του. Έτσι και έκανα. Τώρα με πληρώνει αυτό το ποσό την εβδομάδα απλώς για να παραμείνω σε επικοινωνία μαζί του. Στην αρχή του επέτρεπα να μου μιλάει μόνο μέσω του CashApp αλλά μετά προσφέρθηκε να αρχίσει να μου αγοράζει τρόφιμα.

Δεν έχω μια καλή πηγή εσόδων αυτή την περίοδο, και ειλικρινά τον χρησιμοποιώ απλώς για να μου αγοράσει τρόφιμα. Πριν από δυο ημέρες με πήγε στο εμπορικό και ξόδεψε άλλα 300 δολάρια. Προσπαθεί να με κερδίσει πίσω, πληρώνοντας, αλλά του έχω πει ότι τη στιγμή που δεν θα τον χρειάζομαι πια, έχω τελειώσει».

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X