ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Μακρόν εμφανίστηκε σε συνέντευξη με πανάκριβο ρολόι - Το «εξαφάνισε»

Η απάντηση του Ελιζέ

Η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δυο χρόνια (από τα 62 στα 64 έτη) έχει προκαλέσει την οργή των Γάλλων οι οποίοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαμαρτύρονται κατά του Εμμανουέλ Μακρόν. Η αύξηση αυτή έχει κοστίσει πολιτικά στον Γάλλο πρόεδρο και δεν είναι η μόνη… γκάφα στην οποία υπέπεσε.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Εμμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε να φορά ένα πανάκριβο ρολόι. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρόεδρος, όπως παρατήρησαν οι τηλεθεατές φορούσε ένα ρολόι της γαλλικής εταιρείας Bell&Ross με μπλε καντράν και μαύρο λουράκι. Το συγκεκριμένο ρολόι κοστίζει 2.120 λίρες (περίπου 2.500 ευρώ), αν και ισχυρισμοί χρηστών στο Twitter ανεβάζουν το κόστος του συγκεκριμένου μοντέλου έως και τα 80.000 ευρώ.

Και ενώ η συνέντευξη συνεχιζόταν με τον Γάλλο πρόεδρο να κάνει έντονες κινήσεις, ξαφνικά και μόλις 11 λεπτά μετά την έναρξη της συζήτησής του με τους δημοσιογράφους το ρολόι… εξαφανίστηκε από το χέρι του.

Η αφαίρεση του ρολογιού έγινε διακριτικά από τον Εμμανουέλ Μακρόν. Έβαλε το αριστερό του χέρι κάτω από το τραπέζι, συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις και όταν έβαλε το χέρι του πάνω στο τραπέζι το ρολόι είχε εξαφανιστεί.

Η απάντηση του Ελιζέ

Η εκδοχή του Ελιζέ για το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρει πως ο Εμανουέλ Μακρόν αφαίρεσε το ρολόι του επειδή χτυπούσε στο τραπέζι, ενώ έκανε τις χειρονομίες του. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος υπεραμύνθηκε του νέου ασφαλιστικού, λέγοντας ότι η αύξηση των ορίων ηλικίας είναι απαραίτητη και ξεκαθάρισε ότι θα εφαρμοστεί αργότερα, μέσα στον χρόνο, παρά την έντονη αντίθεση της γαλλικής κοινωνίας.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση