ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μύκονος: Ξόδεψε 5 εκατ. για την 10η επέτειο γάμου του

Εντυπωσιακή διακόσμηση, υψηλούς προσκεκλημένους, μοντέλα, ενδυμασίες πέρα από κάθε φαντασία και μπουφέδες με του πουλιού το γάλα

O εκ των βασικών μετόχων της Ατλέτικο Μαδρίτης, Idan Ofer, επέλεξε τη Μύκονο για να γιορτάσει την 10η επέτειο των γάμων του με την τέταρτη σύζυγό του.

Εντυπωσιακή διακόσμηση, υψηλούς προσκεκλημένους, μοντέλα, ενδυμασίες πέρα από κάθε φαντασία και μπουφέδες με του πουλιού το γάλα είχε το πάρτι του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου Idan Ofer στη Μύκονο.

Ο εκ των βασικών μετόχων της Ατλέτικο Μαδρίτης οργάνωσε το πάρτι για να γιορτάσει την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του.

Το σκηνικό που στήθηκε στην Παράγκα ήταν εμπνευσμένο από το φεστιβάλ Burning Man που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νεβάδα των ΗΠΑ.

H κάμερα του mykonoslive.tv κατέγραψε εικόνες από γιγάντιες κατασκευές όπως ένα «άγαλμα» του Βούδα από λάστιχα αυτοκινήτων.

Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Το ζεύγος Ofer λατρεύει την Μύκονο, την οποία επέλεξε πριν από 10 χρόνια για να παντρευτεί και γι’ αυτό την επέλεξε εκ νέου προκειμένου να διοργανώσει πάρτι για την δέκατη επέτειό του γάμου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X