ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η νέα ανάρτηση του Μισιρλή στο Instagram

Παρουσιάζει το μεγάλο του έργο με ένα σύντομο trailer

Ο Γιάννης Μισιρλής ανήρτησε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δίνοντάς μας μια πρώτη αίσθηση του νέου μεγάλου έργου που ανέλαβε να φέρει σε πέρας η εταιρεία του στην Λεμεσό.

Πρόκειται για το «The Icon», το οποίο ανεγείρεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και θα αποτελείται, όπως φαίνεται, από πολυτελή διαμερίσματα, καθώς και χώρους αθλοπαιδιών και διαφόρων δραστηριοτήτων.

Αναμφίβολα, ο Γιάννης Μισιρλής επέλεξε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο τρόπο για να μας «ξεναγήσει» στο μεγαλεπήβολο έργο της εταιρείας του. Η αρχή γίνεται με ένα εντυπωσιακό πλάνο από πισίνα η οποία περιλαμβάνεται στο έργο, ενώ στην συνέχεια ένα πλοιάριο στην θάλασσα της Λεμεσού ξεπροβάλλει στο οπτικό μας πεδίο, με το όνομα του «The Icon» να αναγράφεται στο πανί του.

Φυσικά, δεν λείπουν και εικόνες από το εσωτερικό του κτηρίου, στο οποίο οι προνομιούχοι θα απολαμβάνουν πολυτελή διαμερίσματα με απίστευτη θέα το γαλάζιο της θάλασσας της Λεμεσού. Παράλληλα, ο θεατής μπορεί να πάρει και μια γεύση από τις αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να επιδοθεί, όπως το τένις, για παράδειγμα.

Η συνέχεια στο βίντεο:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Misirlis (@misirlis) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X