ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αυτό το απλό κόλπο στο Wi-Fi μπορεί να βρείτε αν σας απατά ο σύντροφό σας

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η απιστία είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση, ειδικά στη σημερινή εποχή με την άνοδο της τεχνολογίας, όμως ένα κόλπο στο Wi-Fi μπορεί να αποκαλύψει αν κάποιο άτομο είναι πιστό ή όχι.

Σύμφωνα με τη New York Post, η TikToker που ονομάζεται Abby Paige δημοσίευσε στην πλατφόρμα ένα βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ισχυριζόμενη ότι ανακάλυψε τυχαία το συγκεκριμένο κόλπο.

Με βάση όσα ανέφερε, αν κάποιος μπει στην ενότητα «διαχείρηση ατόμων» που υπάρχει σε κάθε δίκτυο Wi-Fi, μπορεί να εντοπίσει πότε ο εκάστοτε χρήστης είναι ενεργός, ενώ τα δεδομένα διατηρούνται για μια εβδομάδα.

@abby.paige Replying to @Karma Renee #greenscreen #real #relatable #foryoupage #fyp ♬ original sound - Abbs :)

Έτσι, μπορεί να φανεί πότε κάποιο άτομο είναι ενεργό, ενώ αποκαλύπτεται αν χρησιμοποιεί συχνά εφαρμογές social media, όπως το Instagram και το Facebook.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν εξατομικευμένες λεπτομέρειες, όπως πρόσβαση σε συνομιλίες, ιστορικό ή άλλες παρόμοιες δυνατότητες. Εντούτοις, μπορεί να αποκαλυφθεί αν κάποιο άτομο ξενύχτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ισχυρίστηκε πως κοιμόταν και να εξαχθούν τα αντίστοιχα συμπεράσματα.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση