ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Lady Gaga: 500.000 δολάρια αμοιβή για τα δύο κλεμμένα γαλλικά bulldogs της

Πυροβόλησαν τον εκπαιδευτή σκύλων της

Στην Ιταλία βρίσκεται η Lady Gaga, η οποία σύμφωνα με τη New York Post, ανακοίνωσε αμοιβή 500.000 δολαρίων για όποιον τη βοηθήσει να βρει τα αγαπημένα της σκυλιά, Koji και Gustavo, ράτσας γαλλικού bulldog, που εκλάπησαν έξω από το σπίτι της στο Δυτικό Χόλιγουντ το βράδυ της Τετάρτης.

Οι άγνωστοι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν και τον συνοδό των σκύλων, Ράιαν Φίσερ, o οποίος σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναρρώνει πλέον εκτός κινδύνου.

Τέσσερις πυροβολισμούς στο στήθος δέχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης ο 30χρονος Ράιαν Φίσερ που είχε βγάλει βόλτα τα τρία γαλλικά bulldogs της Lady Gaga, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβολήθηκε από δύο αγνώστους που έκλεψαν τα δύο από τα τρία σκυλιά και στη συνέχεια έφυγαν με μια λευκή BMW. Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν τους υπόπτους ως«δύο μαύρους άνδρες που φορούσαν καπέλα μπέιζμπολ».

Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι της Αμερικανίδας σταρ, στη λεωφόρο Sierra Bonita, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν να έχει τις αισθήσεις του, οπότε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Οι άγνωστοι δράστες που αναζητούνται, πήραν μαζί τους τα δύο γαλλικά bulldogs, Koji και Gustavo, ενώ η Miss Asia αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X