ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυπριακό! Το παρκάρισμα που άφησε τους πάντες άφωνους

Απίστευτο και όμως αληθινό

24news team

Ένα παρκάρισμα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Αρκετοί μάλιστα διερωτήθηκαν αν η φωτογραφία που αναρτήθηκε στην σελίδα «Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας» είναι αληθινή ή έτυχε επεξεργασίας.

Όπως, ωστόσο, διευκρινίστηκε η εν λόγω εικόνα είναι πέρα για πέρα αληθινή άρα και το περιστατικό. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία δύο οχήματα στάθμευσαν με έναν άκρως περίεργο τρόπο το ένα δίπλα στο άλλο. Τόσο δίπλα που ο οδηγός του ενός και ο συνοδηγός του άλλου οχήματος σίγουρα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις πόρτες τους. Ούτε καρφίτσα δεν φαίνεται να χωράει ανάμεσά τους. Πραγματικά όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να το περιγράψει είναι δύσκολο… μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Πάντως οι χρήστες της σελίδας θέλησαν να λύσουν το μυστήριο… ποιος άραγε στάθμευσε πρώτος; Αν κρίνουμε από τις απόψεις που διατυπώθηκαν δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα εξάλλου δεν μάθαμε και ποιο ήταν το τέλος της όλης περιπέτειας. Ελπίζουμε να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση