ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καθηγητής είχε βάλει κρυφή κάμερα στο παπούτσι του και έγραφε τα εσώρουχα γυναικών με φούστα

Ο 40χρονος πανεπιστημιακός συνελήφθη και απολύθηκε

Την απόλυψη του καθηγητή Μιγκέλ Πέρεζ αποφάσισε η διοίκηση του πανεπιστημίου Benemérita Autonomous University of Puebla (BUAP) στο Μεξικό στο οποίο εργαζόταν μετά τη σύλληψή του για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών καθώς ο 40χρονος πανεπιστημιακός εντοπίστηκε να έχει βάλει κρυφή κάμερα στο παπούτσι του με το οποίο κατέγραφε εσώρουχα γυναικών που φορούσαν φούστα.

Ο Πέρεζ έγινε τσακωτός σε πανηγύρι στην πόλη Πουέμπλα στις 2 Μαΐου με βίντεο να τον έχει καταγράψει να βάζει το παπούτσι του κάτω από τη φούστα γυναίκας που ανυποψίαστη παράγγελνε φαγητό.

Όταν ο Πέρεζ αντιλήφθηκε ότι τον είχαν εντοπίσει προσπάθησε να διαφύγει με τον σύντροφο της κοπέλας που τον κατέγραψε να του λέει «πού νομίζεις ότι πηγαίνεις φίλε; Έγραφες με τα παπούτσια σου».

Η κοπέλα που αποκάλυψε την δράση του καθηγητή εξήγησε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο επειδή είχε την εντύπωση ότι δεν θα του ασκείτο δίωξη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πέρεζ διαμοίραζε το υλικό που κατέγραφε από τα ανυποψίαστα θύματά του σε γκρουπ στο Tetegram.

Η κρυφή κάμερα στο παπούτσι του καθηγητή στο Μεξικό

Η στιγμή της σύλληψης του 40χρονου καθηγητή

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X