ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάθε φορά που το κάνουν... αποταμιεύουν χρήματα (vid)

Έναν περίεργο τρόπο αποταμίευσης χρημάτων έχει σκαρφιστεί ένα ζευγάρι από το Μεξικό

Το μυστικό της επιτυχίας για εξοικονόμηση χρημάτων αποκάλυψε ένα ζευγάρι από το Μεξικό. Τι κάνουν; Κάθε φορά που βρίσκονται ερωτικά, βάζουν 6 δολάρια στον κουμπαρά τους.

Η 26χρονη Fanny Castellanos και ο 29χρονος αρραβωνιαστικός της Jesús μοιράστηκαν το περίεργο οικονομικό τους μυστικό σε ένα βίντεο στο TikTok που συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια προβολές.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fanny Castellanos (@fanny.castellanos)

Κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα. Έτσι τον περασμένο Ιανουάριο σκαρφίστηκαν αυτή τη λύση. Μέσα σε ένα χρόνο, εξοικονόμησαν 1.320 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι τους τελευταίους 12 μήνες βρέθηκαν ερωτικά 220 φορές.

«Ήμασταν έκπληκτοι, το να γεμίσουμε τρεις κουμπαράδες ήταν απίστευτο», είπε η 26χρονη σε μια συνέντευξη στο NeedToKnow, λέγοντας ότι η εξοικονόμηση ήταν πολύ πιο εύκολη όταν απολάμβαναν «κάθε νόστιμη στιγμή μαζί».

Το ζευγάρι έβαζε χρήματα στην άκρη για έκτακτες πληρωμές και λογαριασμούς. Τον περασμένο Σεπτέμβριο αρραβωνιάστηκαν και τώρα σχεδιάζουν να συνεχίσουν την εξοικονόμηση για τον μήνα του μέλιτος.

 

@fannycastellanosrdz Millonarios de amor @Elyisus #novios #ahorros #enero2022 #enero2023 #fypシ ♬ sonido original - Fanny Castellanos
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση