ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το... καυτό ντύσιμο της γειτόνισσας

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε το ντύσιμό της που προκάλεσε τον χαμό

«Αν το να είσαι σέξι ήταν έγκλημα, εγώ θα βρισκόμουν μόνιμα κλειδωμένη στο σπίτι» ισχυρίζεται η TikTokερ, η 1mperatix από το Αϊντάχο, αναφέροντας πως η γειτόνισσά της κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με… μικροσκοπικά ρούχα. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της και της είπαν τον λόγο της «επίσκεψης» εκείνη απάντησε «έχω το δικαίωμα να είμαι σέξι. Θα συνεχίσω να το κάνω. Απλώς στην γειτόνισσα δεν αρέσει το στιλ μου».

 

@1mperatrix like for outfit reveal #messytok #drama #neighbours #karen #cops #feminist #fyp #fypシ #foryou #viral ♬ original sound - Imp

Η TikToker, η οποία φορά ένα κοντό μπλουζάκι, τζιν σορτσάκι και μπότες, υποστηρίζει ότι το θέμα δεν είναι τα ρούχα της. «Της είπα: Το σώμα μου σε προσβάλλει και αυτό είναι το θέμα. Δεν ξέρω τι περιμένει από εσάς». Οι άλλοι χρήστες που είδαν το βίντεο δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι όντως η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια τέτοια κλήση. «Σοβαρά τώρα; Ήρθαν;», αναρωτήθηκε κάποιος. Η TikToker αποκάλυψε στη συνέχεια ότι «ο μόνος λόγος» που ήρθαν οι αστυνομικοί στην πόρτα της ήταν γιατί η γειτόνισσά της «είπε ψέματα» και υποστήριξε ότι βρισκόταν στην ιδιοκτησία της, αναφέρει η NYPost.

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε το ντύσιμό της που προκάλεσε τον χαμό, με εκατοντάδες σχολιαστές να λένε ότι η γειτόνισσα ξεπέρασε κάθε όριο.

 

@1mperatrix Reply to @zoldyckwitch YOU GUYS ASKED FOR IT!!! HERE’S THE OUTFIT REVEAL!!! #fyp #fypシ #foryou #viral #ootd ♬ original sound - Imp

 ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy  |  Κόσμος  |  Media

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X