ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήθελε πλούσιο στήθος αλλά... της κατέστρεψε τη ζωή (pics)

«Ανόητο λάθος»

Η χυμώδης τηλεοπτική σταρ που ξεπήδησε από το βρετανικό «Love Island» ήθελε να μοιάσει κι άλλο στην Κιμ Καρντάσιαν, καθώς οι καμπύλες της δεν ήταν αρκετές.

Κι έτσι υποβλήθηκε σε αυξητική στήθους «για να νιώσω σέξι, με άφησε όμως μουδιασμένη», αποκαλύπτει η 30χρονη σήμερα Anna Vakili.

Η οποία είναι έτοιμη να βγάλει τα επιθέματα σιλικόνης που εμφύτευσε πριν από 7 χρόνια, καθώς ισχυρίζεται ότι της προκάλεσαν πόνο, την έκαναν να χάσει τη δουλειά της και επηρέασαν ακόμα και την ερωτική της ζωή.

 
 
 

 

Μιλώντας αποκλειστικά στο Fabulous Daily, η reality star είπε: «Όταν τα έβαλα, ήθελα να νιώσω σέξι. Ήταν όμως ανόητο λάθος να πιστεύεις πως τα μεγαλύτερα στήθη μπορούν να το κάνουν αυτό. Πραγματικά δεν μπορούν και αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο, δεν θα το είχα κάνει».

Η επέμβαση των 5.500 λιρών έγινε όταν ήταν 23 ετών και ανέβηκε μπόλικα νούμερα στο μπούστο, μόνο που την άφησε χωρίς καμία αίσθηση στο στήθος.

 
 
 

 

«Τα στήθη μου ήταν πάντα πολύ ευαίσθητα, ήταν το καλύτερο κομμάτι του σεξ, τώρα όμως είναι εντελώς μουδιασμένα και είναι πολύ άσχημο που έχασα αυτή την απόλαυση», αποκαλύπτει.

Η Anna, η οποία επέστρεψε στη δουλειά της ως φαρμακοποιός τώρα με την πανδημία, έχει βγάλει αρκετά λεφτά μετά το reality, τα μεγάλα εμφυτεύματα την έκαναν ωστόσο να χάσει πολλές διαφημιστικές δουλειές, όπως λέει.

«Είναι δύσκολο για μένα να φοράω διαφορετικά ρούχα, επειδή το στήθος μου δεν χωρά σε πολλές μπλούζες, το οποίο επιδρά στη δουλειά μου, καθώς δεν μπορώ να διαφημίσω αρκετές φίρμες».

 
 
 

 

 
 
 

 

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sexy  |  Viral

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X