ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καθηγήτρια Ιστορίας και οι «καυτές» πόζες

Πώς αποκαλύφθηκε το «μικρό» της μυστικό

Όταν η καθηγήτρια Ιστορίας Έιμι Καπς κλήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου να συμμετάσχει σε μια συνάντηση μέσω Zoom, ήξερε ότι ήταν σε μπελάδες.

«Ήταν άβολο. Έτρεμα από φόβο και ντροπή», θυμάται η ίδια. Η ντροπή προκλήθηκε όταν η επιτροπή στην οθόνη της παρουσίασε αποδείξεις του προφίλ της στο OnlyFans, τη συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν προκλητικές ή ακόμα και γυμνές φωτογραφίες τους.

 

 

«Με έκαναν να αισθανθώ τόσο μικρή και αηδιαστική», λέει η 32χρονη Καπς, η οποία παραδέχτηκε ενώπιών τους ότι διατηρούσε λογαριασμό, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και τελικά παραιτήθηκε από τη δουλειά της, όπου δίδασκε παιδιά 13 και 14 ετών.

«Δεν ντρεπόμουν επειδή το έκανα, αλλά γνωρίζοντας ότι οι συνάδελφοί μου γνώριζαν για αυτό, με έκανε να μαζεύομαι», σημειώνει η πρώην καθηγήτρια πλέον από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη που ένιωθα ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ».

Την ίδια ώρα όμως λάτρευε αυτό που έκανε στο OnlyFans. «Λάτρευα που είχα μια πλευρά μου, την οποία δεν γνώριζε κανείς στο σχολείο. Αισθανόμουν σαν άτακτος σούπερ ήρωας – καθηγήτρια τη μέρα, ξελογιάστρα το βράδυ».

 

 

Την έπιασαν λοιπόν και άρχισε να αναρωτιέται πώς αποκαλύφθηκε το «μικρό βρώμικο μυστικό της». Υπήρχε περίπτωση ο διευθυντής του σχολείου να ήταν ένας από τους πελάτες της που πλήρωναν συνδρομή;

Ο ένοχος όμως βρέθηκε και ήταν ο πρώην σύζυγός της, Θίοντορ, ο οποίος μισούσε καιρό το γεγονός ότι άλλοι άντρες την πρόσεχαν. Η ζήλια του μάλιστα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο το 2020.

Εκείνος είχε δείξει τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις της στο OnlyFans σε κάποιον από το σχολείο, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε τον διευθυντή.

Ο Θιοντόρ έχει ομολογήσει ότι εκείνος βρισκόταν από πίσω, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «της άξιζε». Φαίνεται όμως ότι σε έναν μικρό βαθμό έχει μετανιώσει αυτό που έκανε, λέγοντας ότι «ένα κομμάτι του μετανιώνει την προδοσία» εξαιτίας της «ντροπής» που προκάλεσε.

 ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Gossip

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X