ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καταραμένη στροφή που έγινε viral και κάνει τον γύρο του κόσμου

Είναι η πιο επικίνδυνη;

Μια φαινομενικά απλή στροφή έχει καταφέρει να γίνει το φόβητρο για δεκάδες οδηγούς που δεν κατάφεραν να κάνουν το αυτονόητο και βρέθηκαν εκτός δρόμου.

Οι δρόμοι σε όλο τον κόσμο βρίθουν από πραγματικά επικίνδυνες στροφές που λόγω κακής σχεδίασης, ορατότητας, ποιότητας οδοστρώματος ή καιρικών συνθηκών ξαφνιάζουν τους οδηγούς των αυτοκινήτων και τους στέλνουν αναπάντεχα εκτός δρόμου.

Από ό,τι φαίνεται ωστόσο υπάρχει και μία στροφή, κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία, χωρίς προφανή λόγο καταφέρνει να μπερδέψει πολλούς οδηγούς και να τους κοστίσει ως αποτέλεσμα χιλιάδες ευρώ σε επισκευής.

Το περίεργο με αυτή τη σχετικά κλειστή στροφή είναι ότι λόγω της μορφολογίας του εδάφους στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει άπλετη ορατότητα για τους οδηγούς των αυτοκινήτου και στις δύο κατεύθυνσης, ενώ και η ταχύτητα κίνησης των οχημάτων είναι σχετικά μικρή, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχουν ευτυχώς θανατηφόρα τροχαία.

Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί οι κακές καιρικές συνθήκες βάζουν το δικό τους χεράκι στη δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει τους οδηγούς, όπως και η κλίση του οδοστρώματος στις εξόδους, η οποία ίσως και να μην είναι η ενδεδειγμένη.

Τον μεγαλύτερο βέβαια ρόλο τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων των αυτοκινήτων από τους οδηγούς τους που τελικά δεν καταφέρνουν να «διαπραγματευτούν» την στροφή που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση