ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκα δοκιμάζει σκυλοτροφή για να είναι σίγουρη πως το κατοικίδιό της τρώει νόστιμα

Δείτε το βίντεο

Η ιδιοκτήτρια ενός σκύλου αγαπάει τόσο πολύ το κατοικίδιο της, που δοκιμάζει τις τροφές που του δίνει, ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι νόστιμες.

Η περιέργεια της κοπέλας για το πώς είναι να γεύεται κανείς την σκυλοτροφή, προήλθε από το γεγονός ότι έβλεπε το κατοικίδιο της ιδιαίτερα χαρούμενο, όταν έτρωγε μια συγκεκριμένη τροφή.

Η κοπέλα από το Εδιμβούργο δημοσίευσε την συνήθεια της στο TikTok και ήδη έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 93.000 προβολές, καθώς απεικονίζεται η ίδια να δοκιμάζει τις τροφές αλλά και να τις αξιολογεί.

 

@diaineo My dog is called Lady fyi #tastetest #chihuahuasoftiktok ♬ Elevator Music - Bohoman

«Αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό, 9 στα 10. Το επόμενο σνακ είναι με χαμηλά λιπαρά. Όχι και τόσο καλό, 3 στα 10», αναφέρει η κοπέλα αφού δοκίμασε κάποιες από τις γεύσεις. Χιλιάδες χρήστες ήταν αυτοί που σοκαρίστηκαν με αυτό το βίντεο, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν πως «Έχω ακούσει πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά δεν περίμενα να το δω με τα μάτια μου».

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που ενθάρρυναν την κοπέλα να δημιουργήσει και αλλά βίντεο που να δοκιμάζει και άλλες γεύσεις και να λέει την άποψη της.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση