ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για θρησκευτικές τελετές δεν χρειάζεται μήνυμα» - Χαμός από Ομονοιάτες

Λαοθάλασσα «έπνιξε» το Ηλίας Πούλλος και άλλες περιοχές της Κύπρου

24news team

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ της Τρίτης (4/5) οι οπαδοί της Ομόνοιας, μετά τη κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας τους, αλλά και αυτού του αντιπάλου για τον τίτλο, Απόλλωνα, τα αποτελέσματα των οποίων επέτρεψαν στην Ομόνοια να στεφθεί πρωταθλήτρια μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου», έκαναν τους οπαδούς της σε ολόκληρη τη Κύπρο να ξεχάσουν περιοριστικά μέτρα και lockdown και να ξεχυθούν στους δρόμους.


Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας οι Ομονοιάτες - Αποφεύχθηκαν επεισόδια


Ως γνωστόν οι πολίτες στη Κύπρο έχουν βάλει για τα καλά στη ζωή τους το 8998, την πλατφόρμα στην οποία πρέπει να αποσταλεί μήνυμα για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση και να δοθεί έγκριση. Κάποιοι Ομονοιάτες όμως, φαίνεται να… διασκέδασαν με αυτή, το βράδυ της Τρίτης (4/5) αφού όταν επρόκειτο να βγουν στους δρόμους για πανηγύρια, η απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε ήδη σε ισχύ (σ.σ. 21:00).

Ενδεικτικά πιο κάτω, θα δείτε κάποια μηνύματα που στάλθηκαν στην εν λόγω πλατφόρμα.

Υπήρξε και οπαδός που με ανάρτησή του χαρακτήρισε τελετή θρησκευτικής λατρείας τους πανηγυρισμούς και επικαλέστηκε τη διευκρίνιση του Υπουργείου Υγείας, όσον αφορά τις εκκλησίες και άλλους χώρους θρησκευτικής λατρείας, για να αναφέρει ότι δεν χρειαζόταν να σταλθεί μήνυμα στο 8998, για να πάνε στους πανηγυρισμούς.

Θυμίζουμε ότι χιλιάδες κόσμου, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας στο Γέρι για να υποδεχθούν το λεωφορείο με τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της ομάδας για να πανηγυρίσουν μαζί τους, ενώ φίλαθλοι βρέθηκαν και έξω από το «ΑΕΚ Αρένα» μετά τη λήξη του αγώνα ώστε να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές. Επίσης, στη Λεμεσό μαζεύτηκαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας για να πανηγυρίσουν το 21ο πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X