ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
06 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας οι Ομονοιάτες - Αποφεύχθηκαν επεισόδια

Έτσι έδρασε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (4/5)

24news team

Από το βράδυ της Τρίτης (4/5) η Ομόνοια πανηγυρίζει το 21ο πρωτάθλημά της και οι οπαδοί της, ξεχύθηκαν στους δρόμους για να το πανηγυρίσουν, αφού είχαν να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας 11 χρόνια.

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο έγιναν εν μέσω lockdown με την ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας να ξεκινάει στις 21:00, λίγο μετά την λήξη των δύο κρίσιμων παιχνιδιών τα οποία ανάδειξαν πρωταθλήτρια την Ομόνοια.

Το σημείο συγκέντρωσης των οπαδών της Ομόνοιας στη Λευκωσία, ήταν το προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» όπου μαζεύτηκε χιλιάδες κόσμος. Επίσης, οπαδοί της μαζεύτηκαν τόσο έξω από το «ΑΕΚ Αρένα» μετά τη λήξη του παιχνιδιού, όσο και στη Λεμεσό. 

Στους δρόμους βρέθηκε και η Αστυνομία, ωστόσο όπως είναι φυσιολογικό ήταν δύσκολο να επέμβει σε ένα τόσο μεγάλο όχλο, αφού αναγνωρίζεται ότι τυχόν επέμβασή των μελών της Δύναμης, πιθανόν να προκαλούσε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, ο οποίος μίλησε στο 24news: «Πρωταρχικός στόχος ήταν η αποφυγή επεισοδίων», ενώ εξήγησε ότι υπήρχε σχέδιο αστυνόμευσης γι’ αυτό το λόγο.

«Δεν σημειώθηκαν ούτε επεισόδια, ούτε βανδαλισμοί, ούτε κάποια σωματική βλάβη και αυτό είναι αποτέλεσμα της αστυνόμευσης» σημείωσε.

Όσον αφορά τις παραβιάσεις του Διατάγματος και τη χρήση βεγγαλικών από πρόσωπα, η Αστυνομία πρόκειται να διερευνήσει όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις και να προχωρήσει σε καταγγελίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση