ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη από το Instagram - Τι συνέβη

Της στοίχισε πολύ το τελευταίο της σχόλιο για τους Παξούς τελικά...

Ο κόσμος όπως φαίνεται δεν ξεχνά και το τραγικό περιστατικό με τους Παξούς στιγμάτισε για τα καλά την influencer. Η Ιωάννα Τούνη μετά το κράξιμο που έφαγε για την ατάκα της αλλά και με αφορμή το περιστατικό με τις φωτιές στην Ελλάδα που έκανε τον κόσμο του instagram να "παγώσει" για λίγο τα stories με την καλοπέραση, έχει... αποστασιοποιηθεί για πρώτη φορά τόσο έντονα από τα social.

Η αλήθεια είναι πως σεβόμενη όλα αυτά με τις πυρκαγιές δεν έχει όρεξη να ανεβάσει stories από την καθημερινότητά της. Πληροφορίες του Vanda's blog επίσης αναφέρουν πως... ήθελε ένα μεγάλο διάλειμμα από τα social media και της έκατσε κουτί όλη αυτή η κατάσταση!

 «Αυτή η Ιωάννα Τούνη ποια είναι; Γιατί υπάρχει;»

Ωστόσο, να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι είναι ανενεργή συνεχίζει να χάνει ακόλουθους! Πριν το περιστατικό με τους Παξούς είχε 799k ενώ εχθές έπεσε στους 770.

Κλείνουν οι πόρτες η μία μετά την άλλη στην Ιωάννα Τούνη

Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως τα τηλέφωνα της Ιωάννας εδώ κι ένα μήνα περίπου έχουν σταματήσει να χτυπάνε όχι μόνο από εταιρείες που ήθελαν την ξανθιά influencer για πρόσωπο των προϊόντων τους αλλά κι από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Νέο «καρφί» για Τούνη: «Την ενημερώσατε ότι δεν μπορεί να φάει...»

Εδώ και λίγα χρόνια, αυτή η περίοδος ήταν η καλύτερη για την Ιωάννα αφού δεδομένο του ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έφτιαχναν το νέο τους πρόγραμμα, η επιχειρηματίας είχε πολλές προτάσεις για να ενταχθεί σε projects αυτών, κάτι που φέτος δεν συμβαίνει καθώς το όνομά της έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε δυσάρεστα περιστατικά σαν αυτό με τους Παξούς.

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X