ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτή η Ιωάννα Τούνη ποια είναι; Γιατί υπάρχει;»

Η αιχμηρή ανάρτηση γνωστού ηθοποιού

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Μέμος Μπεγνής η οποία αφορούσε την Ιωάννα Τούνη.

Ο ηθοποιός, έγραψε σε ένα Instastory: «Παιδιά μια τεράστια απορία. Αυτή η Ιωάννα Τούνη ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Γιατί υπάρχει;».

Το Twitter δικάζει το «διάγγελμα» Τούνη - «10k έχασε και ήδη τρέμει»

Αφορμή για την ανάρτηση του Μέμου Μπεγνή στάθηκε ο σάλος που δημιουργήθηκε με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη και ένα σχόλιο το οποίο έκανε η influencer για τους Παξούς.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παράπονο της επειδή οι ταβέρνες στους Παξούς, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού ήταν κλειστές.

Αρκετοί followers της, δεν είδαν με «καλό μάτι» την ανάρτηση αυτή της Ιωάννας Τούνη και την «τιμώρησαν» κάνοντας την unfollow, με αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά οι διαδικτυακοί της φίλοι να μειωθούν σημαντικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η Ιωάννα Τούνη μετά τα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχθηκε προχώρησε σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα με αποδέκτες όσους την κατακρίνουν.

Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να…ΚΑΤΙ! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει!Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό.Ε λοιπόν φτάνει! Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν!Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα!».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση