ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρωτας με φόντο τον κορωνοϊό - Έστειλε με drone το τηλέφωνό του στη γειτόνισσα (pics / vid)

Η ρομαντική ιστορία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Το φλερτ, ο έρωτας και ο ρομαντισμός, ακόμα και την περίοδο του κορωνοϊού, δεν έχουν χαθεί απ' ό,τι φαίνεται...

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω της εξάπλωσης του ιού, δεν πτόησε έναν νεαρό Αμερικανό, ο οποίος ζήτησε ραντεβού με έναν ευφάνταστο τρόπο, από μία γειτόνισσά του.

Ο λόγος για τον Τζέρεμι Κόεν, ο οποίος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε από… μακριά, με εκείνη να δέχεται την πρόσκλησή του, ενώ η ιστορία αγάπης τους, έγινε αμέσως viral.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέρεμι, είδε τη νεαρή Τόρι να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου έμενε στο Μπρούκλιν. Ο 28χρονος γοητεύτηκε και ήθελε να τη γνωρίσει, αλλά δεν γινόταν καθώς αυτή ήταν μακριά. Τότε αποφάσισε να τη χαιρετήσει και εκείνη ανταπέδωσε τον χαιρετισμό. Στη συνέχεια, ο αποφασισμένος Τζέρεμι, σκέφτηκε την τέλεια ιδέα για να την πλησιάσει. Έγραψε σε ένα χαρτάκι το τηλέφωνό του και της το έστειλε με ένα drone!

Η κοπέλα πήρε το νούμερο του και λίγο αργότερα του έστειλε μήνυμα. Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο πρώτο τους ραντεβού. Ωστόσο, από τη στιγμή που όλα είναι κλειστά και οι δυο τους πρέπει να κρατούν αποστάσεις, κανόνισαν να βγουν ραντεβού από τα… σπίτια τους. Ετοιμάστηκαν κανονικά σαν να έβγαιναν έξω, σε κάποιο εστιατόριο.

Εκείνος, έβαλε ένα τραπέζι στο μπαλκόνι του και εκείνη στην ταράτσα της, ενώ μιλούσαν μέσα απ' τα κινητά τους. Μάλιστα, ο Τζέρεμι κάποια στιγμή φώναξε στην Τόρι «είσαι πολύ όμορφη», με τη νεαρή κοπέλα να του χαμογελά από μακριά.

 
 
 
View this post on Instagram

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Η συνάντησή τους από κοντά και τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Αυτό όμως φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό για το ζευγάρι κι έτσι αποφάσισαν να συναντηθούν και να πάνε μία βόλτα στο Μπρούκλιν, τηρώντας όμως όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για να είναι τυπικός με τους κανόνες και να μη φέρει σε δύσκολη θέση την Τόρι, ο Τζέρεμι πήρε ένα μπουκέτο λουλούδια και μπήκε μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα από πλαστικό, η οποία θα τους κρατούσε προστατευμένους από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, υπήρξε μια δυσκολία στο να της δώσει τα λουλούδια.

 
 
 
View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Οι δυο τους περπάτησαν, συζήτησαν, γέλασαν, «ακούμπησαν» ο ένας τον άλλον και έβγαλαν τις απαιτούμενες selfies πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους. Ο νεαρός φωτογράφος τράβηξε τα πάντα με την κάμερα του και τα ανέβασε στο Instagram. Έτσι, η ιστορία τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ξετρελαίνοντας τους χρήστες του ίντερνετ, οι οποίοι σχολίασαν με πολύ θετικά λόγια την πρωτότυπη κίνηση του Τζέρεμι.

Ολο αυτό παρουσιάστηκε στο Instagram του νεαρού με τρόπο άψογο. Τώρα αν ήταν όντως ήταν κάτι αυθόρμητο ή αν το είχαν... σκηνοθετήσει αρκετά, μάλλον δεν θα το μάθουμε! Σημασία έχει ότι πρόκειται για μια ακόμη όμορφη ιστορία που σκορπά χαμόγελα εν μέσω κρίσης κορωνοϊού...

Πηγή: iefimerida.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X