ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντυπωσίασε η Τσαγκρινού... κατρακύλησε η Κύπρος

H Ελληνίδα τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε από τους Eurofans που βρίσκονταν στο στάδιο, ωστόσο φαίνεται πως δεν έπεισε το κοινό στην ψηφοφορία

24news team

Με την εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού και το εκρηκτικό «El Diablo» άνοιξε ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision, αφού η κυπριακή συμμετοχή εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή του  «Ahoy Arena» στο Ρότερνταμ.

Η υπέρλαμπρη εμφάνισή της με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, οι εντυπωσιακές χορεύτριες και το κατακόκκινο σκηνικό σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο εφέ που δημιουργούσε ο καθρέφτης στη σκηνή μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Και μπορεί η Ελληνίδα τραγουδίστρια να καταχειροκροτήθηκε από τους Eurofans που βρίσκονταν στο στάδιο, ωστόσο φαίνεται πως δεν έπεισε το κοινό στην ψηφοφορία, αφού παρά τις ψηλές θέσεις που βρισκόταν η Κύπρος στα στοιχήματα, η χώρα μας κατέκτησε την 16η με 94 βαθμούς. 

Eurovision: Σάλος με το τραγούδι της Κύπρου - Καταγγελίες για αντιγραφή

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχτηκε η Ιταλία με τους Måneskin και το τραγούδι «Zitti e buoni»,συγκεντρώνοντας συνολικά 524 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το μεγάλο φαβορί, η Γαλλία με 499 βαθμούς. Μετά την ψηφοφορία των επιτροπών και του κοινού η Ελλάδα και το τραγούδι «Last Dance» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη κατετάγη στη 10η θέση συγκεντρώνοτας 170 βαθμούς.

Μετά τη μαραθώνια βραδιά, η Τσαγκρινού ευχαρίστησε το κοινό με μια ανάρτησή της στο Instagram, με τους θαυμαστές της να γράφουν στα σχόλια πως άξιζε καλύτερη θέση.

«Σας αγαπώ τόσο πολύ! Ευχαριστώ για την υποστήριξη, θα σας έχω στην καρδιά μου. Τα λέμε σύντομα...»

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X