ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλλειψη προφυλακτικών; Η Κίνα είναι εδώ!

Συνεχίστε άφοβα τη σεξουαλική σας ζωή

Το λέγαμε για πλάκα στις πρώτες μέρες της καραντίνας για ένα πιθανό «baby boom», όμως όπως ο ΟΗΕ ενημέρωσε το θέμα μόνο αστείο δεν είναι αφού η έλλειψη προφυλακτικών που άρχισε να παρατηρείται προκάλεσε ανησυχία στον οργανισμό.

Αιτία το γεγονός πως υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νόσων, ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων που θα προκαλέσουν εκτρώσεις αλλά και απότομη αύξηση πληθυσμού που θα φέρει άλλα προβλήματα ειδικά σε χώρες του τρίτου κόσμου.

Kι όμως - Απειλούνται με εξαφάνιση τα προφυλακτικά

Παραδείγματος χάρη στην Ινδία, χώρα 1,3δις κατοίκων, παρατηρήθηκε αύξηση στις πωλήσεις προφυλακτικών ύψους 25-35% κατά την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας στη χώρα. Με ένα σωρό εργοστάσια παραγωγής να τέθηκαν σε αναστολή εργασιών, τα αποθέματα μειώνονται και ο προβληματισμός αυξάνεται. Ποια είναι η λύση; Η Κίνα δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και σε αυτό.

Μια χώρα που με τον πληθυσμό της είχε πρόβλημα εδώ και δεκαετίες και ναι μεν ήταν η πρώτη που πλήγηκε από την Πανδημία αλλά επιστρέφει στην κανονικότητά της σταδιακά. Η HBM Protections, που κατασκευάζει πέρα από ένα δις. προφυλακτικά το χρόνο, και δήλωσε έτοιμη ακόμα και να τριπλασιάσει την παραγωγή της μέχρι το τέλος του 2020.

Επίσης η Shanghai Mingbang Rubber Products, που μέχρι τώρα διοχέτευε την παραγωγή της εκτός Κίνας μόνο σε ποσοστό 10%, δήλωσε πως αν η διεθνής αγορά το απαιτήσει, τότε θα αυξήσει το ποσοστό εξαγωγών για να καλύψει τις ανάγκες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η βιομηχανία κατασκευής προφυλακτικών φιλελευθεροποιήθηκε από το 2002 και η παραγωγή αυξήθηκε κατακόρυφα. Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση για την περίοδο 2019-23 από 1δις που ήταν η παραγωγή του 1995 έφτασε στα 13δις μέχρι το 2018 και στο τέλος της χρονιάς είχε φτάσε στα 20δις! Εξ αυτών τα 17 αξιοποιήθηκαν για την ικανοποίηση των αναγκών του πληθυσμού 1,4δις της χώρας και τα 3 τα εξήγαγαν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Νούμερα που για το 2020 θα αυξηθούν κατακόρυφα για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Οπότε, συνεχίστε τη σεξουαλική σας ζωή και μέσα στην περίοδο της καραντίνας και μην αγχώνεστε για τις προφυλάξεις: η Κίνα έχει παραγωγή για να μας καλύψει όλους!

Πηγή αριθμών: businesswire.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X