ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε πρόταση γάμου σε γήπεδο - Του επιτέθηκαν (vid)

Όταν δεν σε θέλει...

Η ρομαντική χειρονομία ενός άνδρα, στις ΗΠΑ, μετατράπηκε σε εφιάλτη σε έναν πρόσφατο αγώνα μπέιζμπολ, όταν το προσωπικό ασφαλείας ενεπλάκη και κατέστρεψε τη στιγμή.

Ο άνδρας είχε προγραμματίσει να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχε κανονίσει να μεταδοθεί η πρόταση γάμου στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα είχε νοικιάσει ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από το γήπεδο με ένα πανό που έγραφε «Θα με παντρευτείς;».

Ωστόσο, καθώς ο άνδρας γονάτιζε και άνοιγε το κουτί με το δαχτυλίδι, ένας άνδρας από το προσωπικό ασφαλείας έτρεξε προς τα πάνω του και τον ισοπέδωσε. Ο άνδρας ήταν μπερδεμένος και προσπάθησε να εξηγήσει ότι είχε κανονίσει την πρόταση γάμου με το στάδιο, αλλά το προσωπικό ασφαλείας δεν άκουγε.

 Tbh all stadium proposals should be neutralized like this pic.twitter.com/T0IPsPfdAB

Η διοίκηση του σταδίου ζήτησε έκτοτε συγγνώμη για το περιστατικό, λέγοντας ότι το προσωπικό ασφαλείας είχε παρερμηνεύσει την κατάσταση και ενήργησε ανάρμοστα.

Το περιστατικό προκάλεσε συζήτηση σχετικά με το ρόλο του προσωπικού ασφαλείας σε δημόσιες εκδηλώσεις και κατά πόσο θα έπρεπε να είναι πιο ευαίσθητο στις ανάγκες των ατόμων. Ορισμένοι έχουν επικρίνει το προσωπικό ασφαλείας επειδή κατέστρεψε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για το ζευγάρι, ενώ άλλοι έχουν υποστηρίξει ότι το προσωπικό ασφαλείας έκανε απλώς τη δουλειά του και εξασφάλιζε την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X