ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι ερωτευμένη με τον αδερφό του συντρόφου της - «Τον αγαπάω»

Θέλει να χωρίσει και να είναι μαζί του

Μια γυναίκα που είναι σε μακροχρόνια σχέση υποστηρίζει ότι βρήκε τον έρωτα, όχι όμως στο πρόσωπο του συντρόφου της, αλλά του αδερφού του, τον οποίο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της.

Η 22χρονη Zoe μίλησε στο podcast «Everybody Has A Secret» και σύμφωνα με την Mirror είπε στις συμπαρουσιάστριες Gemma Watts και Eilish Gilligan ότι «αυτό με τρώει εδώ και καιρό. Σοβαρά δεν ξέρω πού να απευθυνθώ».

Όλα ξεκίνησαν σε ηλικία 15 ετών όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον τωρινό σύντροφο της Xavier. Αρχικά, ήταν φίλοι και περνούσαν τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να βλέπει τον μεγαλύτερο αδερφό του Mitch. Σε ένα πάρτι πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς φίλησε τον Mitch, αλλά δεν προέκυψε κάτι, οπότε μετά από λίγο καιρό έκανε σχέση με τον αδερφό του Xavier.

@everybodyhasasecret #secret #podcast #redditstories #redditreadings #storytime #secretstory ♬ original sound - everybody has a secret

Εντούτοις, όσο περνούσε ο καιρός ερχόταν αρκετά κοντά με τον Mitch, κάτι που κατάλαβε και ο ίδιος, σύμφωνα με την Zoe. Πλέον, θέλει να χωρίσει και να κάνει σχέση με τον μεγάλο αδερφό, αλλά φοβάται, οπότε ζητάει ο κόσμος να την πείσει να πάρει την απόφαση.

«Δεν μπορώ να φαντασιωθώ τον Xavier. Σκέφτομαι τον Mitch όλη την ώρα και δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Φαίνεται λάθος, αλλά θέλω να είμαι μαζί του και είμαι σίγουρη ότι το θέλει κι αυτός. Απλώς ψάχνω τη δύναμη να χωρίσω», είπε η Zoe στο podcast σε μια προσπάθεια να βρει λύση για τον κρυφό έρωτά της.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση