ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Την παρακάλεσα να έρθει στο πάρτι και την έπιασα με το αφεντικό μου»

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης...

Σε χριστουγεννιάτικο «εφιάλτη» κατέληξε ένα εταιρικό πάρτι για έναν εργαζόμενο στη Βρετανία καθώς η θέλησή του να τον συνοδεύσει η σύζυγός του αποδείχθηκε καταστροφική, αφού το γλέντι πήρε απροσδόκητη τροπή.

Ο άνδρας μοιράστηκε το «μαρτύριο» του με στήλη της ‘’Metro’’ θέλοντας να ζητήσει συμβουλές καθώς πλέον βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ο εργαζόμενος παρακάλεσε τη σύζυγό του να τον συνοδεύσει στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού τσάκωσε τη γυναίκα του με το αφεντικό της εταιρείας.

«Τη βρήκα στη σκάλα της εξόδου κινδύνου, να φιλάει παθιασμένα το αφεντικό μου, ο οποίος είχε το χέρι του στη φούστα της...»

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, αισθάνεται εντελώς ταπεινωμένος, καθώς το θέμα έχει κάνει το γύρο του γραφείου και όλοι φαίνεται να γελούν εις βάρος του.

«Μιλάω ελάχιστα με τη γυναίκα μου, αφού τα έφτιαξε με το αφεντικό μου στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας μας», διευκρινίζει στο κείμενό του.

«Τον τράβηξα από πάνω της, τα έχασα τελείως»

Όπως υπογραμμίζει, «το ενοχλητικό είναι ότι εξαρχής δεν ήθελε να έρθει, και όχι μόνο την έπεισα να με συνοδεύσει, αλλά την έβαλα να ντυθεί και καλά για να δημιουργήσει καλή εντύπωση. Με το που πήγαμε ένιωθε άβολα περιτριγυρισμένη από όλους αυτούς τους αγνώστους, ήπιε μερικά ποτά για να χαλαρώσει λίγο. Μετά από κάποια ποτήρια κρασί, φαινόταν αρκετά χαρούμενη και μιλούσε με διάφορους συναδέλφους, οπότε έφυγα και δεν αναμείχθηκα».

Ακολούθως σημειώνει, «Έλεγχα συχνά για να βεβαιωθώ ότι ήταν καλά, και φαινόταν μια χαρά. Παρόλο που παρατήρησα ότι το αφεντικό μου της έδινε αρκετή προσοχή, δεν ανησύχησα πολύ, καθώς είναι αρκετά μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά, και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα της την έπεφτε. Τελικά, σε κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και πήγα να την ψάξω. Τη βρήκα στη σκάλα της εξόδου κινδύνου, να φιλάει παθιασμένα το αφεντικό μου, ο οποίος είχε το χέρι του στη φούστα της. Τον τράβηξα από πάνω της, τα έχασα τελείως και κάλεσα αμέσως ένα ταξί για το σπίτι».

Τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του είναι γεμάτη τύψεις, αλλά αυτός δεν μπορεί να το ξεπεράσει, «Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που είχαμε μια σωστή συζήτηση και η ατμόσφαιρα στη δουλειά είναι απαίσια», καταλήγει.

Μη ξέροντας τι να κάνει τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και με το γάμο του τον ώθησε να αναζητήσει συμβουλή στη ‘’Metro’’.

 

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση