ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφιάλτης! Ήταν διακοπές όταν έμαθε ότι πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο

Την εκβίαζαν για χρόνια

Θύμα εκβιασμού για ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε εν αγνοία της έπεσε η εκδότρια του σάιτ goss.ie, Αλεξάντρα Ράιαν.

Η 31χρονη από το Δουβλίνο έζησε πέντε χρόνια μέσα στο φόβο, έπειτα από απειλές που είχε δεχθεί για ροζ βίντεο το οποίο κάποιος σεξουαλικός σύντροφός της είχε τραβήξει χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Η Αλεξάντρα μοιράζεται τον εφιάλτη που έζησε και ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια ενώ έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο.

«Βρέθηκα σεξουαλικά με κάποιον ενώ ήμασταν και οι δύο ελεύθεροι αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα αυτός έκανε σχέση με μία άλλη γυναίκα, η οποία, όποτε τύχαινε να τη συναντήσω, φαινόταν ότι έχει πρόβλημα μαζί μου» περιγράφει η Αλεξάντρα.

«Ενώ βρισκόμουν στη Ζάκυνθο για διακοπές με τη μικρή μου αδερφή, χτυπούσε επανειλημμένα το τηλέφωνο μου από έναν άγνωστο αριθμό. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το σηκώσω και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια γυναίκα η οποία μου είπε “αυτή τη στιγμή βλέπω ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστείς”. Κατάλαβα ότι ήταν η σύντροφος του ανθρώπου με τον οποίο είχα κάνει σεξ αλλά σκέφτηκα ότι απλά προσπαθεί να με «πικάρει». Μετά όμως άρχισε να μου περιγράφει λεπτομέρειες που δεν γινόταν να ξέρει διαφορετικά» λέει η Ράιαν.

Η 31χρονη εκδότρια περιγράφει ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς δεν είχε ιδέα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε τραβήξει βίντεο την ώρα που έκαναν σεξ. Αμέσως τον πήρε τηλέφωνο και αυτός παραδέχθηκε την ενοχή του ζητώντας της συγγνώμη.

«Ξύπνησα την επόμενη μέρα και έκλαιγα. Ένιωθα αβοήθητη και μόνη. Και ενώ ήμουν ακόμη στη Ζάκυνθο ένας φίλος μου είπε ότι κυκλοφορούν φήμες για ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστώ» συνεχίζει λέγοντας ότι κάθε μέρα έκτοτε ζούσε ένα μαρτύριο και πάλεψε με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη.

Αρκετά χρόνια αργότερα, η Αλεξάντρα δέχθηκε νέες απειλές από έναν άγνωστο στο Instagram για το ροζ βίντεο, ο οποίος την εκβίασε ζητώντας της χρήματα. Αυτή τη φορά όμως, η 31χρονη πήγε στην αστυνομία, είπε την ιστορία της και όπως λέει «ένιωσε ελεύθερη για πρώτη φορά».

Πηγή: The Sun

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση