ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγαν χωρίς να πληρώσουν - Δίνει αμοιβή σε όποιον τους βρει ο ιδιοκτήτης

Απίστευτο συμβάν σε παραλιακή ψαροταβέρνα της Πάτρας

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε παραλιακή ψαροταβέρνα στην Πάτρα, με μια παρέα να φεύγει χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο», καθώς ο επιχειρηματίας τους «επικήρυξε» στο Facebook, ανεβάζοντας εικόνες τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το politeianews.gr που ανέβασε και τις επίμαχες εικόνες, προκάλεσε εντύπωση για τη συμπεριφορά των τεσσάρων νεαρών. Η παρέα, έφαγε και ήπιε στην ταβέρνα και εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει.

Φανερά εκνευρισμένος από το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «ανέβασε» τις φωτογραφίες και το βίντεο της αποχώρησής τους στο Facebook. Ζητά μάλιστα πληροφορίες για την ταυτοποίησή τους έναντι αμοιβής.

«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης στο Facebook.

Η «επικήρυξη» και το viral βίντεο που δίχασε

Το κόλπο που εφάρμοσαν, σύμφωνα με το politeianews.gr, απλό: Αφού έφαγαν, ήπιαν και κάπνισαν, ο ένας σηκώθηκε και πήγε στο εσωτερικό του καταστήματος. Αφού διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι ήταν στο εσωτερικό και απασχολημένοι… έδωσε το σύνθημα στους άλλους και έγιναν καπνός.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 19 Απριλίου. Το βίντεο με τα πρόσωπα των νεαρών δεν άργησε να γίνει viral, προκαλώντας και πολλά σχόλια στο διαδίκτυο για την απόφαση του επιχειρηματία να δημοσιοποιήσει το βίντεο. Άγνωστο παραμένει αν ο καταστηματάρχης κατάφερε να τους εντοπίσει.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X