ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή θριάμβευσε στα πρώτα ελληνικά βραβεία ερωτικού κινηματογράφου

Το σύντομο πέρασμα της από το GNTM

Κάποιοι τη θυμούνται από το GNTM, όταν ακόμα κυνηγούσε καριέρα μοντέλου. Πλέον, έχει αλλάξει επάγγελμα και κάνει μία εντυπωσιακή καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (11/06) τα πρώτα Ελληνικά Βραβεία Ερωτικών Ταινιών που διοργανώθηκαν στα πλαίσια του φετινού EROTICArt Festival. Το παρών στην τελετή, καθώς και στο πάρτι που ακολούθησε, έδωσαν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, με το SugarBabesTV να κλέβει την παράσταση.

Αναμφίβολα, η ηθοποιός που ξεχώρισε και σάρωσε στα βραβεία ήταν η Christy White, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης ηθοποιού της χρονιάς, αλλά και αυτόν του καλύτερου live show. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Θεσσαλονικιά Christy White θεωρείται μία από τις καλύτερες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών παγκοσμίως.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις τέσσερις υποψηφιότητες που είχε στα περσινά AVN Awards, τα Όσκαρ των ταινιών ενηλίκων, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Λάς Βέγκας των ΗΠΑ. Εκεί λοιπόν θα βρεθεί και φέτος, αφού μετά τα βραβεία που κατέκτησε στην Ελλάδα, είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται ανάμεσα στις παγκόσμιες υποψηφιότητες τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πολλοί μάλιστα μπορεί να τη θυμούνται κι από το σύντομο πέρασμα της από το GNTM. Η Χριστίνα Ανδρεάδου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είχε περάσει πριν μερικά χρόνια από τις οντισιόν του σόου, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Όπως η ίδια είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Νοt»: «Με κόψανε. Το περίμενα. Ήταν αναμενόμενο γιατί βασικά από την αρχή ένας από τους κριτές, ο κ. Μπράτης, δε με ήθελε πάρα πολύ. Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα με κόψει. Ο κ. Σκουλός ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στους υπόλοιπους για να με περάσουν και έτσι πέρασα μέχρι την τελική φάση, να μπούμε στο σπίτι».

Μετά από την περιπέτεια του GNTM, ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική κι έτσι βρέθηκε στη σχολή του Μαυρίκιου Μαυρικίου. «Ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός, το ήθελα από μικρή. Τώρα είμαι ήδη σε καλοκαιρινή περιοδεία με το θέατρο. Καθηγητής και μέντορας μου είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου», είχε πει σχετικά. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι η Chisty White έχει βρεθεί ως ηθοποιός και στις Κάννες με την ταινία «New continent».

Τέλος όσον αφορά στην απόφαση της να συμμετάσχει σε ερωτικές ταινίες είχε πει πως: «Την πρόταση δεν μου την έκανε κανένας. Είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι. Οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν όπως θα έπαιρναν αν τους έλεγα ότι θα παίξω στο θέατρο. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Δηλαδή ότι κάνω στη ζωή μου το σκέφτομαι 3 και 4 φορές. Σκέφτομαι επιχειρήματα για να ξέρω τι θα πω στους δικούς μου και νομίζω ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να είμαι καλά».

Πηγή: sportdog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση