ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο περιστατικό: Τον πέρασαν για νεκρό αλλά…«ξαναζωντάνεψε»!

Ο Σρικές Κουμάρ, 45 ετών, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική

Ανδρας που κηρύχθηκε νεκρός έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην Ινδία, βρέθηκε τελικά ζωντανός, αν και σε κρίσιμη κατάσταση, αφού πέρασε μια νύχτα στο νεκροτομείο, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον διευθυντή του νοσοκομείου.

Χωρίς σημάδια ζωής

Ο Σρικές Κουμάρ, 45 ετών, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική αφού παρασύρθηκε από ένα μηχανάκι στο Μορανταμπάν, στα ανατολικά του Νέου Δελχί, την Παρασκευή. Ο γιατρός που τον εξέτασε εκεί διαπίστωσε τον θάνατό του και ζήτησε να σταλεί το πτώμα σε δημόσιο νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

«Ο γιατρός στα επείγοντα τον εξέτασε. Δεν βρήκε κανένα ίχνος ζωής και επομένως τον κήρυξε νεκρό» είπε ο διευθυντής του δημόσιου νοσοκομείου, Ρατζέντρα Κουμάρ.

«Τον βρήκαν ζωντανό»

Το «πτώμα» τοποθετήθηκε στο νεκροτομείο μέχρι που έφτασαν στο νοσοκομείο οι συγγενείς του, έξι ώρες αργότερα. «Όταν οι αστυνομικοί και η οικογένεια πήγαν να ξεκινήσουν τη γραφειοκρατική διαδικασία για τη νεκροψία, τον βρήκαν ζωντανό», πρόσθεσε ο διευθυντής

Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν πώς έγινε η λανθασμένη διάγνωση.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X