ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο: Εταιρία ζητά από τους εργάτες να κοιμούνται στο εργοστάσιο!

Η επιστροφή του COVID-19 κάνει τις εταιρίες να παίρνουν κάποιες πολύ τραβηγμένες αποφάσεις

Ο κορωναϊός φαίνεται ότι δεν άφησε ποτέ την Κίνα, και η επιστροφή του σε αρκετές πόλεις είναι γεγονός, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται και τα πρώτα νέα lockdown.

Οι εταιρίες όμως αυτή τη φορά φαίνονται αποφασισμένες να μην κατεβάσουν ρολά. Και η GM στην Σαγκάη καλεί τους εργάτες της να κοιμούνται στο δάπεδο του εργοστασίου έτσι ώστε να παραμείνει σε λειτουργία και να μην σταματήσει η παραγωγή λόγω του νέου lockdown που ισχύει στην πόλη.

Οι εργάτες καλούνται να δουλέψουν και να ζήσουν σε απομόνωση, για να μειωθούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού. Μία αντίστοιχη μέθοδος λειτούργησε με αρκετή επιτυχία και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Οι αρχές της πόλης συμβούλεψαν της εταιρίες να δημιουργήσουν “φούσκες” ασφαλείας για τους εργάτες τους έτσι ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Η Κίνα ακολουθεί την μηδενική ανοχή στον COVID, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά νέα lockdown σε πολλές πόλεις, καθώς υπάρχει το τελευταίο διάστημα νέα έξαρση της πανδημίας.

Οι αρχές της Σαγκάης έκλεισαν την μισή πόλη σε ένα μίνι lockdown που διαρκεί όλη την εβδομάδα, ενώ ξεκίνησε ένα νέο μεγάλο πρόγραμμα τεστ για κορωναϊό. Η άλλη μισή πόλη θα κλείσει από την 1η Απριλίου.

Τα εργοστάσια της GM “τρέχουν” σε συνεργασία με την Κινέζικη SAIC Motors Corp, και παράγουν Βuick, Chevrolet και Cadillac.

Σε αντίθεση με την GM η Tesla αρνήθηκε να συμμετέχει σε τέτοιες πρακτικές και σταμάτησε την παραγωγή του εργοστασίου της στην πόλη.

Το κλείσιμο της πόλης έγινε λόγω της εμφάνισης 3.450 περιστατικών COVID τα οποία αντιπροσωπεύουν το 70% των συνολικών περιστατικών ολόκληρης της Κίνας.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση