ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Έβγαλε από τη μύτη της μία κολλημένη χάντρα μετά από 20 χρόνια (vid)

Η επώδυνη διαδικασία αφαίρεσης της χάντρας

Πολλά παιδιά σε μικρή ηλικία βάζουν μικρά αντικείμενα στη μύτη, τα αυτιά τους ή ακόμα και τα καταπίνουν. Μια νεαρή γυναίκα λέει ότι μία πολύ μεγάλη βλέννα που κατάφερε να βγάλει από τη μύτη της αποδείχθηκε ότι είχε από κάτω της μια… μπλε χάντρα, την οποία είχε χώσει στη μύτη της όταν ήταν παιδί και την είχε ξεχάσει εκεί για περίπου είκοσι χρόνια.

Η 22χρονη Hannah Hamilton, είπε ότι όταν ήταν τριών χρονών, κατάφερε να βάλει μία μπλε χάντρα στη μύτη της και να την σφηνώσει εκεί. Προσπάθησε να την βγάλει, ανεπιτυχώς. Έτσι δεν το είπε ποτέ σε κανέναν και σύντομα το ξέχασε.

Η χάντρα μέσα στα χρόνια φαίνεται ότι μετανάστευσε στο ιγμόρειο όπου παρέμεινε, απαρατήρητη, για χρόνια.

Μέχρι πρόσφατα, όταν προσβλήθηκε από μια άσχημη λοίμωξη του ρινικού κόλπου και ένιωσε μία σκληρή, αμετακίνητη μάζα βλέννας στην κορυφή της μύτης της. Τότε ήρθε στη μνήμη της η χάντρα. Με λίγο σκάψιμο και μια επώδυνη εξαγωγή, κατάφερε να τραβήξει το παλιό κομμάτι πλαστικού από το ρουθούνι της.

 @hannah.lham

yes I have pictures. Yes they are disgusting. #medical #childhood

♬ Oh No - Kreepa

Η επώδυνη διαδικασία αφαίρεσης της χάντρας

«Όταν ήμουν τριών ετών, θυμάμαι ότι έβαλα μια χάντρα στη μύτη μου και δεν βγήκε ποτέ. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν είπα σε κανέναν ότι αυτή η χάντρα κόλλησε τη μύτη μου και το ξέχασα», ανέφερε η κοπέλα. «Ήταν πραγματικά οδυνηρό και προσπαθούσα να το βγάλω. Φυσούσα τη μύτη μου πραγματικά επιθετικά, πολύ δυνατά. Δεν μπορούσα να το βγάλω», συνέχισε.

@hannah.lham

Reply to @schrodingerscat6 I officially share too much on this app

Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Έτσι η Χάνα αγόρασε ένα εργαλείο αφαίρεσης κεριού των αυτιών με μια κάμερα και το κόλλησε στη μύτη της για να δει αν θα τη βοηθούσε να βρει το αντικείμενο που τη μπλόκαρε. Με το γύρισμα της κάμερας, παρατήρησε λίγο μπλε στη μύτη της. «Αυτό μου έφερε πίσω αυτή τη μνήμη αυτής της χάντρας από όταν ήμουν τριών ετών», είπε.

«Τελικά το έβγαλα, ήταν πολύ οδυνηρό. Αλλά μια χάντρα, μια μπλε χάντρα που είναι στη μύτη μου 20 χρόνια, μόλις βγήκε από τη μύτη μου. Είκοσι χρόνια ζω με μια χάντρα στη μύτη μου και δεν είχα ιδέα », σχολίασε.

Η Χάνα μοιράστηκε πλάνα της κάμερας με το σφαιρίδιο που είχε τοποθετηθεί στη μύτη της, και αποκάλυψε επίσης τη χάντρα μόλις την είχε αφαιρέσει με μία μεγάλη ποσότητα βλέννας κολλημένη γύρω της.

«Φυσικά, αισθάνθηκα καλά μόλις βγήκε, επειδή μου έκλεινε τη μύτη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά δεν μυρίζω καλύτερα, δεν μπορώ να αναπνεύσω καλύτερα», συνέχισε.

«Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι η μύτη μου τρέχει λίγο λιγότερο».

ΠΗΓH: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X