ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί τους» - Η 18χρονη με τους 7 «χορηγούς» (vid)

«Οι πιτσιρικάδες κάθονται σπίτι και παίζουν FIFA»

To BBC πραγματοποίησε έρευνα στον χώρο των sugar babies!

Η 18χρονη Βαλεντίνα είναι μία τέτοια περίπτωση, καθώς ζει από τους 7 «χορηγούς» που έχει.

Ο αγοραίος έρωτας έχει ξεφύγει από τα γνωστά πλαίσια του «πληρώνω για να έχω σεξ μαζί σου»... Πλέον αρκετές νεαρές κοπέλες αρέσκονται στο να έχουν στάνταρ πελάτες, οι οποίοι ονομάζονται ''sugar dadies'' και τις χρηματοδοτούν με κάθε τρόπο. Είτε με ρευστό, είτε με πλούσια δώρα και ταξίδια...

 

Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν, ζει από όσα τις προσφέρουν οι 7 «χορηγοί» της, η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 έτη. Κοινώς, έχουν δηλαδή, πάνω από τα διπλάσια χρόνια της.

«Δεν μπορώ να βρεθώ με αγόρια της ηλικίας μου. Προτιμούν να κάθονται σπίτι και να παίζουν FIFA», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά για το τί ζητάνε οι πελάτές της, είπε: «Δεν θέλουν μία γυναίκα που θα τους λέει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα τους γεμίζει στρες. Θέλουν να γνωρίσουν μία κοπέλα που θα μπορέσει να επαναφέρει τη νεότητα στην ζωή τους. Κάποιοι θέλουν μία μαθήτρια. Κάποιοι άλλοι θέλουν roleplay. Είναι ενδιαφέρον το sex μαζί τους. Το ευχαριστιέμαι αρκετά. Έχει πλάκα».

Παρά το γεγονός οτι δεν μίλησε με συγκεκριμένα ποσά για τα ποσά που βγάζει, ξεκαθάρισε πως ο μέσος όρος που βγαίνει από έναν και μόνο άνδρα είναι περίπου 3.000 λίρες το μήνα.

«Δεν θα αρνηθώ πως οι σχέσεις μου μαζί τους είναι σεξουαλικές. Φυσικά μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί τους, να τους σκίζω τα ρούχα, όπως κάνουν σε οποιαδήποτε άλλη σχέση», συμπλήρωσε.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X