ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπουργοποιείται μεγαλοεπιχειρηματίας

Η Δικαιοσύνη μιτσοκαμμά σε μεγαλόσχημους - Ενδεχομένως και καραμπόλα με μετακίνηση Υπ. Μεταφορών ή Ενέργειας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

Η ζωή είναι αδυσώπητη, σκληρή και αμείλικτη. Ο χρόνος δε ιδιαίτερα στυγνός και δεν κάνει στάση για κανένα. Έτσι και στην προκειμένη με βαριά καρδιά και ιδιαίτερη θλίψη, αλλά εξ ανάγκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καλύψει τις επόμενες μέρες το κενό που άφησε ο θάνατος της ΖΕΤΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ. Οι ανάγκες είναι πιεστικές το δε χαρτοφυλάκιο του Υπ. Εργασίας πολύπλοκο και δαιδαλώδες, οπόταν ο διορισμός επείγει, αφού τα τρέχοντα θέματα είναι αρκετά και ιδιαίτερα.

Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ ενδεχομένως ο ΝΙΚΑΡΟΣ να προβεί και σε μια μικρή καραμπόλα διορισμών, έτσι ώστε να επέλθει ενός είδους ισορροπία στο Υπουργικό σχήμα και να μπορέσει να αποκτήσει σχετική λειτουργικότητα για τους επόμενους επτάμιση μήνες, μέχρι την παράδοση του προεδρικού θρόνου στον διάδοχο του. Πάντως Τμηματάρχης - πράκτορας της ΞΥΠ, που περιφέρεται στο Προεδρικό μέγαρο, επιμένει ότι στο Υπουργικό συμβούλιο θα διοριστεί ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, με πλούσια δράση και ιδιαίτερες επιτυχίες στο επιχειρείν .

ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Ήδη έγιναν κάποιες πρώτες βολιδοσκοπήσεις και αναμένεται ότι από σήμερα θα ενταθούν οι διαβουλεύσεις με τον εν λόγω επιχειρηματία, έτσι ώστε να υπάρξει ολοκλήρωση των συνομιλιών τις επόμενες ώρες και ο διορισμός του να ανακοινωθεί μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου αυτής της βδομάδας. Στις σκέψεις Νίκαρου είναι και μια μικρή καραμπόλα διορισμών με την μεταφορά του Υπουργού Μεταφορών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΟΥΣΟΥ στην θέση του Υπ. Εργασίας, αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν Αναπληρωτής στο εν λόγω Υπουργείο.

Ωστόσο η πολυπλοκότητα του Υπ. Εργασίας είναι θέμα που παγώνει τον Καρούσο, που θα αφήσει το έργο του μετέωρο το Μεταφορών και παρουσιάζεται διστακτικός έως και αρνητικός στην μετακίνηση του. Άλλη καραμπόλα που περιφέρεται στο μυαλό του Νίκαρου είναι ο διορισμός της Υπουργού Ενέργειας ΝΑΤΑΣΑΣ ΠΗΛΕΙΔΟΥ στο Υπ. Εργασίας και του επιχειρηματία που περιγράψαμε πιο πάνω, τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ικανότατο, σε θέση Υπ. Εμπορίου - Βιομηχανίας και Ενέργειας.

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑΡΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Πάντως επισημαίνεται ότι η ανάληψη σε τέτοια εποχή, με τις υφιστάμενες συνθήκες, Υπουργικού θώκου, χρειάζεται ιδιαίτερη τόλμη και αρετή, αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ο Νίκαρος το επόμενο διάστημα θα θελήσει να ακουστεί όσο το δυνατό ελκυστικότερα και εύηχα το ΚΥΚΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΜΑ, με την παρουσίαση του έργου της διακυβέρνησης του, ενώ ο διορισθείς δεν θα δικαιούται σύνταξη ,αφού δεν συμπληρώνονται 14 μήνες θητείας. Οπόταν, μπορεί και να χαρακτηρίζεται σαν άλμα στο κενό, αλλά αν ξέρεις να πετάς και χωρίς αλεξίπτωτο, τότε έχεις πιθανότητες επιτυχίας. Διαφορετικά, δέχεσαι χτυπήματα ασύμβατα με την συνέχιση της πολιτικής σου ζωής και καριέρας.

Η ΘΕΜΙΔΑ ΑΝΕΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΙΤΣΚΟΜΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΘΑΥΜΑ. Στο Κυπριστάν ΑΝΕΒΛΕΨΕ η ΘΕΜΙΔΑ και θα πρέπει να το δημοσιοποιήσουμε παγκοσμίως. Φαίνεται να βρέθηκε ο τρόπος να βλέπει η θεά της Δικαιοσύνης και αναλόγως να συμπεριφέρεται. Και επειδή ενδεχομένως σε τέτοιο βαθμό να συμβαίνει μόνο στο Κυπριστάν, η δημοσιοποίηση της είδησης θα πρέπει να συνοδεύεται και με την έκφραση της χώρας, ότι η δικαιοσύνη μιστοκαμμά κατά προτίμηση σε μεγαλόσχημους.

Είμαστε εντελώς αδαείς περί δικονομικών και ποινικών υποθέσεων, αλλά η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας να επιβάλει ποινή τριετούς φυλάκισης με αναστολή (όπερ μεθερμηνευόμενο αθώωση) στον ιατρό που βρήκε ένοχο για τον θάνατο εξ αμελείας 10 χρονου μαθητή, μάλλον συνιστά απόδειξη της επαναφοράς της όρασης της Θέμιδος.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Αν είναι δυνατό να βρίσκεις ένοχο τον ιατρό και να τον αθωώνεις. Ποιοι νόμοι και ποιο σκεπτικό είναι αυτό που λέει ότι ο θάνατος έχει διαβαθμίσεις και αποχρώσεις; Δηλαδή αν τον 10χρονο μαθητή τον σκότωνε κάποιος ξυλουργός, κτίστης, πελεκάνος, ταξιτζής θα του επέβαλε ποινή με αναστολή η αξιότιμη Δικαστής; Και αφού τον βρίσκεις ένοχο έχει σημασία δηλαδή αν τον κτύπησε κάποιος ταξιτζής με το αυτοκίνητο του; Μπορεί και να θεωρείται επαχθέστερο να είναι κάποιος ιατρός που θα έπρεπε να τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη.

Μιλάμε για ένα 10χρονο παιδί και για γονείς και οικογένεια που υποφέρουν. Ε, δεν είναι δυνατό να παίρνονται τέτοιου είδους αποφάσεις από τα Δικαστήρια και να περιμένει κάποιος ότι η κοινωνία μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Θα θέλαμε δηλαδή να ξέρουμε υπάρχει κριτική για τις αποφάσεις των Δικαστηρίων από το Ανώτατο Δικαστήριο ή από άλλο σώμα τέλος πάντων; Ο καθένας παίρνει την προαγωγή του και δεν έχει επιπτώσεις αν περιπίπτει σε λάθη και εξόφθαλμες παρασπονδίες; Δεν είναι θεοί οι δικαστές όπως θέλουν να τους παριστάνουν. Μην ψάχνετε μετά γιατί η κοινωνία καταστρέφεται. Όταν και το έσχατο ανάχωμα η δικαιοσύνη τίθεται εν αμφιβόλω και διαλύεται τότε δεν έχουμε σωτηρία .

Μάλλον έχουν ανάσα ζωής ,όσοι εξ υμών κα ημών, όπως και η μητέρα του 10χρονου μαθητή, πιστεύουμε μόνο στην ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα είναι έπεα πτερόεντα και ανθρώπινα κατασκευάσματα προς εξυπηρέτηση ορισμένων…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΩΡΚΑΘΚΙΟ και η ΑΚΡΑΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι βασιλείς. Ε, δεν μπορούν να ζήσουν και να διασκεδάσουν τον Κατακλυσμό, χωρίς τον Ρουβά ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΥΡΙΛΛΗΣ του Παραλιμνίου (του αρέσει ιδιαίτερα αυτό το άσμα με τα μακαρόνια με κιμά), τον Χατζηγιάννη (ψηλά τα χέρια) και την Πρωτοψάλτη (η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα) ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΥ της Αγίας Νάπας, την Πάολα (να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω) ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ της Λάρνακας και την Κέλλυ Κελεκίδου (γλύκα- γλύκα γλυκά μου γλύκια) ο ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ της Πάφου και βεβαίως – βεβαίως, μια κάστα δημοσιογράφων στην Πέγεια χωρίς τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ, με ιδιαίτερη προτίμηση στο άσμα του Ξημερώματα. Για να γίνουν όλες αυτές οι συναυλίες και να επιστρατεύσουν αυτούς όλους τους τραγουδιστές δεν χρειάστηκαν 600- 700 χιλιάδες Ευρώ συνολικά; Δηλαδή δεν κατάλαβαν ότι δίπλα τους υπάρχουν δημότες και συνάνθρωποι τους που πεινούν και θα μπορούσαν με Κύπριους τραγουδιστές και λιγότερα έξοδα να διασκεδάσουν τον βασανισμένο κόσμο και να μην πετάνε τα χρήματα, αλλά το περίσσευμα να βοηθήσουν κάποιους; Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΣ είναι το στοιχείο που περιγράφει όλους τους αξιωματούχους του Κυπριστάν. Οι χώρκατοι αππώνουντε και πληρώνουν οι μακάκες…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X