ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Yπόγειες πριμοδοτήσεις - βολεμένος εθνοσωτήρας (Μ. Ηλιάδης) του 0.1%

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ μπορεί να μετακινήσει ψήφους κατά το δοκούν και ελεγχόμενη νοθεία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Το ντέρμπι που προδιαγράφεται για είσοδο στον Β Γύρο των Προεδρικών εκλογών μεταξύ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, σηματοδοτεί και συζητήσεις – παρασκήνια και προχωρημένες μεθόδους που ενίοτε ανάγονται και στην σφαίρα της φαντασίας. Ωστόσο κι επειδή στο πρόσφατο παρελθόν σε εκλογικές αναμετρήσεις, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ κατόπιν διαταγής από τους οργανωτικούς μηχανισμούς σε αντιπάλους για να αποκοπεί ο δρόμος σε κόμματα και υποψηφίους που δεν ήθελαν να τους έχουν στα πόδια τους δεν αποκλείεται να γίνει στις επικείμενες Προεδρικές και γιατί όχι (ιδέες τους βάζουμε) και στις Αρχιεπισκοπικές ή ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΠ. Για λόγους πρακτικούς αλλά και για να οριοθετήσουμε το εν λόγω ενδεχόμενο, θα το ονομάσουμε ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ.

ΟΙ ΕΧΕΜΥΘΟΙ ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ

• Εμείς το ονομάσαμε με αυτό τον τρόπο, αλλά μπορεί και να αποδοθεί με τον όρο ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ. Ήδη οι πρώτες συζητήσεις, όπως πληροφορείται η ΞΥΠ έγιναν σε κλειστό κύκλο αρχιστρατήγων και ορισμένες ασκήσεις επί χάρτου, αλλά ακόμη να οριστικοποιηθεί το πλάνο, αφού υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να αποκρυσταλλωθούν τα δεδομένα του προεκλογικού και να αποφασιστεί αν θα γίνει μια τέτοιου είδους ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ παρέμβαση. Γιατί μπορεί και να ακούγεται απλό, αλλά εμπεριέχει και ΡΙΣΚΑ , αφού ως γνωστό οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι διαθέτουν και κάποια (!!!) μειονεκτήματα, όπως η συνήθεια τους να δημοσιοποιούν τα πλείστα που τους εμπιστεύονται, ιδιαίτερα αν εκείνος που τους ζητήσει να μείνουν ΕΧΕΜΥΘΟΙ, χρησιμοποιήσει και την έκφραση « μην το πεις σε κανένα». Τότε θα υπάρξουν παρενέργειες από φίλους αντιπάλους και γενικότερα από την κοινωνία για την ελεγχόμενη νοθεία της κάλπης όπως την ονομάσαμε.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

• Λοιπόν στις Προεδρικές εκλογές, σε τέτοιου είδους εγχειρήματα έχουν την ικανότητα να προβαίνουν σχεδόν όλα τα κόμματα, αφού μέσω των εμμίσθων και του οργανωτικού μηχανισμού μπορούν να μετακινήσουν κάποιο ποσοστό. Όμως χρειάζεται μεθόδευση και ΚΟΤΣΙΑ , οπόταν περιοριζόμαστε σε ορισμένους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες μεθόδους, όπως ο ΝΙΚΑΡΟΣ που είναι μετρ του κομματικού παιχνιδιού (όσο κι αν διαφωνεί κάποιος μαζί του στα κομματικά παρασκήνια έχει μεταδιδακτορικό και αποδείχτηκε με τους 3 ημέτερους υποψήφιους) . Ποιο θα είναι το κίνητρο όμως του ΝΙΚΑΡΟΥ να κάνει κάτι τέτοιο; Στην προκειμένη να μετακινήσει ποσοστό 3-5 % προς κάποιο εκ των τριών ΝΙΚΑΡιων παιδιών του για να αποκλείσει κάποιον εκ των άλλων παιδιών. Θα τον δυσαρεστήσει, αλλά μέσω της ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ θα υλοποιήσει και το σχέδιο του για έλεγχο Κυβέρνησης και κομμάτων και την επόμενη μέρα των εκλογών .

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

• ΤΟΛΜΗΡΟ το δίχως άλλο, αλλά το έκανε 2-3 φορές στο παρελθόν και το ρίσκο του βγήκε, αφού οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΙΚΟΙ που είναι απόλυτα ελεγχόμενοι, λόγω αγάπης στον ΝΙΚΑΡΟ, ρουσφετιών και άλλων παρεμφερών βοηθειών, ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ σε ότι πει ο μάστρος. Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά στο αλληγορικό σκηνικό, όπου κάποιος πατέρας πρέπει να αποφασίσει ποιο εκ των τριών παιδιών του θα πρέπει να υποστεί βασανιστήρια

• Αν υποθέσουμε , όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις ότι το αγαπημένο του ΝΙΚΟΥΙ περνάει στον Β’ γύρο, τότε μπορεί να αποφασίσει και ο ΝΙΚΑΡΟΣ να νοιώσει όπως τους αρχαίους Έλληνες και για να ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙ τους θεούς να ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου και να φυσήξει αέρας να φουσκώσουν τα πανιά ώστε να ξεκινήσει ο στόλος για να κατακτήσει την Τροία και να υφαρπάξει την ωραία Ελένη, να θυσιάσει κάποιο εκ των παιδιών του που είναι υποψήφιοι. Ενίοτε δεν οσμίζεστε ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ νοιώθει σαν να είναι θεός του Ολύμπου , κάτι σαν ΔΙΑΣ ένα πράγμα; Τόσα που έκανε στη θητεία του, που αν ήταν άλλος Πρόεδρος δεν ξέρουμε που θα βρισκόταν και όμως επιβιώνει…

• Τέλος πάντων δύσκολες υποθέσεις που θα αφήσουν πληγές και κάποιοι θα εξοστρακιστούν με απρόβλεπτες καταστάσεις και αντιδράσεις. Εμείς σας ενημερώνουμε και αμαρτία ουκ έχω…

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ 0.1% ΘΕΛΕΙ ΝΑ Μας ΣΩΣΕΙ

• Πάμε και σε μια άλλη κατηγορία που κυριαρχεί στην δημόσια σφαίρα . Τους επονομαζόμενους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ. Εκείνους που αφού δέχτηκαν τις επιδαψιλεύσεις της πολιτείας , με διορισμούς σε πολιτειακά αξιώματα και άλλες θεσούλες των χιλιάδων Ευρώ, μας το παίζουν αφ’ υψηλού καθοδηγητές και σωτήρες. Εξασφαλισμένοι οικονομικά ψάχνουν και ενίοτε βρίσκουν και χώρο για να παρουσιαστούν ως οι γνώστες της μεθόδου που θα μετατρέψει το Κυπριστάν, σε Γαλλία, Σουηδία και ΗΠΑ.

• Όπως ο υποψήφιος για την Προεδρία ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ που ψάχνει – κυριολεκτικά- ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ χώρο στην πολιτική και χρόνο στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, για να διαμορφώσει το πολιτικό σκηνικό. Όταν οι πολίτες τον κατατάσσουν μέσω και των δημοσκοπήσεων στο 0.1%, δηλαδή στα όρια της ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, τι ψάχνει πρωτοβουλίες και αρλούμπες για να συστήσει μέτωπο ομοσπονδιακών που να στρέφεται , όπως είπε κατά των αντι- ομοσπονδιακών. Να πληροφορήσουμε τον κ. Ηλιάδη ότι μας κυβέρνησαν εδώ και δεκαετίες μόνο ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ( Γιώργος Βασιλείου-Γλαύκος Κληρίδης- Δημήτρης Χριστόφιας- Νίκος Αναστασιάδης) και λύση στο Κυπριακό δεν είδαμε όπως μας υπόσχονταν.

• Το μέτωπο σε μάρανε, που ο Πρόεδρος του ΑΠΟΠαλαιχωρίου ο φίλος μου ο Φώτος, χρειάστηκε περισσότερους ψήφους για να καταλάβει το αξίωμα, από το 0.1 % που παίρνετε στις δημοσκοπήσεις ισοδυναμεί με 500 ψήφους. Έλεος δηλαδή. Πήρατε αρκετά ως διορισμένος Υπουργός Συγκοινωνιών, Πρόεδρος του Δ.Σ του ΡΙΚ και σε άλλους διορισμούς , που σας βοήθησαν και επαγγελματικά από την εποχή του ΧΑΚ και εντεύθεν , οπόταν καλά είναι να μην θέλετε να μας ΣΩΣΕΤΕ. Δεν έχετε λαϊκό έρεισμα και μην σπαταλάτε χρήματα σε προεκλογικούς. Δώστε τα χρήματα σε κανένα φτωχό να κάνετε καλές πράξεις και πάλι τα κανάλια θα σας προβάλουν…να μιλάτε με το ύφος λέκτορα του Χάρβαρντ.

• Απίστευτο αλλά Κυπρισταντικό: Πραγματικός κορδελάκιας ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Κατέρριξε το παγκόσμιο ρεκόρ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ με κόψιμο κορδελών σε οκτώ έργα σε διάστημα μιας μέρας. Πέρασε και μια όμορφη μέρα στην Λεμεσό μετά το ταξιδάκι στην Γερμανία, και προετοιμάζεται για την ζωή στην συμπρωτεύουσα από τον Μάρτιο. Να βλέπει τα έργα και όπως ο ποιητής να μας λέει περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

• ΥΓ: Ε, καλά . Σε όλη την πολιτική ιστορία πάντα μια ροζ ιστορία με υπηρετικό προσωπικό κυριαρχούσε στα παρασκήνια και τα πολιτικά κουτσομπολιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση