ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό εκκόλαψη κόμμα της αριστεράς - Οδηγός η ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ - Ατάραχοι στο ΑΚΕΛ

Πραγματοποιήθηκαν συνάξεις συσκέψεις – έτοιμος και ο αρχηγός

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΑΚΕΛ

Έφθασε η ώρα η αριστερά να οδεύσει προς άλλους δρόμους και να αφήσει πίσω της πρακτικές του παρελθόντος που οδήγησαν το κόμμα σε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ και συνέτειναν στην ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ των ποσοστών του και φυσικά μακριά από την εξουσία. Αυτή είναι η μόνιμη επωδός των αριστερών στελεχών – μελών και ανέντακτων που προκρίνουν ότι η ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ – κάποιοι μιλούν και για ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ - προσφέρει την καλύτερη αφορμή για να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα της αριστεράς που θα προσφέρει στους πολίτες μια ακόμη επιλογή στον χώρο (της αριστεράς) με πιο ευκρινή ιδεολογικό προσανατολισμό και καθαρές θέσεις.

Όπως πληροφορούμαστε από τον κόκκινο σύντροφο πράκτορα της ΞΥΠ, καθώς και από πλειάδα άλλων πρακτόρων μας που περιδιαβάζουν στους χώρους των αριστερών, η δημιουργία ενός νέου κόμματος μετά τις Προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου, είναι παρά πολύ κοντά παρά οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο παρελθόν. Προς τούτο δε πραγματοποιήθηκαν και συνάξεις, συσκέψεις και άλλες συγκεντρώσεις ανθρώπων της αριστεράς, οι οποίοι και είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στο εγχείρημα που ετοιμάζονται να οριοθετήσουν και συμπυκνώσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΛΑΝΣΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

Όσον αφορά τον ΗΓΕΤΗ του σχήματος, που εκ των πραγμάτων θα καθορίσει και την έξωθεν μαρτυρία και θα έχει το γενικό πρόσταγμα ανάμεσα σε ίσους, φαίνεται να είναι έτοιμος, ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ πολιτικό στέλεχος της αριστεράς να επωμισθεί το βάρος και να γίνει ο νέος ΖΑΝ ΜΕΛΑΝΣΟ (Γάλλος αρχηγός κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς) της Κύπρου. Κάτω από τις φτερούγες του υπό εκκόλαψη κόμματος θα συμπαραταχθούν και αριστερές οργανώσεις, σχήματα και άλλοι που δεν στεγάζονται στο ΑΚΕΛ.

Όσον αφορά τις αντιρρήσεις, τις φοβίες που εκφράζονται και την ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ της διάσπασης, φαίνεται καθημερινά με την τριβή να ξεπερνιούνται λόγω και της πεποίθησης ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση με το ΑΚΕΛ, το οποίο ξέφυγε από την ιδεολογία του κόμματος και μετατράπηκε κάτι αντίστοιχο με τα αστικά κόμματα της δεξιάς, και απλώς φοράει κόκκινα από συνήθεια. Ιδιαίτερα ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ οι επιλογές στις Προεδρικές εκλογές, αφού στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις επιλέγουν ΔΕΞΙΟΥΣ που φέρνουν την ήττα και την διολίσθηση των ποσοστών του κόμματος. Κάτι που διαφάνηκε ξεκάθαρα στις βουλευτικές εκλογές. Η δε αποκοπή της νεολαίας από το κόμμα ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ότι ο κατήφορος συνεχίζεται.

ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η οργή στην βάση του ΑΚΕΛ είναι μεγάλη, αφού το πάθημα με τον δεξιό ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ δεν έγινε πάθημα και συνέχισαν με ΔΕΞΙΟΤΕΡΟ, υιό ακραιφνούς αγωνιστή της ΕΟΚΑ (ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ), αλλά επιτείνεται από ότι ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ήταν συνεργάτης του ΝΙΚΑΡΟΥ, τον οποίο υποτίθεται ήθελαν να ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ μαζί με την δεξιά πολιτική του και τον κυβερνών ΔΗΣΥ. Όπερ μεθερμηνευόμενο ψηφίζουν κάποιο συγκεκαλυμμένο Συναγερμικό, έστω ΔΗΚΟικό, που τα γραφεία της Εζεκίας Παπαϊωάννου (προ της επιλογής να είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ), θα τα έβρισκε μόνο με την χρήση GPS…

Όλα αυτά μεταφέρονται καθημερινά και στην ηγεσία του κόμματος, η οποία δεν έχει να δώσει απαντήσεις γιατί επέλεξε να αφήσει τον ΔΗΣΥ για άλλη μια πενταετία στην εξουσία με, κάποιο εκ των υποψηφίων το γένος Αναστασιάδη, όπως εύστοχα λέει για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΑΒΕΡΩΦ (παραβλέπει Μαυρογιάννη για ευνόητους λόγους), ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ. Ο ΕΘΙΣΜΟΣ στην ΗΤΤΑ φαίνεται να κυριάρχησε στην ηγεσία του ΑΚΕΛ και μ’ αυτό τον τρόπο στην παραζάλη και με ευφυολογήματα, προσπαθούν να αποφύγουν την πραγματικότητα, ότι και πάλι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΘΡΟΝΟΣ θα βαφτεί γαλάζιος.

ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΔΗΣΟΚ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΚΕΛ

Οι πληροφορίες από τους συναδέλφους της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ (αντίστοιχη υπηρεσία της ΞΥΠ που βρίσκεται σε αποδιοργάνωση) και μεταφέρεται σαν ατάκα από την ηγεσία του ΑΚΕΛ προς καθησυχασμό των στελεχών που επιμένουν ότι θα γίνει ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, είναι η παραπομπή στο παρελθόν όπου επιχείρησαν ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ να δημιουργήσουν κόμμα (ΑΔΗΣΟΚ) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Άλλαξαν οι καιροί ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και λοιποί της ηγεσίας. Αφουγκραστείτε τον παλμό της βάσης και μην ακούτε μόνο τον έμμισθο ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ της Εζεκία.

ΟΔΗΓΟΣ – ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ - ΤΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ- ΤΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εξάλλου τώρα υπάρχει το ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ, όπου μια δράκα ονειροπόλων αριστερών, πρώην ΕΔΟΝόπουλων, έστησαν με κόπο, μόχθο, παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις και πολεμική που δέχτηκαν από το ΑΚΕΛ, ποδοσφαιρική ομάδα που ανέβηκε στην Β’ κατηγορία σε χρόνο - ρεκόρ και εδραιώθηκε στον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου. Και όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να χωρίσεις τον άντρα ή την γυναίκα σου, αλλά την ομάδα σου (ιδιαίτερα οι Ομονοιάτες) δύσκολα την αλλάζεις. Κι όμως ο οργανισμός ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, φαίνεται να είναι καθόλα υγιής αφού σε αντίστοιχα μεγέθη και παραλληλισμό δεν ανέχτηκαν η ομάδα τους να πωληθεί σε κάποιο ΔΕΞΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

Δηλαδή τι ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ τι ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ. Ένθερμοι υποστηρικτές των ΗΠΑ, με συγγενείς στην ΕΟΚΑ, ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ με κοσμοθεωρία που δεν προσομοιάζει μ΄ αυτή που στα ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΑ της ΕΔΟΝ (κατασκηνώσεις ΠΕΟ στα Περβόλια) γαλουχούσαν τα μικρά ΕΔΟΝόπουλα. Στυγνή πραγματικότητα αλλά με την ηγεσία να την αντιμετωπίζει ρηχά και επιφανειακά.

ΨΙΘΥΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗΣ ΑΚΕΛ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Παράλληλα η ψιθυρολογία περί αναδίπλωσης του ΑΚΕΛ και αλλαγής υποψηφίου περιστρέφεται στο μυαλό αρκετών, αλλά μάλλον ανάγεται στην ουτοπία και ενδεχομένως να συνιστά και κομματική αυτοχειρία. Τέλος πάντων συζητείται στην Εζεκία Παπαϊωάννου, αλλά χαμηλόφωνα και στους διαδρόμους… Παρενέργειες αρκετές αφού ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ μάλλον οδηγεί στο βάραθρο και σε απάτητα μονοπάτια που κατηφορίζουν προς την απαξίωση και την διολίσθηση των ποσοστών του ΑΚΕΛ. Ποιος θα αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ της ΗΤΤΑΣ είναι το θέμα.

Προς τούτο δε θα καταθέσουμε και μέρος της έκθεσης του πράκτορα της ΞΥΠ που φέρει το προσωνύμιο «οπλισμένος παππούς» και επεξηγεί εν ολίγοις τα αδιέξοδα του ΑΚΕΛ: «Με τον πόλεμο στην Ουκρανία η Ρωσία έχασε κάθε δορυφόρο στον κόσμο. Συνεπώς και τα συμφέροντα στο Κυπριστάν. Έτσι αποτραβήχτηκε από τους πάντες πλην της Συρίας. Ανεπιστρεπτί πλέον η Κύπρος πέρασε εξ ολοκλήρου στην σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα του ΑΚΕΛ. Για 70 χρόνια δεν ήθελε η Κύπρος να είναι στο ΝΑΤΟ και κρυβόταν πίσω από ηγέτες, όπως τον Μακάριο. Τώρα χωρίς υποστηρικτές και σημεία αναφοράς που θα οδηγηθεί;» Χρειάζεται λοιπόν ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ αλλαγή διαδρομής. Διαφορετικά ο δρόμος του ΚΚΕ είναι ανοικτός…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αφιερωμένο σε όσους μας αποδίδουν διάφορα που δεν μας αγγίζουν και παρακαλούμε να μην βασανίζονται γιατί είμαστε, όπως λέμε σε Πολιτικό- Παλαιχώρι, εμείς οι χωρκάτες: Μουσ(χ)ιαμάδες. «Η ελευθερία της έκφρασης είναι βαρέων βαρών άθλημα» είπε κάποιος μεγάλος ποιητής.

ΥΓ: Ευγενής η προσπάθεια της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ να καταθέσει ψήφισμα στο Κοινοβούλιο για τα βασανιστήρια των γυναικών στο ΙΡΑΝ. Έστω και μετά από δεκαπενθήμερο ευαισθητοποιήθηκε και αφού υπέστη το ΚΡΑΞΙΜΟ από την στήλη, γιατί και αυτή όπως και άλλα ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΑΝΝΙΤΑ Δ.- ΕΙΡΗΝΗ Χ.- ΠΟΓΟ- ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ- ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΥΛΟΥ) τήρησαν ΒΑΡΙΑ ΣΙΩΠΗ. Τελικά σας σώσαμε Α.Α από το στίγμα της ευαισθησίας αλά καρτ. Χρειάζεται φαίνεται να σας ταρακουνούμε…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση