ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To NAINAIκιστάν ψηφίζει μέχρι τέλους Αχιλλέα Δ. και εκδικείται ΑΚΕΛ

ΒΟΥΛΗ: Δεν υπάρχουν τίμιοι σ’ αυτό τον τόπο - Aμφισβητούν και τους κατά τεκμήριο αδιάφθορους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Θέλουν να κάνουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για το ΑΚΕΛ τις Προεδρικές του 2023.

ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

• Διαδικαστικό φαίνεται να είναι πλέον το ζήτημα της υιοθέτησης από το ΑΚΕΛ της υποψηφιότητας του διπλωμάτη ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ως του υποψηφίου που θα στηρίξει το κόμμα, στις Προεδρικές εκλογές. Όσα διαδραματίζονται, κατά τον Τμηματάρχη Υψηλής Πολιτικής της ΞΥΠ, αλλά και σημαίνοντα πρόσωπο της αριστεράς, που ο Διοικητής συνομίλησε στα σκαλιά του Κοινοβουλίου, εκεί όπου και διαδραματίζεται το πραγματικό παρασκήνιο, από το ΑΚΕΛ γίνεται αυτή την περίοδο, μάλλον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ. Όλα θα τα επεξηγήσουμε τις επόμενες μέρες και αφού προηγουμένως αναγνώσουμε τις σχετικές εκθέσεις των πρακτόρων της ΞΥΠ και διαμορφώσουμε το τελικό κείμενο.

• Στην προκειμένη άλλος ένας άνθρωπος του Κυπριστάν, όπως και τόσοι άλλοι προηγουμένως, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, κατέστη ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ, αφού η γνωστή μέθοδος του ΑΚΕΛ συνεχίζεται αδιαλείπτως. Όπερ μεθερμηνευόμενο, να απομυζούνται άνθρωποι και όταν δεν τους έχουν πλέον ανάγκη να τους πετούν στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων. Κάπως έτσι και με τον δικηγόρο ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ , ο οποίος μέχρι πρότινος και με προτροπή κορυφαίων στελεχών του ΑΚΕΛ θεωρείτο ως ο υποψήφιος που θα στήριζε το κόμμα της αριστεράς στις Προεδρικές εκλογές .

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ0 ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ

• Ο Αχιλλέας στηριζόμενος στις διαβεβαιώσεις του ΑΚΕΛ, κάποιοι του επιτελείου του ισχυρίζονται ότι του δόθηκε δέσμευση και από τον Γενικό Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, οργάνωσε επιτελεία και ξεδίπλωσε τον προεκλογικό του αγώνα στην βάση των κόκκινων υποσχέσεων. Προς τούτο δε είχε και ένα πρώτο γύρο επαφών με την βάση της αριστεράς, για να τον γνωρίσουν καλύτερα και να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες στο πρόσωπο του.

• Άστε που διαβεβαίωσε και για το κορυφαίο ζήτημα για το ΑΚΕΛ ( ναι μην αμφιβάλετε), ότι θα καλύψει ο ίδιος το κόστος του προεκλογικού αγώνα και το κόμμα δεν θα βάλει σεντ, αντίθετα θα καρπωθεί. Τι να γίνει φίλε μου Αχιλλέα, Αυτός είναι ο νόμος της αγοράς. Προσφορά και ζήτηση. Εμπιστεύονται τον ΑΓΡΟτη επιχειρηματία σπόνσορα του Μαυρογιάννη. Φαίνεται έκανε καλύτερη προσφορά. Εξάλλου είναι και πιο έμπειρος σ’ αυτά .

• ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΙΝΑΙ ΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

• Μετά απ’ όλα αυτά ενεργοποιήθηκε το ΝΑΙΝΑΙκιστάν που στήριζε αναφανδόν τον Αχιλλή, γιατί τον θεωρεί ένα εξ αυτών, σαρξ εκ της σαρκός τους και γνήσιο τέκνο τ. Α, για να μην παρεξηγηθούμε, σχηματικά αναφέρουμε τον όρο ΝΑΙΝΑΙκιστάν, από την στάση των ανθρώπων που αποτελούν αυτή την συμπαγή ομάδα και είχαν την σχετική τοποθέτηση στο δημοψήφισμα του 2004. Τώρα αν είχαν λάθος στην επιλογή τους την περίοδο αυτή ή οι ΟΧΙάδες, αυτό θα το διαλευκάνει ο ιστορικός του μέλλοντος.

• Λοιπόν ΟΠΕΚ – Αμμόχωστος για την Κύπρο και άλλοι συναφείς οργανισμοί και σχήματα ενεργοποιήθηκαν και με την συμπαράσταση του Αχιλλή θα δώσουν τον αγώνα μέχρι τέλους. Όπως μας έλεγαν πράκτορες της ΞΥΠ που είναι φανατικοί ΝΑΙδες και απασχολούνται στην προεκλογική του Αχιλλέα , η στάση του ΑΚΕΛ τους πείσμωσε και πρώτα απ’ όλα τον γνωστό δικηγόρο και θα δώσει την μάχη μέχρι τέλους. Προφανώς και καθίσταται δύσκολο το εγχείρημα τους, αφού θα έχουν να συναγωνιστούν ΘΗΡΙΑ, αλλά δεν πτοούνται και με όπλο τις θέσεις τους στο Κυπριακό θα πέσουν στο λάκκο των λεόντων.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ

• Μάλιστα επιμένουν ότι θα πάρουν σημαντικό ποσοστό που θα το αφαιρέσουν από το ΑΚΕΛ και υπό τις ανάλογες συγκυρίες μπορεί και να περάσουν στο δεύτερο γύρο. Πάντως θα είναι ΕΚΔΙΚΗΣΗ για όσα υπέστησαν από το ΑΚΕΛ που τους έθιξε γενικώς. Εξάλλου όπως μας λέει και ο φανατικός ΝΑΙδας πράκτορας της ΞΥΠ, θέλουμε να κάνουμε ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για το ΑΚΕΛ τις Προεδρικές του 2023. Κάτι που έκανε το κόμμα της αριστεράς εις διπλούν αυτή την μέρα διαχρονικά. Την πρώτη το 2004 όταν αποφάσισε το αρχικό ΝΑΙ, να γίνει ΟΧΙ, για να τσιμεντωθεί το ΝΑΙ, και στην Αγία αυτή μέρα του 2022 όταν έκοψε τον Αχιλλέα…

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ- ΑΡΕΣΤΗ- ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΛΗΡΙΔΗ- ΖΑΦΕΙΡΗ- ΜΑΡΚΟΥ

• Πλέον σας παρακαλούμε μην ψάχνετε για ΤΙΜΙΟΥΣ σ’ αυτό τον τόπο. Εμείς μάλλον χρειαζόμαστε πλέον όλη την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος της Ευρώπης και όχι το φανάρι του Διογένη που έψαχνε ανθρώπους σ’ άλλες εποχές. Προς τούτο μας το υπέδειξαν και οι βουλευτές με απόλυτη σαφήνεια και χωρίς περιστροφές. Και ιδιαίτερα σε θέμα που έχει σχέση με την Διαφθορά. Δηλαδή την δημιουργία Αρχής Πάταξης κατά της Διαφθοράς.

• Προσέξτε λοιπόν τα θέματα που οι βουλευτές μας προσπερνούν επιφανειακά, χωρίς να εμβαθύνουν, αλλά έμπλεοι των κομματικών τους πεποιθήσεων, ανατινάζουν τα πάντα. Βάσει σχετικής νομοθεσίας που ψήφισαν δημιουργείται ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που διορίζεται από το Ανώτατο Δικαστήριο. Δηλαδή από τους σοφούς δικαστές του Κυπριστάν, που με αποφάσεις του μπορεί να ανατρέψουν νόμους, να επιβάλουν φυλακίσεις πολιτικών- πολιτών, να άρουν τις ασυλίες και γενικότερα να αποφασίσουν για τις ζωές όλων μας. Θεωρούνται οι πλέον ΑΚΕΡΑΙΟΙ και ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ.

• Εν τη σοφία τους λοιπόν διόρισαν το εν λόγω γνωμοδοτικό συμβούλιο που αποτελείται προφανώς από επιφανείς πολίτες και αδέκαστους. Αυτοί είναι:

• Πρόεδρος :ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΕΣΤΗ: Πρόεδρος. Πρώην δικαστής του Ανωτάτου, και δικαστής του Δικαστηρίου της ΕΕ, Πρόεδρος της επιτροπής που συνέταξε το πόρισμα για τα αίτια κατάρρευσης του Συνεργατισμού

• Μέλη: Δρ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Πρόεδρος της Κυπριακής ακαδημίας γραμμάτων και τεχνών- πρώην Υπ. Παιδείας επί διακυβέρνησης Χριστόφια

• ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ: Πρόεδρος του Παγκυπρίου δικηγορικού συλλόγου, Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ: Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών πανεπιστημίων, ΠΙΕΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ, Πρόεδρος του συνδέσμου εγκεκριμένων λογιστών.

• Οι άνθρωποι αυτοί επέλεξαν 15 άτομα από τα οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιλέξει τα 5 μέλη της Αρχής κατά της Διαφθοράς και ακόμη τρία άτομα από τα οποία θα επιλεγεί ο Πρόεδρος της εν λόγω αρχής. Των αδιάφθορων …

• Κι όμως τόσο το ΑΚΕΛ δια του ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ όσο και οι Οικολόγοι δια του Πρόεδρου τους ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ αμφισβήτησαν τις επιλογές του Γνωμοδοτικού συμβουλίου επισημαίνοντας ότι στον κατάλογο υπάρχουν διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, άνθρωποι που είχαν συμμετοχή στο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, κομματικοί παρατρεχάμενοι και άλλοι με ύποπτο παρελθόν. Δεν είναι ΣΟΚ αυτό; Δηλαδή αμφισβήτησαν όλο το σύστημα . Προσέβαλαν για τις επιλογές τους τόσο το Ανώτατο δικαστήριο όσο και – κυρίως αυτούς- το Γνωμοδοτικό συμβούλιο. Δηλαδή και οι πλέον αδιάφθοροι θεωρούνται ότι είναι μπλεγμένοι σε παρασκήνιο και προωθούν ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ. Αυτά είπαν οι βουλευτές. Μετά λέτε γιατί απαξιώνουν οι πολίτες . Έλεος. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ουφ πόσες φορές να σας τα πούμε. Από τον Μάρτιο του 2020 φωνάζουμε με τον πράκτορα Λούα. Η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται. Φωνάζετε για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Ε, μα πώς θα πάρει το κράτος χρήματα για να αναπληρώσει όσα έδωσε σε επιδόματα- ράπιτ τεστ κατά την πανδημία. Εκτός κι αν περιμένατε να ήταν ευγενής προσφορά του Νίκαρου, της Ζέτας και του Πετρίδη. Πληρώστε μακάκες και σωπάστε. Η φορολογία στα καύσιμα είναι εύκολη λύση…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X