ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κόλπο με τα self-test - H κόκκινη ΟΕΛΜΕΚ του Κώτσιου Κώτσιου

Ξέμπαρκος ο Γ. Ελεγκτής εγκαταλείφθηκε από τους συμμάχους και πυροβολήθηκε από Σ. Αγγελίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΩΤΣΙΟΣ ΚΩΤΣΙΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

KOKKINHΣΕ η ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ με την ανάληψη της Προεδρίας της οργάνωσης από τον σύντροφο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, άλλως κατά την ΞΥΠ- προσωνύμια Κώτσιος Κώτσιου, οπόταν ότι βλέπετε από εδώ και πέρα να το διυλίζετε με τον ανάλογο φακό, αφού πλέον στην επικαιρότητα της Παιδείας υπεισέρχονται και τα κομματικά πιόνια. Οσονούπω θ’ αρχίσει ο πόλεμος τετραμήνων και η Οργάνωση Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΕΛΜΕΚ) και δη η ηγεσία της, θα παρελαύνουν στα κανάλια και στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, για να διαβάλουν, εξοντώσουν και συνθλίψουν τον θεσμό των εξετάσεων τετραμήνων στα σχολεία.

Βλέπετε δεν είναι τυχαία που αναδεικνύονται στις ηγεσίες των οργανώσεων κομματικά στελέχη, θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα γραφεία των κομμάτων τους και να συντονίζονται για τις περαιτέρω ενέργειες. Και ο Κώτσιος Κώτσιου είναι ένας εξ αυτών που συντονίζεται άψογα με τον επικεφαλής του γραφείου παιδείας του ΑΚΕΛ, ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώτσιος Κώτσιου πήρε την σκυτάλη στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ στα πλαίσια της συμφωνίας για εκ περιτροπής προεδρία (κάπως αλλιώς λέγεται στην αργκό αλλά είπαμε να είμαστε σεμνοί, ευγενείς) από τον ηγέτη της ΔΗΚΙ (καθηγητική οργάνωση ΔΗΚΟ) ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.

ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ

Αν και την συμφωνία και το νομοσχέδιο περί τετραμήνων συνέταξαν ο προκάτοχος του Κώτσιου, στην ηγεσία της Προοδευτικής (οργάνωση ΑΚΕΛ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, (εξαιρετικός κύριος και εκπαιδευτικός, νούσιμος συνδικαλιστής) και ο Χατζησάββας με την συνδρομή και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, εντούτοις θεωρούν αισχρά τα τετράμηνα. Αντί να επιχειρούν να βελτιώσουν τον θεσμό θέλουν να ΦΤΥΣΟΥΝ το κατασκεύασμα τους. Βίτσιο κι αυτό… Εν πάσει περιπτώσει, θα δούμε διάφορα και θα ακούσουμε αρκετές κραυγές, αλλά για να είστε προετοιμασμένοι. Α, πράκτορας της ΞΥΠ μας ενημέρωσε ότι ο Κώτσιος Κώτσιου, υπηρέτησε παρά τον Υπουργό Παιδείας ως πρωτοσύμβουλος, επί διακυβέρνησης Χριστόφια. Μπασμένο το Κωτσιούι στην πολιτική. Άντε και υποψήφιος Ευρωβουλευτής…

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ

Η βιομηχανία του κορωνοιού συνεχίζει να ανθεί και η οικονομία διολισθαίνει προς την καταστροφή. Ενισχύσαμε το γνωστό σλόγκαν της στήλης που συντάξαμε από το 2020, όταν κανείς δεν συμμεριζόταν τους φόβους μας ότι η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ καταφυγή σε μέτρα και σπατάλη χρημάτων για την πανδημία θα οδηγήσει στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της οικονομίας. Ιδού το αποτέλεσμα. Κι αν θέλετε και μια εκδοχή για τις αυξήσεις στα καύσιμα είναι και η ανάγκη να καλυφθούν τα επιδόματα και τα άλλα έξοδα της πανδημίας από την Κυβέρνηση, η οποία μέσω του απλού τρόπου του υψηλού ΦΠΑ στις τιμές των πετρελαιοειδών, αντισταθμίζει ανάγκες. Είπαμε δεν θα βάλει από την τσέπη του ούτε ο Νίκαρος, ούτε ο Πετρίδης τα χρήματα που σπαταλήθηκαν στην πανδημία και τότε όλοι πανηγύριζαν για την γαλαντομία της Κυβέρνησης Τώρα πληρώστε μακάκες φορολογούμενοι.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ self- test ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Α, ναι ξεχαστήκαμε. Λέμε ότι η νέα έκφανση - δράση των βιομηχάνων του κορωνοιού είναι το κόλπο που βρίσκεται σε εξέλιξη με τα self - test. Αίφνης ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ όλα τα πακέτα των 6 self - test που πωλούνταν στα φαρμακεία και ρίχνεται σαν δικαιολογία, το σχετικό πανάρχαιο σλόγκαν - εφεύρεση «είναι έλλειψη.» Σημειώνεται ότι για το κουτάκι των έξη διαγνωστικών αυτό-τεστ επέβαλε πλαφόν το Υπουργείο Υγείας στα 5 Ευρώ. Όταν έδινε το κράτος αβέρτα χρήμα μέσω ΓΕΣΥ κουτιά των 6 υπήρχαν μπόλικα. Μόλις σταμάτησε το Υπ. Υγείας την επιχορήγηση εξαφανίστηκαν και τα κουτιά των 6 self- test.

ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ self- test ΤΟΥ ΕΝΟΣ

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ όμως των ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ βιομηχάνων – εμπόρων του κορωνοιού δεν σταματά με τίποτα μπροστά στην ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ. Έτσι και παρουσίασαν στην αγορά τα self - test του ενός που στοιχίζουν δυόμιση Ευρώ. Εκμεταλλεύτηκαν και την συγκυρία της αύξησης των κρουσμάτων και έπεσαν και πάλι να ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΟΥΝ το υστέρημα των βασανισμένων πολιτών. Μην τους αφήσουν μια δεκάρα. Έλεος ρε δεν έχετε τσίπα πάνω σας; Πόσα να αρπάξετε από τους φοβισμένους – καθημαγμένους πολίτες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Άσε που αυτά τα self - test όπως έλεγε και ο τέως Υπουργός Υγείας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, άλλως στενομάκρουλος είναι αμφιβόλου αξίας και ποιότητας. Φορολογήστε τ υπερκέρδη. Κάποιος να σταματήσει την ΛΕΗΛΑΣΙΑ των πολιτών.

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΔΗΚΟ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΥΣ

Πάμε και στην ομιλία του βουλευτή του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, ο οποίος ήταν και ο ΜΟΝΟΣ που τήρησε ΑΠΟΧΗ στην συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής που ψήφισε ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Η ομιλία του Ορφανίδη στην Κ.Ε προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια . Σας μεταφέρουμε μερικές ατάκες από την τετρασέλιδη ομιλία του. «Το ΔΗΚΟ δεν θα έχει ενεργή συμμετοχή στην διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη. Θα είμαστε γλάστρες. Θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές στον ΔΗΣΥ και σίγουρα όχι Προεδρικές. Όταν ο Χριστοδουλίδης αναφέρει ότι δεν θα μπει σε διαλόγους και αντιπαραθέσεις παραπέμπει σε εκλογή Προέδρου συνδέσμου γονέων νηπιαγωγείου αντί Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Να θυμάστε συναγωνιστές ότι θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με σαλίγκαρους, νενέκους και άλλου τέτοιου είδους τύπους.» Αυτός είναι ο Ορφανίδης. Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι τέλους επέμενε σε αυτόνομη κάθοδο. Η ιστορία κατέγραψε την αντίδραση του. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ Ο Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ Β.Γ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Σαν ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ εγκαταλελειμμένος από τους φίλους του, έμοιαζε στην συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών ο Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Αφέθηκε να τον πυροβολεί ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ που τον κατατρόπωσε για το θέμα της ονοματολογίας των Βοηθών, Ελεγκτή – Εισαγγελέα - Λογιστή. Ήγειρε το θέμα ο Οδυσσέας αλλά οι φίλοι του ΑΚΕΛ εγκατέλειπαν την αίθουσα ο ένας πίσω από τον άλλο (Χαραλαμπίδου), άλλοι δεν πάτησαν το πόδι στην Επιτροπή (ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ) και γενικά πέταξαν στου δρόμου την άκρη τον Γ.Ε. Ήταν και φορμαρισμένος ο Αγγελίδης με το επιτελείο του, που είναι όλες κυρίες ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΕΣ των δικαστηρίων και με αγόρευση του κατηγόρησε τον Γ.Ελεγκτή για συνταγματική εκτροπή, παρέμβαση στο έργο άλλων κρατικών αξιωματούχων, ασυνέπεια λόγων και έργων, ανακόλουθο και με τις πράξεις του εγείρει τεράστιο θέμα τάξης , προκαλώντας σύγκρουση αρμοδιοτήτων.

Που πας ρε Οδυσσέα μου. Άσε και κανένα θέμα για άλλους. Αφού διαβλέπεις ότι η ανάμειξη σου στα πάντα προκαλεί αντιδράσεις και ενίοτε ακυρώνει την προσπάθεια σου. Περιορίσου φίλε γιατί αν περιμένεις στήριξη από τα κόμματα και τους πολιτικούς αυτοί είναι ΤΡΩΚΤΙΚΑ και μόνο ξέρουν να τρώνε. Όσο για τον Β. Γενικό Ελεγκτή που έχετε κόντρα δεν ενδιαφέρει κανένα τι κάνετε στην Υπηρεσία και καλά είναι να το λύσεις ενδοτμηματικά με ηρεμία. Μην ξεχνούμε ότι ο Β.Γ.Ελεγκτής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ διορίστηκε επί Χριστόφια, οπόταν αντιλαμβάνεσαι ότι έχει κι αυτός προσβάσεις. Δώσε του αρμοδιότητες και φόρτωσε τον εργασία να μην έχει χρόνο για οτιδήποτε παρά να τον πολεμάς .

Αλλά και ο Σάββας Αγγελίδης. Ένοιωσε ως να αγορεύει στο δικαστήριο για σοβαρή αστική υπόθεση και ως ευπαίδευτος νομικός έριξε όλα του τα χαρτιά στο παιχνίδι πόκερ, όπως παραπέμπουν οι δίκες στα δικαστήρια. Στην προκειμένη μάλλον σε λέσχη που ονομάζεται Κοινοβούλιο έπαιξε πόκερ…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξτε ατάκα του γνήσιου κομμουνιστή Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ περί των εκλογικών διεργασιών στην Ελλάδα «Στα παζάρια του αστικού πολιτικού συστήματος , άπλωσαν την αντιλαϊκή πραμάτεια τους». Ουάου Τα χάπια μου. Όπως λέμε καμία – μα καμία σχέση με το ΑΚΕΛ και ότι εκπροσωπεί ο κομμουνιστής Κουτσούμπας. Ε, καλά το ΑΚΕΛ είναι ροζ αριστερά με στρασάκια και το ΚΚΕ γνήσιοι κομμουνιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X