ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τηλεμαχίες-φυγομαχίες-σκιαμαχίες και περιοδεύον θίασος

Η υπεροχή Αβέρωφ – Η διαφορετική προσέγγιση Χριστοδουλίδη και τα κανάλια που θέλουν τηλεθέαση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ

Πρόκειται για ικανότητα που μάλλον μόνο στο Κυπριστάν μπορεί να συναντήσει οποιοσδήποτε. Να μετατρέπονται όλα τα πολιτικά ζητήματα (ανεξαρτήτως βεληνεκούς) και να αναπαράγονται από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης αναλόγως του δικού τους ενδιαφέροντος. Και μετά όλη αυτή την σύγχυση, μπουρδούκλωμα, δηλώσεις, διευκρινήσεις και λασπολογίες να το αναγάγουμε σε πολιτική συζήτηση, που κάποιοι έχουν την αίσθηση ότι αφορά και βασανίζει τους πολίτες. Κυρίως να πιστεύουμε ότι η ψήφος θα επηρεαστεί από την συζήτηση που γίνεται ανάμεσα στα ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ, αλλά και τα σύγχρονα καφενεία των σόσιαλ μίντια…

Τα τηλεοπτικά κανάλια και ιδιαίτερα το ΡΙΚ που κατρακύλησε στον πάτο της τηλεθέασης με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 6 %, για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία του στον χώρο των ΜΜΕ (συγχαρητήρια να μεταφέρουμε στους επικεφαλής του ΡΙΚ, αφού έγραψαν ιστορία στον πάτο και θα έχουν να το λένε σαν επίτευγμα τους…), επιχειρούν να προσκομίσουν οφέλη με τις λεγόμενες τηλεμαχίες ή όπως το λένε στα χωριά τους οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι… debate. Σιγά τα ωά που χωρίς debate δεν μπορούν να ζήσουν.

Εκεί ο κάθε υποψήφιος μπορεί να παραθέσει τις απόψεις του, αλλά μέσα από το ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ διαφορετικών συνθέσεων των πάνελ, μάλλον θα οδηγηθούμε σε πρωτοφανές ΑΛΑΛΟΥΜ που δύσκολα θα προσδώσει πόντους σε κάποιους εκ των υποψηφίων. Αν κάποιος δε παρατηρήσει το πρόγραμμα με τις διασταυρώσεις των πάνελ και αν προστεθούν σ’ αυτά και οι τηλεμαχίες στα ιδιωτικά κανάλια, τότε μάλλον θα τους βαρεθούν οι τηλεθεατές και δύσκολα θα τους ακολουθήσουν Φθινόπωρο και Χειμώνα. Και σε μια περίοδο που οι εμπνευστές παραβλέπουν ότι θα ξεκινήσουν οι νέες σειρές των καναλιών και μετά τον κάματο της ημέρας, οι ψηφοφόροι μάλλον δεν θα θέλουν να εκνευριστούν, αλλά να χαζέψουν το παραπλανητικό κουτί, για να φαντασιωθούν μέσω του καλύτερη ζωή.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΡΟΣ – ΝΙΚΑΡΟΣ - ΝΙΚΑΡΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΧΙΕΣ

Άντε να παρακολουθήσουν κάποια τηλεμαχία που θα είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΝΙΚΑΡΟΥ για να αντιληφθούν την ταύτιση και ότι θα λέμε το σύνθημα, «και τώρα και πάντα ΝΙΚΑΡΟΣ – ΝΙΚΑΡΟΣ - ΝΙΚΑΡΟΣ». Αμάν, παραποιήσαμε το σύνθημα των συντρόφων και περιπέσαμε σε ιεροσυλία, αλλά έχουμε το δικαίωμα, καθότι και ο ΜπλακΤζον ανήκει στην κατηγορία των παραπουλιών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο ΑΒΕΡΩΦ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ

Πάμε και στο μπλέξιμο. Ξεκάθαρα το επιτελείο του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ επενδύει ως ΚΥΡΙΑΡΧΟ μέρος της στρατηγικής του για να ανατρέψει την εικόνα ΚΑΙ τις τηλεμαχίες, έχοντας μπούσουλα το πρώτο debate, εκεί όπου ξεχώρισε με την απόδοση του ο Φούλης. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που οι ΗΜΕΤΕΡΟΙ - ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ στο ΡΙΚιστάν προσπάθησαν να εξαγγείλουν τις τηλεμαχίες, ώστε να χτίσει ο πολιτικός τους υποστηρικτής την εκστρατεία του. Όπως λέει ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ που περιοδεύει στην Πινδάρου, αλλά κάνει και στάσεις στο ΡΙΚιστάν, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα σε ΔΗΣΥ - ΡΙΚ για να καθοριστούν οι τηλεμαχίες.

ΟΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ – ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ

Το κόλπο πέτυχε και κατάφεραν ΔΗΣΥ- ΡΙΚάδες να εκθέσουν την αποκαλούμενη σε τέτοιες περιπτώσεις ΦΥΓΟΜΑΧΙΑ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Πληροφορίες ότι από την συγκίνηση του ο τέως CEO του κουβαραστράδικου, νυν Γ.Δ του ΡΙΚ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ κατανάλωσε 2- 3 απανωτές πίττες σουβλάκια, διερευνώνται… Λοιπόν το θέμα είναι ότι ο ΝικΧρι υποσχέθηκε ότι θα παραστεί στις τηλεμαχίες, οπόταν και η αναίρεση της θέσης του, μπορεί να εξηγηθεί ποικιλοτρόπως. Από την εξήγηση των περιοδειών για παρουσίαση του προγράμματος (μάλλον θα είναι η 51η ) έως και της αποφυγής της μάχης, καθώς μειονεκτεί έναντι του Φούλη. Υπάρχει και μια σοβαρότερη ερμηνεία, αλλά θα την δώσουμε σε άλλη ευκαιρία αφού ενδεχομένως με αυτή ν’ αλλάξουν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ και το σκηνικό να απλοποιηθεί μέσω πρωτόγνωρων αποφάσεων (σημειώστε το αυτό!).

Παρεμπιπτόντως γιατί δεν δόθηκε υπέρμετρη προβολή και για την απουσία του ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ από τις τηλεμαχίες; Δεν τον υπολογίζουν πλέον στο επιτελείο Φούλη και επικεντρώνονται στην αποδόμηση του κυριότερου τους αντιπάλου, ΝικΧρι.  

Πάντως η εικόνα με την πλειάδα τηλεοπτικών τηλεμαχιών, δημοσιογράφων και πολιτικών να επαναλαμβάνονται δίκην χαλασμένου δίσκου βινυλίου σε γραμμόφωνο που παίζει τον στίχο «φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια/αρρωστημένους και αγρίμια», που άδει η τρομερή ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ- και τηλεθεατών να βαριούνται, παραπέμπουν σε ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑ ΘΙΑΣΟ ή όπως το έλεγαν παλαιότερα και μπουλούκι, που επιχειρεί να παρουσιάσει το έργο του Ρουμάνου θεατρικού συγγραφέα ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΙΟΝΕΣΚΟ «η φαλακρή τραγουδίστρια» σε πλατείες χωριών στους εναπομείναντες γιαγιάδες - παππούδες, που ανέμεναν να παρακολουθήσουν κανένα κυπριώτικο σκετς ή έστω κάποιο έργο της Βουγιουκλάκη. Οι σκιαμαχίες θα συνεχίζονται όπως και τα μπάνια του λαού.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως ξαφνικά καταλάγιασε ο πανικός και η τρομολαγνεία για την ευλογιά των πιθήκων; Φαίνεται ότι το καρτέλ συγκεκριμένων ομάδων πολιτών, μπορούν να ελέγχουν και τους τηλεπιστήμονες και τα Υπουργεία Υγείας, αλλά κυρίως τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Δια της επιβολής, ότι τυχόν δημοσιοποίηση των πραγματικών δεδομένων περί της ασθενείας και ποιους προσβάλει, θα τους θίξει και αυτοί με την συνέργεια και των ΜΜΕ θα τους οδηγήσουν στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, όπως καθόρισε η στήλη, την έκθεση από τους αδηφάγους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις λεγόμενες αναρτήσεις τους.

ΥΓ: ΚΟΥΙΖ: Ποιος δελφίνος του ΔΗΣΥ διαδίδει ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του κόμματος και τον Φούλη θα τον στείλει στην Αργάκα να περιποιείται τον ζωολογικό του κήπο και τα χωράφια του;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση