ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tι ψάχνει στα οικονομικά των κομμάτων ο Γ. Ελεγκτής ρίχνοντας βόμβες προ των Προεδρικών

Ανακάλυψαν τώρα το πάρτι για κορωνοιό όταν θα αρχίσει το άλλο της ευλογιάς των πιθήκων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΨΆΧΝΕΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Σκελετούς καλά κρυμμένους σε ντουλάπια στα σκοτεινά δωμάτια των κομμάτων, ψάχνει ο Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, που ενδεχομένως να αλλάξουν και τον ρουν της ιστορίας και στην προκειμένη την έκβαση των Προεδρικών εκλογών. Λίγο με θρίλερ και σασπένς θυμίζει η όλη ιστορία αλλά αυτά είναι τα αγαπημένα του Οδυσσέα και μάλιστα όταν ήταν φοιτητής στην Αθήνα παρακολουθούσε ταινίες στον κινηματογράφο τέτοιου είδους περιεχομένου, ενίοτε δε και την αγαπημένη μας ΑΕΚωνσταντινουπόλεως.

Όπως πληροφορείται πράκτορας της ΞΥΠ ο Γ. Ελεγκτής απέστειλε επιστολή στα κόμματα με την οποία ζητεί να του δοθούν οι οικονομικοί τους ισολογισμοί, τουτέστιν τα βιβλία τους, για να ψάξει περί της διακίνησης των χρημάτων που τους δίνονται από την κρατική χορηγία. Μάλιστα ο Οδυσσέας ψάχνει και τους ισολογισμούς παλαιότερων χρόνων σε μια επιχείρηση να ΞΕΨΑΧΝΙΣΕΙ όλα τα στοιχεία των κομμάτων για να ανιχνεύσει πληροφορίες και συμβάντα του παρελθόντος που ενδεχομένως να κρύβονται επιμελώς.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ

Ωστόσο, η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και εν όψει Προεδρικών εκλογών σε κάποιους προκαλεί ανησυχίες, σε άλλους προβληματισμούς. Όπως είναι διαμορφωμένο το πολιτικό σκηνικό και με τους πολίτες στα κάγκελα και στα όρια τους, με μισή κουβέντα και υπονοούμενο που θα αφήσει ο Γ Ελεγκτής, θα προκαλέσει ΕΚΡΗΞΗ. Εκεί δε όπου θα ρίξει τις βόμβες, θα ανατιναχτεί η όποια προσπάθεια των κομμάτων για να προωθήσουν τον υποψήφιο τους στις Προεδρικές εκλογές.

Αυτός είναι ο ΦΟΒΟΣ αρκετών κομμάτων που θα εκφραστεί οσονούπω, μάλλον με ευγενή και ήπιο τρόπο αφού δεν μπορούν να αντιπαραταχθούν και με τον Οδυσσέα, αφού πλέον τον κατέταξαν σαν ισχυρό παίκτη στο πολιτικό σκηνικό και στην διαμόρφωση πεποιθήσεων και της κοινής γνώμης. Οπόταν θα δεχθούν τα επίχειρα των πράξεων τους και ότι ήθελε προκύψει. Οσονούπω θα δούμε και θα βιώσουμε αρκετά και όπως συνηθίζει ο Γενικός Ελεγκτής στις τελευταίες πολιτειακές αναμετρήσεις, θα παίξει τον δικό του ρόλο στις εκλογές με τις αποκαλύψεις ή ακόμη και με την ΣΙΩΠΗ του.

Άλλη μια ΣΤΡεβλωση του πολιτικού συστήματος. Να διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό και να κρίνει εν μέρει και τις εκλογές πολιτειακών αξιωματούχων, με μια ατάκα του, κάποιος εκ των ανεξάρτητων αξιωματούχων του κράτους - στην προκειμένη ο Οδυσσεύς - και όχι τα πολιτικά προγράμματα, οι εμπνεύσεις και το ταλέντο των πολιτικών που θα κληθούν να κυβερνήσουν τον τόπο.

ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ (ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ) ΕΛΗΞΕ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙ (ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΙΘΗΚΩΝ)

Αίφνης ανακάλυψε και η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ότι το πάρτι με τον κορωνοιό και τις δαπάνες που διενεργούνται από το κράτος ΕΛΗΞΕ. Μα Χριστιάνα μου έληξε το πάρτι, αλλά αρχίζει άλλο πολύ σύντομα και μάλιστα αυτό θα είναι με περισσότερα χάπενινγκ. Δεν πρόσεξες ότι τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης σε συνεργασία με τους τηλεπιστήμονες – μαϊντανούς που έπαθαν εθισμό από την επαφή τους με τα κανάλια, καλλιεργούν και προετοιμάζουν το έδαφος για το πάρτι με την ευλογιά των πιθήκων; Μι ασθένεια που υπάρχει εδώ και 70 χρόνια στην Αφρική βρήκαν πάλι την ευκαιρία να την επαναφέρουν για να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ τον κόσμο και να ακολουθήσουν την ίδια απλή πρακτική. ΦΟΒΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ – ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και φυσικά οι φιλεύσπλαχνες φαρμακευτικές εταιρείες να κατασκευάσουν εμβόλια.

ΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

Πάντως η Χριστιάνα που εσχάτως αναδεικνύεται σε ΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στο ΔΗΚΟ και παρουσιάζει νέο πρόσωπο που παραπέμπει σε απόφαση της να εδραιωθεί στο πολιτικό σκηνικό ως μια προσωπικότητα που είναι έτοιμη για να ανέλθει σε πολιτειακά αξιώματα, συμφώνησε με το σλόγκαν της στήλης, ότι η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται.

Με επιθετικές διαθέσεις ανέκρινε την παριστάμενη λειτουργό του Υπουργείου Υγείας, την προϊσταμένη των κλινικών εργαστηρίων ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και την συνοδεία της, για τα 102 εκατομμύρια επιπρόσθετα (πέραν των άλλων 800 και που δόθηκαν παλαιότερα) που θα δοθούν υπό συμπληρωματικό προϋπολογισμό, από τους μακάκες φορολογούμενους .

«Κάτι πρέπει να βρίσκουμε με τον COVID για να κάνουμε ελέγχους;»

Η Χριστιάνα ήταν επιθετική και ζήτησε να μάθει γιατί διενεργούνται στα αεροδρόμια ράπιτ - τεστ, ενώ σε όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη τερματίστηκαν, γιατί συνεχίζεται τόση αυστηρότητα σε όλη την επικράτεια με τα μέτρα, ενώ δεν συμβαίνει πουθενά αλλού κάτι τέτοιο. Η φοβερή ατάκα όμως της βουλεύτριας του ΔΗΚΟ πάγωσε κυριολεκτικά την Στυλιανού αφού της είπε χαρακτηριστικά : «Κάτι πρέπει να βρίσκουμε με τον COVID για να κάνουμε ελέγχους;»

Ακόμη να ενημερώσουμε για ορισμένα θέματα που απάντησε η Καρολίνα και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Περίπου ότι το 50% έβαλε την Τρίτη δόση, ότι θα διατεθούν 10.5 εκατομμύρια για εμβόλια και 12 εκ. για φάρμακα, 500 χιλιάδες στοίχισαν οι απολυμάνσεις σε σχολεία και άλλες 800 χιλιάδες το τηλεφωνικό κέντρο που στήθηκε για να απαντούν σε ερωτήσεις για το κόβιτ. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ.

Ι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Κι αυτά είναι μόνο μικρό μέρος όσων σπαταλήθηκαν. Ενδεχομένως να φτάνουν οι δαπάνες για το κορωνοιό και το 1 δισεκατομμύριο Ευρώ. Φανταζόμαστε τώρα αντιληφθήκατε γιατί προέκυψε η ακρίβεια και η κρίση και όλα τα συναφή. Από κάπου θα έπρεπε να βγάλουν την χασούρα τα κράτη. Να σφίξουν κι άλλο τους πολίτες και να πληρώσουν χωρίς παραπονάκια. Ε, τι θα τα έβαζε από την τσέπη του ο Νίκαρος και ο Πετρίδης; Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται και πιστεύουν σε επιπτώσεις του πολέμου και άλλα τέτοια είναι δικαίωμα τους. Αποφάσισαν πλέον να μετατραπούν οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη σε φτηνά εργατικά χέρια. Η δουλεία επανέρχεται και μετά μας λένε για Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα φληναφήματα. Πολύ αριστερό μου βγήκε. Ε, δίνουμε μια ευκαιρία ως ΞΥΠ στο ΑΚΕΛ να ξανασκεφτεί περί Μαυρογιάννη και να βάλει κάποιον αριστερό υποψήφιο. Διαφορετικά τις επόμενες μέρες θα το μετανιώσει. Χμ, ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ και αναμένεται κόκκινα αγόρια στο ακουστικό…

ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Πάντως για την κρίση όπως είπε και ο γίγαντας του συνδικαλισμού Γενικός Γραμματέας της ΟΗΟ - ΣΕΚ ΑΝΤΡΕΑ ΗΛΙΑ που πρότεινε και Εθνικό Συμβούλιο για την ακρίβεια, «η διαχείριση του πληθωρισμού καθίσταται δύσκολη αλλά θα ήταν τραγικό να δηλωθεί ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε». Ε, ναι γιατί μετά την πολυδιαφημισμένη σύσκεψη υπό τον Νίκαρο δεν ακούσαμε τίποτε. Η σιωπή φοβίζει η αδράνεια σκοτώνει και η απάθεια είναι τραγική.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού ( ΕΠΑ) λένε θέλει στοιχεία για να παρέμβει για την διαπίστωση καρτέλ στα καύσιμα. Σιγά μην σκίσει το καλσόν της. Ε, καλά τα παίρνουν χοντρά και κάθονται αναπαυτικά. Τι να εξετάσουν οι άνθρωποι δηλαδή; Τα πασιφανή και αυτονόητα; Άλλο ένα φιάσκο της κοινωνίας μας. Και στοιχίζει ακριβά στους πολίτες για να βολευτούν 5 ημέτεροι του Νίκαρου να γίνουν καθησιάρηδες. Ας ακολουθήσουν τον δρόμο της άλλης ΕΠΑ, της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρνακας , όπου διέπρεψε ως δεξιός μπακ - χαφ ο κορυφαίος μετρ και κυλικειάρχης σε όλη την Ευρώπη (διεξήχθη σχετικός διαγωνισμός στα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια) ΜΑΡΙΟΣ… Να διαλυθούν ησύχως.

ΥΓ. Χα, χα. Τι νόμιζαν οι γελοίοι. Ότι μπορούν να με φιμώσουν οι ΠΡΟΘΥΜΟΙ της εξουσίας και των αθκιασερών; Που στην ζωή τους δεν έγραψαν μονόστηλο και απλώς φαφλατίζουν στα κανάλια ή κρύβονται στα γραφεία και το παίζουν δημοσιογράφοι και λογιστάκοι της δεκάρας; Μα για να γίνεις δικαστής δεν πρέπει να προϋπάρξεις μάχιμος δικηγόρος; Οσφυοκάμπτες ψάξετε στο περιβάλλον σας. Όσο για εκείνους που σας προέτρεψαν και είναι ηθικοί αυτουργοί στο φιάσκο, θα τα πούμε σύντομα…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X