ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tι Μαλάς…τι Δημητριάδης: Τα προγαμιαία συμβόλαια Σιζό - Tα κομπιούτερ αποφασίζουν ποιοι πέθαναν από κορωνοιό

Η ΕΔΕΚ λειτουργεί σαν ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ μέχρι τις δικάσιμους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Είμαστε ανάλγητοι το γνωρίζουμε και φιλοτόμαροι. Κάποιοι συνάνθρωποι μας σκοτώνονται στην Ουκρανία και εμείς ασχολούμαστε με ευτελή και περιθωριακά. Κάπως έτσι όμως δεν το αντιμετώπιζαν και στις άλλες χώρες όταν κι εμάς γινόταν εισβολή το 1974; Πιόνια είμαστε όλοι και αναλώσιμοι στην σκακιέρα τριών - τεσσάρων σχιζοφρενών, που μοιράζουν τον κόσμο και απολαμβάνουν το θέαμα, σαν νέοι Νέρωνες. Πάντως οι Ουκρανοί παρά την προδοσία της Δύσης και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα πολεμούν και δεν εγκατέλειψαν τα πεδία της μάχης, αν και απέναντι τους έχουν μια ισχυρή πολεμική μηχανή…

• Πάμε όμως και στα γελοία όπως είναι και όσα ασχολούμαστε σ’ αυτό το νησί που κατάντησε να είναι ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ, όπως λέει και ο πράκτορας- επιτελάρχης της ΞΥΠ, ΛΟΥΑ- ΛΟΥΑ. Εντάξει, προσβάλουμε και τους ήρωες του Ντίσνεϊ, αλλά σ’ αυτό τον τόπο δεν έχουμε προσομοιώσεις για να σας μεταφέρουμε επακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

• Ψάχνονται στο ΑΚΕΛ να βρουν υποψήφιο. Μετέφεραν και στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ότι θα είναι ενδεχομένως στο κάδρο των υποψηφίων που θα στηρίξει το κόμμα της αριστεράς και ο άνθρωπος εγκατέλειψε την νομική, για να ασχοληθεί με την ουτοπία έως και τρέλα, που λέγεται κυπριακή πολιτική σκηνή. Έστησε επιτελεία , γραφεία και όλα τα συναφή και εξήγγειλε και υποψηφιότητα. Περιμένει και ο Δημητριάδης και οι φίλοι του από την εποχή του ΝΑΙ, πότε θα δεήσουν να ολοκληρώσουν τα κομματικά τους παιχνίδια και συναλλαγές. Κάποιοι στο ΑΚΕΛ μάλιστα άρχισαν να νοιώθουν και τύψεις επιστρατεύοντας την ρήση, «τι ΜΑΛΑΣ τι ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ». Όπερ μεθερμηνευόμενο θα ρίξουν στην μάχη μια υποψηφιότητα που κανείς δεν πιστεύει στο ΑΚΕΛ και θα ΧΑΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

Είπαμε, συνεργασία ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και δεν θα αναλύσουμε τους λόγους για εκατομμυριοστή φορά, παρά μόνο να επισημάνουμε ότι αυτά που βλέπετε περί προσπαθειών είναι ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ

• Είπαμε, συνεργασία ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και δεν θα αναλύσουμε τους λόγους για εκατομμυριοστή φορά, παρά μόνο να επισημάνουμε ότι αυτά που βλέπετε περί προσπαθειών είναι ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ. Δεν μπορούν να συνεργαστούν, πάει και τελείωσε. Όσον αφορά τον κ. Δημητριάδη, όπως λέει και ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, θα περάσει κι αυτός την συνήθη πρακτική της μεθόδου της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ και θα επιστρέψει στο γραφείο του και στις προσφυγές του στο ΕΔΑΔ. Εμείς λέμε στον Αχιλλή μας ότι χάνει τον χρόνο του, και όταν θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων μην ψάχνει αίτιους. Αφού τους δίνουν την ευκαιρία, θα ικανοποιήσουν και αυτοί τα αριστερά πολιτικά τους βίτσια…Και κατά παράφραση του προεκλογικού του συνθήματος που αναφέρει ότι «η Κύπρος αξίζει καλύτερα» , αλλά χωρίς υποψηφίους με πτέρνες…

• Α, και ο φίλος μου ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ που για χάρη του εφηύραμε νέο ορισμό της πολιτικής του πρακτικής . Τα επονομαζόμενα και ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Για να μπορέσει να στηρίξει οποιονδήποτε υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θα πρέπει να έχει εκλεγμένα συλλογικά όργανα για αν επικυρώσει την όποια απόφαση του. Με τις δικαστικές διαμάχες σε εξέλιξη, η ΕΔΕΚ λειτουργεί σαν ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ μέχρι τις δικάσιμους. Οπόταν και ο Σιζό, θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα με την ψήφιση σχετικής πρότασης νόμου που απαγορεύει σε οποιονδήποτε πολίτη να προσφύγει στα δικαστήρια για να μπλοκάρει τις κομματικές διαδικασίες και εν γένει την λειτουργία του κόμματος

• Η σχετική πρόταση νόμου λοιπόν, που θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες στην ΕΔΕΚ, βρίσκεται στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής. Εκεί όπου Προεδρεύει ο Συναγερμικός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και όπως σας πληροφορήσαμε ο Σιζό έκανε το πρώτο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Η επιλογή της ΕΔΕΚ στις Προεδρικές εκλογές ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ με την στάση των κομμάτων στην εν λόγω πρόταση νόμου. Μετά την συνάντηση Φούλη- Σιζό, το θέμα ΕΤΡΕΞΕ ταχύτατα. Ορίστηκε προς τελική συζήτηση στην Επ. Θεσμών την επόμενη Τετάρτη και από εκεί τσουπ κατευθείαν στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ενδεχόμενη ψήφιση. Ε, δεν αρκούν μόνο οι ψήφοι του ΔΗΣΥ , πρέπει να ψάξει και στο ΔΗΚΟ.

• Ε, σήμερα που θα βλέπετε τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ με τον ομόλογο του της ΕΔΕΚ προφανώς και θα γνωρίζετε το αντικείμενο. Θα πρέπει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για να τοποθετηθεί ο Σιζό υπέρ οποιουδήποτε. Και ο Πρίγκιπας να το περάσει από την Κοινοβουλευτική του ομάδα όπου και πάλι θα διαφανεί ο περιβόητος ορισμός, που δώσαμε ως ΞΥΠ, περί ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΔΗΚΟ.

• Να σημειώσουμε ότι ενδεχομένως ο Σιζό να πετύχει την στήριξη ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ αλλά εσωκομματικά δεν κατάφερε ακόμη να πείσει τον βουλευτή του ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ο οποίος αν είναι παρών στην συνεδρία θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ την πρόταση νόμου. Αρνητική ψήφο ή έστω αποχή ή έστω απουσία από την συνεδρία θα είναι και η στάση του άλλου βουλευτή των πυγμάχων ( λόγω εμβλήματος γροθιάς για τους αδαείς) ΗΛΙΑ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ. Ωραίο χάπενινγκ θα προκύψει που μόνο η ΕΔΕΚ μπορεί να προσφέρει. Δηλαδή να ψηφίζεται από βουλευτές άλλων κομμάτων και η μισή Κ. Ομάδα να τάσσεται εναντίον.

• Προς τούτο ο Σιζόπουλος σε συνεδρία της Γραμματείας του κόμματος που θα γίνει τις προσεχείς μέρες θα θέσει επιτακτικά θέμα ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ για το ΜΕΙΖΟΝ όπως το θεωρεί νομοθέτημα. Μάλιστα θα αφήσει και υπονοούμενα ότι όσοι βουλευτές ΑΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ θα περάσουν από δικαστήριο του κόμματος με όλα τα συνεπακόλουθα. Έτοιμος παρουσιάζεται κατά τον πυγμάχο – πράκτορα της ΞΥΠ, να πάρει το θέμα στα άκρα με όλα τα συνεπακόλουθα.

• Ότι αποκτήσαμε ενός είδους ΤΡΕΛΑΣ με όσα συμβαίνουν στην διαχείριση της πανδημίας είναι πασίγνωστο και πασιφανές . Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των επιδημιολόγων- εξουσιαστών που τρέλαναν περί των σκληρών δεικτών , όπως έλεγαν με ΣΤΟΜΦΟ και της έλλειψης κλινών στις εντατικές, τώρα που βοήθησε η Παναγία και μειώθηκαν στους 9 οι άνθρωποι… σώπασαν. Δεν θέλουν να απελευθερώσουν τους ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ πολίτες γιατί θα χάσουν την δημοσιότητα και τα άλλα ωφελήματα. Μέχρι και τους Πούτιν και Ζελένσκι βρίζουν που τους έκλεψαν την δόξα.

• Σε μια άλλη παράλληλη εξέλιξη μας προκάλεσε ΑΠΟΡΙΑ η δήλωση του ιατρού- υπεύθυνου των θαλάμων COVID ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΠΡΗ περί των πιστοποιητικών θανάτου. Όπως δήλωσε στην καλή συνάδελφο του ΚΑΠΙΤΑΛ ΣΤΕΦΑΝΗ ΦΛΩΡΙΔΟΥ και στην εκπομπή της TOP STORY, τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (δέστε και το σχετικό vid) δεν τα εκδίδει ιατρός αλλά κάποιος ηλεκτρονικός υπολογιστής. Όπως μας είπε μπαίνουν τα στοιχεία του θανόντος στο κομπιούτερ και ειδικό λογισμικό αποφαίνεται από τι πέθανε ο άνθρωπος.

• Τώρα ποιες είναι οι προδιαγραφές του λογισμικού ποια δεδομένα καταχωρούνται για να αποφανθεί το κομπιούτερ ποια είναι η τελική αιτία θανάτου κανείς δεν γνωρίζει. ΓΚΡΙΖΑ έως ΜΑΥΡΑ σημεία και περιοχές. Δηλαδή πλέον οι ιατροί δεν υπογράφουν ούτε τα πιστοποιητικά θανάτου, αλλά εκ μέρους τους το κάνει κάποιος ηλεκτρονικός υπολογιστής; Σοβαρά πράγματα . Εξ ου προφανώς και οι ετεροχρονισμένη ανακοίνωση θανάτων. Κάποιος δεν πρέπει να μας τα εξηγήσει;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν ερμήνευε αξεπέραστα ο κολοσσός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ το άσμα του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ « Ρόζα » και συγκεκριμένα τους στίχους « Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία/ πως η ιστορία γίνεται σιωπή/ τι με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο/ συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω/ τι λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί» ωσάν να είναι για όσα μας συμβαίνουν και όσα δεν μαθαίνουμε. Ερμηνεύστε το άσμα ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΩΣ έστω και να σας ξεφεύγουν κάποιοι στίχοι και Καλή σας μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση