ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στρατηγική Αννίτας: Ή τους τελειώνω ή με τελειώνουν - Ανανέωση εντολής τον Ιούνιο

Μην τα φορτώνετε σε άλλους φωνάζουν οι ΑΒΕΡΩΦικοί - Πρόσβαλε εκπαιδευτικούς η Υπ. Παιδείας και θύμωσε η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ

• Ανανέωση εντολής για να συνεχίσει να ηγείται του ΔΗΣΥ και μετά τις εκλογές, ως η ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗ ΗΓΕΤΗΣ του κόμματος είναι αποφασισμένη να ζητήσει η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, την ίδια ώρα που οι επονομαζόμενοι ΑΒΕΡΩΦικοί προτρέπουν την ηγεσία να ΑΝΑΛΑΒΕΙ τις ευθύνες της και να μην ρίχνει τις όποιες αστοχίες, στην εσωκομματική αντιπολίτευση. Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με την στρατηγική που εκπόνησε με το κονκλάβιο της, αμέσως μετά τις διπλές εκλογές του Ιουνίου, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα προσφύγει στην βάση του κόμματος, έτσι ώστε ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΗ μέσα από την γαλάζια εντολή-κυριαρχίας να προχωρήσει στα επόμενα βήματα εκσυγχρονισμού του κόμματος.

• Δεν μπορεί ο ΔΗΣΥ να προχωρήσει στην νέα εποχή με τα ΒΑΡΙΔΙΑ του παρελθόντος είναι το σύνθημα της Αννίτας Δ. και σύμφωνα με πληροφορίες του γαλάζιου πράκτορα της ΞΥΠ, ήδη ξεκαθάρισε στους στενούς της συνεργάτες ότι θα καθαρίσει το κόμμα, από οποιουσδήποτε αμφισβητίες και ΑΝΤΑΡΤΕΣ επιχειρούν να παρακωλύσουν το έργο της. Όπως είπε χαρακτηριστικά τον Ιούνιο είτε η βάση του κόμματος (ενδέχεται και σύγκληση έκτακτου Παγκυπρίου συνεδρίου) θα με στείλει στα καθήκοντα μου στην Βουλή και θα τελειώσω από τον ΔΗΣΥ, είτε θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση και θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ όσους προκάλεσαν σωρηδόν προβλήματα στο κόμμα. ΤΕΡΜΑ αναφωνεί με την φωνούλα της η Αννίτα και κάποιοι τρομάζουν, η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ στον ΔΗΣΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΝΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΛΛΗ

• Κι επειδή δεν θα πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε η ΑΝΝΙΤΑ Δ. θεωρεί ότι ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και οι συνοδοιπόροι του προκαλούν σωρεία προβλημάτων και επιτείνουν την εσωστρέφεια, ενώ σε καμία περίπτωση δεν συνέπλευσαν με το κόμμα και δεν υποβοήθησαν στο δύσκολο έργο των διπλών εκλογών του Ιουνίου. Οι διαχειριστές της γαλάζιας πολυκατοικίας επιθυμούν να προχωρήσουν σε τακτοποίηση των διαμερισμάτων και προφανώς δεν θα θέλουν να υπάρχουν ένοικοι που να προκαλούν θόρυβο και αναστάτωση. Πάντως ο γαλάζιος πράκτορας επιμένει ότι το κονκλάβιο της Αννίτας Δ. υποστηρίζει μετά μεγάλης σιγουριάς ότι διαθέτουν στοιχεία βάσει των οποίων πίσω από αρκετές αρνήσεις αποδοχής στελεχών για να είναι υποψήφιοι, καθώς και πολεμικής σε βάρος υποψηφίων του κόμματος βρίσκονται οι ΦΟΥΛΛικοί. Ακόμη διατείνονται οι Αννιτικοί ότι το στρατόπεδο των Φουλλικών σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ψηφίσει συγκεκριμένους γαλάζιους υποψηφίους Δημάρχους (π.χ ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ) ενώ και στις Ευρωεκλογές η ψήφος τους (Φουλλικούς) θα είναι ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

• Στο ξεκαθάρισμα η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ συμπεριλαμβάνει και όσους εκ των ΑΝΑΣΤΑΣΙΑδικών δεν συμμορφώθηκαν, αν και το τελευταίο διάστημα όπως λένε στην γαλάζια πολυκατοικία, ο ΝΙΚΑΡΟΣ αφοσιώθηκε στα προσωπικά του θέματα, ήτοι την ΜΑΧΗ που θα δώσει στην Αρχή πάταξης κατά της διαφθοράς και η οποία για τον ίδιο θεωρείται ζήτημα ζωής ή θανάτου. Όσον αφορά κατά τα λοιπά των διπλών εκλογών, μετά την εξεύρεση υποψηφίου για την Λάρνακα, μέθυσαν μαζί με τον ΠΠΕΚΡΗ (ΕΒΙΒΑ ΣΚΑΛΑ) από την χαρά της πρωτιάς που τους δόθηκε από την δημοσκόπηση που παρουσίασε το ΣΙΓΜΑ στην εκπομπή των ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ-ΝΑΣΙΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ. Έστω και ισχνό το προβάδισμα λένε είναι ενθαρρυντικό, αφού παρά την παρατεταμένη εσωστρέφεια το ΑΚΕΛ δεν κατάφερε να τους προσπεράσει.

Η ΑΜΦΙΘΥΜΙΑ – ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΛΗ

• Αφήνοντας κατά μέρος τις ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ κατά τους Φουλλικούς να αναλογιστεί τις ευθύνες της η ηγεσία του κόμματος και να σταματήσουν να μεταφέρουν τις αστοχίες τους στο πεδίο της φαντασίας. Να επισημάνουμε ότι ο πράκτορας της ΞΥΠ που περιοδεύει στα οχυρά του ΑΒΕΡΩΦ, ο επονομαζόμενος και Αρκατζιώτης, μας ενημερώνει ότι ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι Αννίτα Δ. - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ να αποδώσουν την εσωστρέφεια του κόμματος και τις αναταραχές στην ΑΜΦΙΘΥΜΙΑ των αποφάσεων τους και στα ΘΟΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, που εξέπεμπαν όλο αυτό το διάστημα.

• Που φταίει ο ΑΒΕΡΩΦ αναφωνούν σε συνάξεις - συγκεντρώσεις και λοιπές ανταλλαγές πυρών προς την ηγεσία. Στην δυστοκία με την εξεύρεση υποψηφίων Δημάρχων- περιφερειαρχών, ήτοι στην Πάφο με στήριξη του αντάρτη των Προεδρικών ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (υποψήφιος περιφερειάρχης) και Λάρνακα όπου πρότειναν σε καμιά 30αριά άτομα και αρνήθηκαν ή στην Λευκωσία που έκαναν δημοσκοπήσεις και κατετάγη πρώτος ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, για να του πουν λίγο αργότερα αφού άρχισε τον προεκλογικό αγώνα του και μετά από κομματικά παζάρια - με ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, ότι θα είναι υποψήφιος ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ.

• Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ - ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Ακόμη σε όλους τους τόνους και μετ’ επιτάσεως, ο πράκτορας της ΞΥΠ επιμένει ότι άκουσε τον ίδιο τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να το βροντοφωνάζει επακριβώς, όταν πληροφορήθηκε τα παράπονα της Αννίτας «Κι εγώ τι θα πω που άντεξα επί 10 χρόνια τον Αναστασιάδη να κάνει ότι θέλει και δεν έβγαλα ΚΙΧ εναντίον του; Προετοίμαζε το έδαφος για το πολιτικό του παιδί, τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και ΥΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ανυπερθέτως ότι με στηρίζει. Ούτε μια αντιπολιτευτική κορώνα δεν εκστόμισα παρά τα βάσανα που υπέστη και πάντα στεκόμουν δίπλα από την Κυβέρνηση. Οι ηγέτες πρέπει να επωμίζονται το βάρος των ευθυνών τους και των λοιπών παραλείψεων και αστοχιών τους και να μην τις μεταφέρουν (ευθύνες) σε άλλους ανακαλύπτοντας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ». Αμάν τα χάπια μου τα Φουλλικά.

• Ακόμη στο στρατόπεδο του Φούλλη ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ και λένε την χαρακτηριστική - ενίοτε μαστιγωτική - ρήση «σας τα λέγαμε» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ότι δεν έχει την επάρκεια να Κυβερνήσει την χώρα. Καταλήγουν δε με την ατάκα «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται». Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με την υπηρεσία της ΞΥΠ και τον τμηματάρχη - εκλογολόγο με τον προσωνύμιο ΝΑΟ, ο Φούλλης διαθέτει βάσει μελετών και ερευνών ποσοστό γύρω στο 4-6 % που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ. Προφανώς αν θελήσει να το μετακινήσει θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα με τα ποσοστά των κομμάτων και κατά την δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ (ΔΗΣΥ: 22.7%, ΑΚΕΛ: 21.6%, ΕΛΑΜ: 11.3%, ΔΗΚΟ: 9%, ΕΔΕΚ: 3.4%, ΔΗΠΑ: 3.4%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 2.3%, ΒΟΛΤ: 1.1%) το οιονεί ΦΟΥΛΛΙΚΟ κόμμα θα μπορούσε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ στις Ευρωεκλογές να καταλάβει έδρα.

ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Η ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΑΠΑΞΙΩΣΕ όλους τους προκατόχους της και ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ των όποιων ευθυνών της, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ανυπερθέτως καθηγητές- δασκάλους και λοιπούς εκπαιδευτικούς φορείς, η ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, αναφέροντας στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, ότι για τα πενιχρά παιδαγωγικά αποτελέσματα δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Και στην επισήμανση του Προέδρου της Επ. Ελέγχου ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ «ότι ήσασταν στο κατ’ εξοχήν ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ της παιδείας (ετοιμάζει αναλυτικά προγράμματα - προετοιμάζει τους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς - εγκρίνει - συγγράφει βιβλία κ. ά) επί 15 ετία», η Αθηνούλα είπε ότι δεν την άκουγαν οι Υπ. Παιδείας και δεν φταίει σε οτιδήποτε. Εισέπραξε την αντίδραση της Προέδρου της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, η οποία και επισήμανε εμμέσως πλην σαφώς την ΕΝΟΧΛΗΣΗ της αναφέροντας «ότι σ’ αυτή την αίθουσα ακούμε επί 2 ώρες να λέγεται ότι η παιδεία είναι στον πάτο και κανείς δεν ένοιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το δημόσιο σχολείο. Σχλακ που λένε και οι μαθητές. Σιγή η Αθηνούλα, που θα ρίξει τα χαμόγελα της στους βουλευτές, θα τηλεφωνήσει στην προστάτη και υποστηρικτή της, Πρώτη Κυρία ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και τα υπόλοιπα άστα να πάνε. Ποιος θα την ενοχλήσει; Ανήκει στο ΦΙΛΙΠΠΑκο κονκλάβιο που είναι υπεράνω και του Προεδρικού… Έστω και αν ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ φωνάζει ότι τα μαθησιακά αποτελέσματα είναι δυσανάλογα με τα χρήματα που ξοδεύει η πολιτεία και όλοι οι μακάκες φορολογούμενοι.

• Προφανώς ούτε για το ΟΡΓΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ευθύνεται η Υπ. Παιδείας, όπου 453 εκπαιδευτικοί είναι αποσπασμένοι σε πρεσβείες - πατριαρχεία - υπουργεία και οι περισσότεροι είναι στο Παιδείας και όπου αλλού φανταστείτε και συνεχώς ζητούν όλοι νέες θέσεις για τα σχολεία και οι οικονομικές απαιτήσεις αυξάνονται ξεπερνώντας το ενάμιση δισεκατομμύριο.

• ΥΓ: Η θεσπέσια καλλίπυγος σε περιπετειώδεις καταστάσεις αναστάτωσε τον ψυχισμό του πολιτικάντη που νοιώθει συνεχώς την απουσία της και δεν μπορεί να λειτουργήσει επαρκώς. Κάντε υπομονή που έλεγε και ο τιτανοτεράστιος ΓΡΗΓΟΡΟΗΣ ΜΠΙΘΚΙΩΤΣΗΣ και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός κι εμείς προσθέτουμε θα πάει -επιτέλους- στην αγκαλιά του βασανισμένου πολιτικάντη η θεσπέσια…

 

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση