ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ ακρίβειας στα ράφια - Ψηφοθηρούν στα αποκαΐδια της πολιτικής

Οι απερχόμενοι πακετάρουν και απέχουν γενικώς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ

• Οι κομματικοί στρατοί και επιτελεία μπορεί να βρίσκονται σε εγρήγορση και να επιχειρούν με ΘΕΜΙΤΑ και ΑΘΕΜΙΤΑ μέσα, ψηφοθηρώντας κυριολεκτικά στα ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ της πολιτικής να μαζέψουν ψήφους, αλλά οι πολίτες βασανίζονται και αγωνιούν αφού υφίστανται καθημερινά αλλεπάλληλα ΣΟΚ από την ακρίβεια στα ράφια που κυριολεκτικά …εξουθενώνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Την ίδια ώρα που οι αρμόδιοι Υπουργοί ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ, παίρνοντας τις αναμνήσεις τους στις κούτες και ΑΠΕΡΧΟΝΤΑΙ …γενικώς.

• Ολίγο φοβητσιάρικο το έργο που σας περιγράψαμε, κάτι σαν το αντίστοιχο που διεκδικεί ΟΣΚΑΡ, « ουδέν νεώτερο από το δυτικό μέτωπο» ή μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση με τον κινηματογραφικό τίτλο, του άλλου υποψήφιου για το χρυσό αγαλματίδιο, που αποδίδει « τα πάντα …όλα». Βεβαίως και μας πήραν τα πάντα και όλα μαζί και μείναμε εμβρόντητοι να παρακολουθούμε κι εμείς και οι απερχόμενοι κυβερνώντες, ψάχνοντας την αιτία της ξαφνικής εφόδου των εμπόρων στις τσέπες των πολιτών.

• 49 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΑΓΩΝ

• Η πρόχειρη εξήγηση που δίνεται- ενδεχομένως και ευφάνταστη πρόφαση- είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία για τον οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεισέφερε μέχρι στιγμής 49 δισεκατομμύρια Ευρώ. Οπόταν, αντιλαμβάνεστε ότι η Φον ντερ Λάιεν, η Μέτσολα και οι άλλοι Ευρωπαίοι ταγοί δεν θα τα βάλουν από την τσέπη τους , ούτε και θα μειώσουν τους ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ των 32 χιλιάδων Ευρώ τον μήνα, αλλά θα μετακυλήσουν στους πολίτες τους την υποχρέωση δίνοντας τους το λογαριασμό προς πληρωμή.

3% ΤΟΥ ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ

• Και να σημειώσουμε κάτι που προφανώς ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τους Ευρωπαίους πολίτες και αποκαλύπτεται σε στιγμές έξαρσης κάποιων εκπροσώπων του λαού είναι ότι από τις συνολικές εισπράξεις των χωρών για το ΦΠΑ, το 3 % πάει κατευθείαν στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξ ου και για να αεριστούμε ( με το συμπάθιο δηλαδή) πληρώνουμε ΦΠΑ και το υφαρπάζουν οι Βρυξελλιώτες, για να μας σώσουν. Οπόταν αντιλαμβάνεστε ότι και πάλι οι Ευρωπαίοι πολίτες πληρώνουν για τα γεωστρατηγικά σχέδια κάποιων ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ και χρηματοδοτούν πολέμους, δίνοντας το πλέον σημαντικό, τν ζωή τους χιλιάδες παιδιά Ρώσοι και Ουκρανοί.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ

• Επανερχόμενοι στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ που κυριολεκτικά διαλύει τους πολίτες και τους προκαλεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ με τις συνεπαγόμενες ασθένειες και οδηγεί στην ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ της κοινωνίας, θα έπρεπε να ήταν και η άμεση προτεραιότητα των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας, αλλά και των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, παρά να ασχολούνται με την παραπολιτική και παρεμφερή επουσιώδη θέματα. Αν και στο Κυπριστάν είναι απομακρυσμένο έως και ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ να μην αιφνιδιαστείτε σε περίπτωση που το επόμενο διάστημα η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ διαλύσει τα πάντα. Ας μην υποτιμούν τους πεινασμένους ανθρώπους οι Ευρωπαίοι ταγοί. Ρε μπας και με εμβολίασαν οι σύντροφοι της ΞΥΠ, με αριστερό ορό και άρχισα να βλέπω διαφορετικά τις καταστάσεις. Ε, μα αφού αυτοί απώλεσαν τον ρόλο τους λόγω των λανθασμένων επιλογών τους και της δήθεν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ενδεχομένως να αναλάβουν άλλοι…

• Το άσχετο της ημέρας. Δεν λέγαμε όλοι με πάθος ότι αν βγουν γυναίκες στην εξουσία θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ τα οικονομικά σκάνδαλα; Το παράδειγμα της ηγεσίας της Ε.Ε με Πρόεδρο της Κομισιόν και Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά και την Αντιπρόεδρο ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ, γυναίκες και γυναικάρες, μάλλον δεν είναι και ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό για την εν λόγω άποψη…Φυσικά αυτός ο κουφάλας ο Ευρωβουλευτής Παντσέρι που κάρφωσε τους πάντες έχει ενεργό ρόλο , και σύμπτωση η ΣΥΜΜΟΡΙΑ των κλεφτών των χρημάτων των Ευρωπαίων φορολογουμένων ήταν ΟΛΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

• ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ

• Ωστόσο, δεν συγκινήθηκαν πολιτικοί και δημοσιογράφοι με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, όπως η ΚΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ του ΑΛΦΑ, με το χαμηλών τόνων προφίλ της, αλλά με τις ατάκες της , όπως δεν ξέρουμε τι αποκρύβει το ΕΛΑΜ και θα πράξει αν ενισχυθεί και κρύβουν επιμελώς τους ομόσταβλους τους. Η ανάλυση της μαζί με την ομορφούλα ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ, ήταν έμφορτη αντιπάθειας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση , αλλά τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ δεν άφηναν τα κορίτσια να δουν καθαρά ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. Και καλά οι υπόλοιποι, αλλά εσείς κ. Σάββα, ως δημοσιογράφος – υποτίθεται- ότι τηρείται ίσες αποστάσεις. Ξέρουμε τις ακροαριστερές σας αντιλήψεις, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να τις ανέχονται οι τηλεθεατές και γιατί υπάρχει και το έξυπνο αντικείμενο που ονομάζεται …τηλεκοντρόλ. Δεν ενδιαφέρει την στήλη που θα την κατατάξετε. Όσοι μας παρακολουθούν καθημερινά, γνωρίζουν ότι δεν φοράμε ΠΟΤΕ χρωματιστά γυαλιά, προ πολλού και φοράμε ΜΟΝΟ πολυεστιακά ( γυαλιά).

ΚΛΑΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

• Ούτε ο μακαρίτης ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ στις πιο δακρύβρεχτες του ταινίες δεν θα μπορούσε να αποδώσει τον ρόλο του με τέτοια εκφραστικότητα όση οι ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ Υπουργοί που αυτό το διάστημα ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ τα συμπράγκαλα τους και ετοιμάζονται να γίνουν πολίτες χωρίς προσφωνήσεις , οδηγούς και πάρλες. Για αρκετούς είναι ΟΔΥΝΗΡΟ, γιατί θέλει άσκηση ο άνθρωπος να μην υποστεί την ασθένεια της εποχής, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ, ιδιαίτερα όταν κατέχει αξίωμα και δεν έχει το ανάλογο ψυχολογικό υπόβαθρο. Εξάλλου το Κυπριστάν φημίζεται για τους παντός είδους γλείφτες και οσφυοκάμπτες μπροστά στην εξουσία.

Η ΠΗΛΕΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΚΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

• Είπαμε θα απέλθετε, αλλά μην τα αφήσετε όλα στον αέρα. Όπως π.χ οι κυρίες της παρέας , η Υπουργός Εμπορίου ΝΑΤΑΣΑΠΗΛΕΙΔΟΥ και η Υπουργός Δικαιοσύνης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ που η μεν πρώτη δεν κάνει ούτε μια κίνηση για να απαλύνει τον πόνο των πολιτών από την συνεχή ακρίβεια και απλώς παρακολουθεί κάποιους να αισχροκερδούν παραπέμποντας στην εύκολη δικαιολογία περί του πολέμου στην Ουκρανία. Α, και να σημειώσουμε ότι μέχρι και ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ δήλωσε ότι δεν έγιναν όσα έπρεπε στην εκμετάλλευση του φυσικού αερίου. Όσο για την Υπ. Δικαιοσύνης, πήρε τα ΔΡΑΚΟΥλίνια της και κρύφτηκε περί των επεισοδίων στο μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ. Λες και αναφερόμασταν σε επεισόδια στην Μαδαγασκάρη, η ΣτέφΔρα δεν έβγαλε άχνα, παρά το προφανές ότι η Αστυνομία ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και σημαντικά λάθη στην διαχείριση των πληροφοριών.

Ο ΤΖΟΝ ΚΑΡ ΚΑΙ Η ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

• Ο μόνος που τον έπιασε μανία και μετατράπηκε σε ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑΣ είναι ο Υπουργός Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ, που επιδίδεται σε ΟΡΓΙΟ εγκαινίων. Κάνει ο ΤΖΟΝ ΚΑΡ τον δικό του προεκλογικό αγώνα, γιατί πίστεψε το παιδί ότι θα γίνει Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Φίλε σε βάζουμε στοίχημα κι εσένα και σε όσους σε παρακινούν να έχεις αυτές τις επιδιώξεις . Αν βγεις Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, θα φορέσει ο Διοικητής της ΞΥΠ, ΠΕΡΟΥΚΑ ( μέγιστη προσβολή για διαφανοκέφαλο, να βάζει ψευδεπίγραφα αντικείμενα στο καθαρό του από περιττές τρίχες, κεφάλι) και θα περιφέρεται στην πρωτεύουσα. Και γνωρίζεις πως αρκετοί είναι έτοιμοι να αποδοκιμάσουν.

Ο ΠΗΤΕΡ ΤΖΙΜ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΑΡΧΙΘΑΜΩΝΑΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΑΠΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ

• Από σένα όταν χάσεις θέλουμε να καταλάβεις, ότι το χέρι μας το απλώνουμε μέχρις εκεί που φτάνει και δεν εμπιστευόμαστε παρακινητές, όπως τον ΠΗΤΕΡ ΤΖΙΜ ( ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) του Προεδρικού. Α, κι επειδή σε παραπολιτικό στον «Φ», έγραφαν ότι ο Πήτερ Τζιμ έκανε κατά παράβαση των θεσμών προεκλογικές συνάξεις επιτελείων στο Προεδρικό, να τους ενημερώσουμε ότι οι κύριοι ήταν χαμάληδες που βοηθούσαν στο πακετάρισμα. Ε, ο Πήτερ είναι συναισθηματικά φορτισμένος,αφού από αρχι-κονκλαβιούχος την 1η Μαρτίου θα γίνει αρχι-θαμώνας σε μαγαζιά της Λεμεσού. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ ,μοιάζουν τα επιτελεία των υποψηφίων, όπως άδει ο μέγιστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ. Και το θέμα είναι ότι δεν θα φοριούνται μετά τις εκλογές.

• ΥΓ. Να παρακαλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην προεκλογική να χαλαρώσουν γιατί είδαμε αρκετό άγχος και πίεση που τους βγαίνει με διάφορους τρόπους , όπως του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ με σημάδια στα χείλη , αλλά και της Προέδρου της Βουλής ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που έχασε τις αισθήσεις της σε προεκλογική συγκέντρωση. Χαλαρά και υπάρχει η επόμενη μέρα και εξάλλου η πολιτική δεν είναι όλη σας η ζωή. Μόνο μικρό κομμάτι…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X