ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αποσύνθεση οι Οικολόγοι... στο βάθος Περδίκης - από τα γκουλάγκ στα γκαλά οι σύντροφοι

Ανεμίζει ο καθένας την δική του σημαία υποψηφίου - Ο Στεφ - Λουκαίδης με παπιγιόν και φράκο υποχρεωτικά λόγω Μαυρογιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Βαθύ αποτύπωμα είπαμε ότι θα αφήσουν οι επερχόμενες Προεδρικές εκλογές, που εν ολίγοις θα αφήσουν χαραγμένο στην πολιτική ιστορία του τόπου την περαιτέρω ΑΠΑΞΙΩΣΗ των πολιτικών κομμάτων, τα οποία θα πληρώσουν τα λάθη, τον ναρκισσισμό και την ανοργανωσιά αρκετών χρόνων. Η περίοδος χάριτος που τους έδωσαν οι πολίτες έληξε και φαίνεται ότι θα πληρώσουν ακριβό τίμημα, με κυριότερο χαρακτηριστικό ότι ο εκλογικός χάρτης θα αλλάξει άρδην και η επιρροή τους στην κοινωνία θα συρρικνωθεί.

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• Ε, μα κι αυτοί όμως καταδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι οι ψηφοφόροι τους έδωσαν αρκετό χρόνο για να αντιληφθούν την δύναμη που έχουν στα χέρια τους και απορρέει από τα κομματικά και πολιτειακά αξιώματα. Οι πολίτες από το υστέρημα τους προσφέρουν αφειδώλευτα στους κομματικούς για να προχωρήσουν την κοινωνία και αυτοί την παραπέμπουν σε πρακτικές Μαδαγασκάρης, Μποτσουάνας και Νήσου Άου-Άου.

• Προσέξετε τι έκαναν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ του Κυπριστάν, που σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες το στίγμα των ομόσταβλων τους είναι ιδιαίτερα ευκρινές, τα ποσοστά τους αξιομνημόνευτα και η ακτιβιστική τους δράση... σημαντική. Στο Κυπριστάν όμως συμπεριφέρονται όπως και τα μεγάλα κόμματα που κυριαρχεί το παρασκήνιο, οι προσωπικές ατζέντες και οι επιθυμίες, ενώ καταλύουν σε κάθε περίπτωση την πολιτική έννοια, που περιγράφει την λειτουργία ενός κόμματος.

ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

• Και θα μας δώσουν αρκετές παραστάσεις φαρσοκωμωδίας, που μάλλον θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα και επικίνδυνες ατραπούς. Βρίσκονται σε ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ και μετά την απόφαση τους για κατά βούληση ψήφο στις Προεδρικές εκλογές, εμφανίζουν συμπτώματα ΔΙΑΛΥΣΗΣ. Πάντως με διαλυμένη διαδήλωση μοιάζουν και ο καθείς αρπάζει και μια ΣΗΜΑΙΑ και την ανεμίζει κατά το δοκούν, ενώ την Οικολογική πράσινη, την πέταξαν στην αποθήκη. Μετά τις εκλογές την ανεμίζουν και πάλι. Ποιος θα θυμάται θα λένε…

• Καλά είναι κόμμα αυτό. Όταν η Α’ Αντιπρόεδρος των Οικολόγων ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ φωτογραφίζεται με τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και δηλώνει έτοιμη να πολεμήσει στο πλευρό του και ο Β’ Αντιπρόεδρος ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑΓΚΟΥ φωνάζει ότι συμπαρατάσσεται στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Δεν θα έχει πλάκα σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ να βρεθούν και απέναντι και ο ένας να επιχειρηματολογεί υπέρ ΜπλακΤζον και ο άλλος για τον Αχιλλή; Και αν κάνει έτσι οι υπόλοιποι της ηγεσίας, τα μέλη του κόμματος τι πρέπει να κάνουν; Όπως άδει και στο άσμα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ, «άλλος για Χίο τράβηξε/ κι άλλος για Μυτιλήνη/ και άλλος στης Σκύρας τα στενά αίμα και δάκρυα χύνει».

• ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ - ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ

• Οι δε πληροφορίες του πράκτορα της ΞΥΠ, με το προσωνύμιο «πρασινοφρουρός» αναφέρουν ότι υπέρ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ τάσσονται και ο Πρόεδρος των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ και η βουλευτής ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ. Οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ και ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΜΙΛΛΗΣ μάλλον προς ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, ενώ ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ ελαφρώς προς ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Για ιστορικούς λόγους να αναφέρουμε ότι στην εσωτερική δημοσκόπηση των Οικολόγων η κατάταξη ήταν: Μαυρογιάννης: 41% (ατυχία, αν ψήφιζαν μόνο οι Οικολόγοι θα ήταν Πρόεδρος το δασκαλούι που τον Αγρό), ΝικΧρι: 25%, Αχιλλλέας και Κολοκασίδης: 16%. Λευκά: 2% Φοβερό πάντως ότι κανείς δεν προτίμησε τον ΦΟΥΛΗ.

• Εν πάσει περιπτώσει μπροστά στους ΚΑΤΑΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΥΣ Οικολόγους που ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗΣΑΝ, άρχισε μια έντονη συζήτηση εντός του κόμματος για επιστροφή στην ηγεσία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ. Τα προβλήματα ΣΥΝΟΧΗΣ είναι εμφανή και ο νυν Πρόεδρος δεν παρεμβαίνει δυναμικά και δραστικά, λόγω του ότι ο άνθρωπος ελέω ήπιου χαρακτήρα, δεν μπορεί να το παίξει ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ και να ισορροπήσει τις ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ενδεχομένως και γιατί υπάρχουν αρκετοί πολέμιοι εκ των έσω, που πάντα είναι έτοιμοι να αμφισβητήσουν τους πάντες. Οπόταν και αρκετοί Οικολόγοι άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος γα κήρυξη έκτακτου Παγκυπρίου Συνεδρίου που θα εκλέξει την νέα ηγεσία και κυρίως τον νέο Πρόεδρο, με αρκετούς να επιθυμούν επιστροφή Περδίκη, επισημαίνοντας ότι το κόμμα επί εποχής του, είχε καθαρό στίγμα και αξιοσημείωτη παρουσία στην πολιτική σκηνή. Ο πρασινοφρουρός πράκτορας της ΞΥΠ θα κάνει τα χάζια του με τους διάσπαρτους Οικολόγους και θα μας πληροφορήσει γα τα περαιτέρω, υπό τους ήχους του άσματος της ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΓΙΑ «περτίτζι μου μιτσόστομο»

• ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

• Καλά ρε σύντροφοι τι θέλετε να σας πει ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος γιατί αντιδράτε για το γκαλά των 300 Ευρώ το άτομο. Α, πα, πα αμπαλατωσύνη… Αν πάρεις και την γυναίκα σου και ένα παιδί θα δώσεις όσα παίρνει κάποιος ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ στον ιδιωτικό τομέα για ένα μήνα. Τι θέλετε να αλλάξει ο άδρωπος για εσάς δηλαδή; Έτσι είναι μαθημένος. Στα γκαλά του, στα απεριτίφ του, στις δεξιώσεις του, στα φρου-φρου κι αρώματα. Τι τον ενδιαφέρει που τους αριστερούς καλουψήδες που πάνε στις Λαϊκές οργανώσεις Περβολιών και τρώνε λίζο και λένε μιλλωμένα χωραττά.

• Η αστική τάξη των πλουσίων της Λευκωσίας και Λεμεσού έτσι συμπεριφέρεται. Διοργανώνει πάρτι - δήθεν - για φιλανθρωπικό σκοπό, για να επιδείξουν τις ακριβές τουαλέτες οι κυρίες, οι κύριοι να κλείσουν καμιά δουλειά μέσω γνωριμιών και να προκύψει και κανένα φλερτ. Ε, τι θέλετε ρε χώρκατοι κουμουνιστές, να αφήσει όλα αυτά ο ΜπλακΤζον γιατί του δίνετε την ψήφο σας και το ΑΚΕΛ σας, το κόμμα των εργαζομένων, τον στηρίζει; Πριτς. ΓΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ αν δεν σας αρέσει κοκκινογούλια.

• Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕΦ - ΚΕΤΤΗΡΟΥ

• Ξέρετε το γκαλά είναι μια καθαρή αμερικανιά που την σκέφτηκε ο αρχιεπιτελάρχης του ΜΠλακΤζον, ο θηριώδης ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, που κάνει τέτοια στις ΗΠΑ. Ε, μα κι εσείς αλλάξτε επιτέλους. Αμερικανοποιηθείτε και αφήστε τους Μαρξ - Λένιν και άλλους. Να φορέσουν ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ - ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ - ΚΕΤΤΗΡΟΣ τα ΦΡΑΚΟ με τα παπιγιόν τους και η ΜΑΥΡΟΥ - ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΟ-ΜΑΡΙΝΕΣ οι Πελεντρίτίσσες, τις τουαλέτες τους και φτάνει με τα χωρκατιλίκια στις χοροεσπερίδες του ΕΑΣ, της ΔΥΝΑΜΟ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς. Να ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΤΕΙΤΕ επιτέλους. Ρε μα τι ακούεται τόσο δυνατά; Τρίζουν τα κόκαλα των ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ που φωνάζουν δυνατά. ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ (στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην ΕΣΣΔ) όλοι σας που μετατρέψατε την κόκκινη αριστερά σε ροζ με στρασάκια.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα πάθει τενοντίτιδα σήμερα ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Γνήσιος κορδελάκιας θα κάνει έξη εγκαίνια έργων στην Πάφο σε διάστημα πέντε ωρών. Παγκόσμιο ρεκόρ ο ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑΣ . Και θα του δώσει ο ΦΑΙΔΩΝΑΣ και το χρυσό κλειδί στην πόλη Ρε μπας και είναι αντικλείδι;

• ΥΓ ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση