ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψεκασμένες συσπειρώσεις ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ – Οι Τορναρίτηδες, η προεκλογική Στυλιανίδη

Η φοβισμένη ψήφος που δεν αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ;
• Μην έρθουν τα αποτελέσματα της Κυριακής και πάθουν κάποιοι ταμπλά και ελαφρές ζαλάδες . Όλα είναι ανοικτά και αρκετές παράμετροι θα παίξουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, το ΚΟΜΒΙΚΟ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ποσοστό, που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ κάποιου εκ των υποψηφίων και εν ολίγοις θα καθορίσει και το αποτέλεσμα είναι οι συσπειρώσεις των δυο μεγάλων κομμάτων. Τα όποια ποσοστά περισυλλέξει ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ από ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ, αλλά κυρίως οι περιβόητες ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ που θα πετύχουν σε ΔΗΣΥ (ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ) και σε ΑΚΕΛ (ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ), αποτελούν την ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟ των εκλογών.

• Αλληλένδετες προς τούτο είναι και οι δημοσκοπήσεις που δημιούργησαν μια σχετική εικόνα για τις συσπειρώσεις των κομμάτων και σ’ αυτές στήνονται όλα τα σενάρια περί των αποτελεσμάτων. Ωστόσο υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες, όπως η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ή όπως θα την ονομάσουμε δημοσιογραφική αδεία και κατά παράβαση όλων των συντακτικών κανόνων, η ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ( ψήφος). Αναφερόμαστε σ’ αυτούς τους ψηφοφόρους, Συναγερμικούς και ΑΚΕΛικούς, που για διάφορους προσωπικούς( προσβλέπουν ή δέχτηκαν ρουσφέτι) , εκδικητικούς ή άλλους λόγους, δηλώνουν ότι θα ακολουθήσουν το κόμμα τους, αλλά την ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ θα μετατραπούν σε όρνεα, που θα θελήσουν να κατασπαράξουν την συσπείρωση.

• ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 80 % ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ

• Αν δε οριοθετήσουμε την κατάσταση επί του εδάφους της μάχης, οι συσπειρώσεις που παρουσιάζει το ΑΚΕΛ και φθάνουν μέχρι και το 80 %, αποτελούν ενδεχομένως και την πανάκεια για το κόμμα της αριστεράς και τον ΜπλακΤζον για την είσοδο στον Β’ Γύρο. Όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τους πληγωμένους αριστερούς, που βλέπουν για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση ότι μάχονται για την εκλογή κάποιου δεξιού, που απλώς έβαλε κόκκινη γραβάτα…Το στοίχημα της ηγεσίας του ΑΚΕΛ για 80 % είναι ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ και ενδεχομένως και ΚΡΙΣΙΜΟ για την μετέπειτα πορεία τους. Ε, βέβαια. Αν ανοίξουν οι κάλπες και διαπιστωθεί ότι κάποιοι εκ των δημοσκόπων πρέπει να σχήσουν τα πτυχία τους, λόγω της πρόβλεψης περί της συσπείρωσης του ΑΚΕΛ και παρουσιαστούν ποσοστά πέριξ του 60-70 %( συσπείρωσης) που θα δίνουν ποσοστά γύρω στο 20%, τότε όλα αλλάζουν άρδην.

• Ενδεχομένως να θέλουν κάποιοι να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στην ηγεσία, που όπως προανήγγειλε ο ΣτεφΣτεφ θα τ’ αλλάξει όλα, όμως υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν ότι είναι μια πρόφαση και το μόνο σίγουρο είναι ότι το κόμμα θα μείνει άλλη μια πενταετία μακριά από την εξουσία. Και μπορεί αλληγορικά να πανηγυρίζουν ότι θα παίξουν τελικό Κυπέλου ( βλέπε είσοδος στον Β’ Γύρο) αλλά ήττα με 5-0 και πάλι σημαίνει ότι δεν παίρνεις τρόπαιο.

• ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΣΥ- ΦΟΥΛΛΗ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΟ 65-70% ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ- ΠΡΟΒΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΙΚΑΡΟΥ

• Όσον αφορά τον ΔΗΣΥ το επίμαχο σημείο για την υποψηφιότητα ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ είναι να ελκύσει τους γαλάζιους συναγερμικούς σε ποσοστά πέραν του 65-70 % , για να μπορέσει να περάσει Β’ γύρο. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που αν δεν υλοποιηθεί δύσκολα μπορεί να ελπίζει ο Φούλλης μας. Ήδη στο κόμμα καταγράφονται προβληματισμοί αν ή έντονη ανάμειξη του ΝΙΚΑΡΟΥ με ατάκες, όπως θα είσαι ο συνεχιστής του έργου μου¨» και «όσοι μ’ αγαπάτε ψηφίστε Φούλλη» είναι υποβοηθητικές…Πάντως στην Πινδάρου, πιστεύουν ότι η έντονη προεκλογική εκστρατεία , αλλά και η δράση του κομματικού μηχανισμού θα επιφέρει την πολυπόθητη συσπείρωση που θα δώσει στον Αβέρωφ Νεοφύτου το εισιτήριο εισόδου στον Β’ Γύρο.

• Είπαμε η ρήση « κρατούν δυο σχοινιά» χρησιμοποιείται ευρέως στο Κυπριστάν, ιδιαίτερα δε σε πολιτικά παίγνια, που εμπεριέχουν το αγαπημένο – δημοφιλέστερο σπορ των κατοίκων της χώρας , το ΑΝΙΚΗΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Οπόταν είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω. Μην σοκαριστείτε δηλαδή από τα αποτελέσματα που θα δείτε την Κυριακή και τα βάλετε μαζί μας ότι λέγαμε παραμύθια περί των συσπειρώσεων.

• Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ- Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ ΜΕ ΦΟΥΛΛΗ

• Πάμε και στα γρήγορα να ρίξουμε κάποιες σκόρπιες πιπεράτες σκέψεις. Όπως για τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ που τάχθηκε υπέρ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και θα του κάνει και πάρτι μετά φαγητού – ποτού στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την Πέμπτη. Θα είναι απών ο αδελφός του ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ σωματικά( θα βρίσκεται στην τελική συγκέντρωση του Φούλλη στην Λευκωσία), αλλά ψυχικά θα συμπαραστέκεται…

• Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ θα στηρίξει μας είπε τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Πριν ή μετά που έβαλε τα εμβόλια; Ε, πάντα υπάρχει μια ποιοτική διαφορά. Θυμάστε που από πολέμιος των εμβολίων, αίφνης μετατράπηκε σε διαπρύσιος κήρυκας τους; Σταθερός ο ΜαΜα και θα είναι χρήσιμος την επόμενη μέρα των εκλογών για την νεκροψία…

• ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΣΟΥΘΚΙΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

• Μάνα μου ρε τα Κολοκασούθκια έχασαν στο δικαστήριο και δεν θα πάρουν επιχορήγηση, όντας ανεξάρτητος υποψήφιος ο δικός τους. Το παράδειγμα ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ μπορεί να γραφτεί στην ιστορία ως ένας υποψήφιος με προοπτική, που ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ από ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και περιόρισε τον προεκλογικό του αγώνα μονοθεματικά . Αυτοί (οι δημοσιογράφοι) φεύγουν με ΑΜΥΧΕΣ από τον προεκλογικό και ο Κολοκασίδης τρυαματισμένος, με την ταμπέλα του παραδόπιστου. Παρασύρθηκε και αδίκησε τον εαυτό του…

ΤΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΙΑΝ ΤΩΝ ΛΕΛΛΟΥΘΚΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ – ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΟΠΕΚ

• Αλλά και τα ΛΕΛΛΟΥθκια επί των επάλξεων. Άρεσε στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ η υπέρμετρη προβολή και τα χειροκροτήματα των φίλων- συγγενών του και θα κάνει και κόμμα μας είπε για να επιφέρει την ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ. Διέσπασε και το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και τους εκφραστές του, που συνωστίζονται πίσω από τον περιβόητο ΟΠΕΚ , αφού η Πρόεδρος ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΒΑΝΑ, ανέβηκε στην εξέδρα, αλλά οι υπόλοιποι διαφωνούν…Εξάλλου, δεν τους ακούσαμε να μας πουν ευθαρσώς και δημόσια ποιον υποστηρίζουν οι μάγκες της πολιτικής που όλους τους κρίνουν .... Εκτός και αν φοβούνται την ΗΤΤΑ και το χαμηλό ποσοστό τους, που θα αποδείξει ότι κάμνουν παναύρκα με το νου τους στο κλειστό του κλαμπ τους όταν ισχυρίζονται ότι αντιπροσωπεύουν μια πλειάδα ποσοστών, εξ ου και μας το παίζουν από καθέδρας καθοδηγητές.

ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Ή ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

• Είπαμε για ΟΠΕΚ και θυμηθήκαμε τον φίλο τους Υπουργό Πολιτικής προστασίας- Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδας ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, που εγκαταστάθηκε στο Κυπριστάν εδώ και 10 μέρες. Τώρα αν κάνει προεκλογικό υπέρ του Αχιλλέα Δ. , αν οραματίζεται μαζί με τους άλλους του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ την επανάσταση των σαλονιών, χωρίς οπαδούς, ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ( όχι του Κυπριακού που θα ήταν προσφιλής τους έκφραση), αλλά την διεκδίκηση από τον Στυλιανίδη της Προεδρίας της Δημοκρατίας είναι άλλη πονεμένη ΝΑΙΝΑΙΚίστικη ιστορία. Ε, δεν το καταλάβετε αγόρια – κορίτσια του κλειστού κλαμπ ότι δεν ανταποκρίνεται η κοινωνία στις επιθυμίες σας; Καλά είναι να φιλοσοφείτε μεταξύ σας. Κι αυτή είναι μια εκτόνωση…Εκτός κι αν θεωρείτε ότι φταίνε οι Ελληνοκύπριοι που δεν υπακούν στα κελεύσματα σας. Το ψάξατε μπας και κάνετε κάτι λάθος, ενδεχομένως η αλαζονεία σας ότι κατέχετε την μοναδική αλήθεια των πραγμάτων;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σημαντικά δώρα έκαναν ο Υπουργός Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ και ο Υφυπουργός Ψηφιακής καινοτομίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ προτού αποχωρήσουν. Ο Τζον Καρ έδωσε την μεγαλύτερη μπίζνα , όπως την λένε στα Κοκκινοχώρια με τις κάμερες στους δρόμους σε ιδιωτική εταιρεία αμερικάνικων συμφερόντων, που βεβαίως θα κατασπαράξει την τσέπη των πολιτών, αλλά τα τροχαία δεν θα μειωθούν. Θέλετε απόδειξη ότι το έκαναν ΜΟΝΟ για να μαζέψουν χρήμα; Σε δρόμο ενός χιλιομέτρου, όπως στην Γρίβα- Διγενή στην Λευκωσία, εγκατέστησαν τρία συστήματα φωτοεπισήμανσης . Καλά έχουμε κάθε μέρα … σοβαρά δυστυχήματα ή το μόνο που κατάφερε ο Τζον Καρ, είναι να τρελαίνεσαι από την τροχαία κίνηση στον κεντρικό αυτό δρόμο; Όσο δε για τον Κάκο τον Ρεντ, μας είπε για σχέδιο που θα επιχορηγεί με 120 ευρώ τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών για να αυξηθεί η ταχύτητα του ίντερνετ στις συσκευές των αιτητών. Ε, βέβαια. Έκανε έρευνα ο ΚΑΚΟΣ ΡΕΝΤ και διαπίστωσε ότι αυτή την εποχή, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ των πολιτών είναι το αργό διαδίκτυο.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση