ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεδρικές: Aριστερή επιλογή - υποψηφιότητα προσφέρει ΕΔΟΝόπουλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ

Κατσάδα Στέφανου στον Μαυρογιάννη για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ παρεκτροπή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΑΚΕΛ

• Προπομπός μελλούμενων; Ενδεχομένως διέξοδος στην επιμονή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να προσφέρει στους ψηφοφόρους του, ΜΟΝΟ υποψηφίους προερχόμενους από την δεξιά. Ότι και να συμβαίνει πάντως ένα νεαρό παιδί που ανδρώθηκε πολιτικά στην ΕΔΟΝ (νεολαιίστικη οργάνωση ΑΚΕΛ) θέλησε να προσφέρει μια διαφορετική επιλογή στους ψηφοφόρους της αριστεράς διεκδικώντας το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αρκετοί εντός του ΑΚΕΛ, τόσο σε επίπεδο ηγεσίας, ανωτάτων στελεχών όσο και βάσης υποστήριζαν ότι εκ των πραγμάτων μόνο με αριστερή επιλογή το κόμμα θα μπορέσει να δώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πολιτικό στίγμα του στις Προεδρικές εκλογές και θα ξεχωρίσει ευκρινώς από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

• Όπως περιγράψαμε σε αρκετά σημειώματα της στήλης, η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ εκκολαπτόταν με την συνδρομή και δημοσίων τοποθετήσεων επιφανών ανθρώπων της αριστεράς, όπως του πρώην Υπουργού Παιδείας και Προέδρου της Ακαδημίας γραμμάτων – τεχνών ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος και αρθρογράφησε επί του προκειμένου. Ο κ. Δημητρίου αλλά και αρκετά άλλα στελέχη του κόμματος, όπως η οικογένεια Χριστόφια πιο διακριτικά, επέμεναν ότι η αριστερή λύση θα ήταν η ΣΩΤΗΡΙΑ του κόμματος, διαφορετικά οι περιπλοκές και επιπλοκές της επόμενης μέρας σε μια ενδεχόμενη ήττα θα προκαλούσαν εσωτερικούς τριγμούς.

Ο ΑΝΤΡΟΣ Κ. ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ

• Ωστόσο επικράτησαν άλλες απόψεις και προτιμήθηκε και πάλι κάποιος που δεν διαφέρει από τους υποψηφίους της δεξιάς . Αντίθετα ήταν και ομοτράπεζος τους και υπάλληλος στην διακυβέρνηση Αναστασιάδη, με ενεργή συμμετοχή ως διαπραγματευτής στις συνομιλίες για το Κυπριακό. Όπως είπε και χθες ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ στην καλή συνάδελφο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΛΙΑΔΗ στο ραδιόφωνο του Πολίτη είπε σε όλους τους τόνους ότι το ΑΚΕΛ διαφωνεί με τους χειρισμούς Αναστασιάδη στο Κραν Μοντανά. Όπερ μεθερμηνευόμενο και με το δεξί του χέρι, τον κολαούζο του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες των καφενέδων στις λαϊκές οργανώσεις που διοχετεύονται δια της γνωστής μεθόδου του ψιθύρου από τους συναδέλφους της επαγρύπνησης.

• ΕΝΕΡΓΟ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

• Πάντως εμείς ως ΞΥΠ παρουσιάζουμε τον υποψήφιο που προσφέρει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και πρόκειται για τον νεαρό ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ που ήδη εξήγγειλε ότι θα είναι υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές του 2023, αλλά που τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης δεν προέβαλαν λόγω σκοπιμοτήτων ή γιατί περί άλλων τυρβάζουν. Ο κ.Αριστοτέλους έντονα πολιτικοποιημένος και ενταγμένος ως γνήσιος αριστερός στην ΕΔΟΝ, υπηρέτησε την οργάνωση από την θέση του Προέδρου της φοιτητικής παράταξης Προοδευτική, κατά τις σπουδές του στην Βουλγαρία. Όπως και πολλά ΕΔΟΝόπουλα μετά την επιστροφή του στο Κυπριστάν προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα του ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ και αίφνης απώλεσαν εν μια νυκτί τον ρομαντισμό τους. Όπως μας πληροφορεί κόκκινος σύντροφος, πράκτορας της ΞΥΠ, ο Χαράλαμπος απομακρύνθηκε από τα εσωκομματικά, καθότι ό τότε ισχυρός ανήρ της νεολαίας Γ.Γ. της ΕΔΟΝ και νυν Κεντρικός Οργανωτικός ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ στάθηκε εμπόδιο στην κομματική του ανέλιξη, αφού δεν τον άφησε να διεκδικήσει θέση στο Κεντρικό Συμβούλιο.

«Παράθυρο στην κριτική σκέψη» και ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ

• Ακόμη ο Αριστοτέλους διαφώνησε με την μετατροπή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε εταιρεία και προσχώρησε στην ομάδα που συνέστησαν τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9, την ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, η οποία αγωνίζεται με επιτυχία στην Β’ κατηγορία. Αξιόλογο παιδί και μάλιστα με αριστερές ανησυχίες που εκφράζονται μέσω της πλατφόρμας «Παράθυρο στην κριτική σκέψη» με συζητήσεις και προβληματισμούς για το μέλλον της αριστεράς, της ανθρωπότητας και γενικά κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα.

• Μάλιστα επίτευγμα του θεωρείται η ολοκλήρωση ενός ντοκιμαντέρ για ένα ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑ και αγωνιστή της αριστεράς τον ΡΕ ΑΛΕΞΗ, ο οποίος πρωτοστάτησε στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των Ελληνοκυπρίων δουλοπάροικων κατά των Φράγκων κατακτητών. Χαρακτηριστικό και ενδεικτικό της προσφοράς του Αριστοτέλους ήταν και το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που συνέβη χθες στους γείτονες μου , το σωματείο ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

• Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΞΥΜΝΗΣΕ ΩΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

• Εκεί σε εκδήλωση του ΟΡΦΕΑ στην ακριτική Λευκωσία, που διοργάνωσε η δραστήρια Πρόεδρος του σωματείου ΑΓΓΕΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, μαζί με τον επίσης ακάματο αγροτοπατέρα της αριστεράς, Γενικό Γραμματέα της ΕΚΑ ΠΑΝΙΚΟ ΧΑΜΠΑ και την πλατφόρμα του Αριστοτέλους « Παράθυρο στην κριτική σκέψη» τιμήθηκε ο επαναστάτης Ρε Αλέξη. Πέραν από τις ομιλίες της κ. Ιωάννου και του Χάμπα, ο Χαράλαμπος Αριστοτέλους έκανε και σχετική ομιλία για τον επαναστάτη ενώ προβλήθηκαν και αμοντάριστα πλάνα από το ντοκιμαντέρ του, που είναι ιδιαίτερα αξιόλογο και αποτυπώνει τις ευαισθησίες του νεαρού υποψηφίου για τις Προεδρικές.

• Όμως προσέξτε παρακαλώ για να μην διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες περί των ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ , προθέσεων και κατευθύνσεων του Χαράλαμπου Αριστοτέλους, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του , με πύρινο λόγο δε ΕΚΘΕΙΑΣΕ την δουλειά του κ. Αριστοτέλους, ποιος αν αγαπάτε; Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Για να καταλάβετε ο κ. Στεφάνου πήρε μέρος σε εκδήλωση, που μπορεί να είναι και μέρος της προεκλογικήε εκστρατείας ενός υποψηφίου που θα διεκδικήσει την θέση από τον ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Εντάξει το αίμα νερό δεν γίνεται, καθότι και ο Στέφανος χαρακτηρίζεται σαν Βούλγαρος ( έτσι αποκαλούνται στο ΑΚΕΛ όσοι σπούδασαν στην εν λόγω Βαλκανική χώρα) , αλλά να συμμετάσχει στην εκδήλωση του Αριστοτέλους διαλύει τις όποιες υποψίες για τον αριστερό υποψήφιο και δίνει μια επιλογή στους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ.

• ΛΑΒΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ

• Μια και μιλάμε για τον Στεφ Στεφ να πούμε ότι την Κυριακή ήταν έξω φρενών τόσο αυτός όσο και στελέχη του κόμματος για το ΑΥΤΟΓΚΟΛ Μαυρογιάννη που προτού να αρχίσει ο αγώνας έχασε τον προσανατολισμό του. Η παρεκτροπή του με την χρησιμοποίηση στίχων του ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη σε συνέντευξη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προς χαρακτηρισμό του μέχρι πρότινος προϊσταμένου του και συνυποψήφιου του στις Προεδρικές εκλογές τέως ΥΠΕΞ ΝΊΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Οι στίχοι που χρησιμοποίησε («Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε./Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.») προκάλεσαν ΣΟΚ στην Εζεκία Παπαϊωάννου και την Δευτέρα πρωί- πρωί κλήθηκε στα γραφεία όπου ο ΣτεφΣτεφ του έκανε ΣΦΟΔΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ για να είναι πιο προσεκτικός και να μην επιδεικνύει ψήγματα ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ανδρός.

• Φυσικά ο κ. Μαυρογιάννης σαν καλός μαθητής ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ και υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα είναι πιο προσεκτικός. Αν και ορισμένοι πολιτικοί, του ΔΗΣΥ συμπεριλαμβανομένου, καθώς και Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης προσπάθησαν να στρογγυλέψουν το γεγονός, εντούτοις ο Μπλακτζον περιέπεσε σε ολίσθημα, δέχτηκε την πρώτη ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ από τον Στεφ Στεφ, που παρεμπιπτόντως είναι αγχωμένος και για την έκβαση του τελικού Κυπέλου. Ε, βλέπετε η μέθοδος του τριφυλιού πάντα είναι σε περίοπτη θέση στο ΑΚΕΛ, αφού αποτελεί πόλο συσπείρωσης- έτσι πιστεύουν – τον παραληρούντων Ομονοιατών.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή πράκτορες της ΞΥΠ επιχειρούν να οριοθετήσουν αλληγορικά και περιγραφικά κάποιο πολιτικό θα συνεισφέρει και ο Διοικητής στην συζήτηση. Ο εν λόγω πολιτικός μοιάζει με μεσήλικα ( μισόσκλερο τον λένε ο Ευρωττοπουζοκυπραίοι) που τον καλεί σε ερωτικό ραντεβού χυμώδης καλλίπυγος κυρία . Εκεί με το λάγνο βλέμμα της τον προσκαλεί σε τρέλες και πάθη. Ο κύριος όμως αντί να περιπέσει επί της αναψοκοκκινισμένης κυρίας βγάζει με προσοχή τα ρούχα του και τελικά διπλώνει και το σωβρακάκι του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X