ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πραξικόπημα ετοιμάζουν κατά Σιζόπουλου - Ορντινάτσα του ΑΚΕΛ…οι Οικολόγοι

Δεν συγχωρούν στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ για διορισμούς Υπουργών- Ανάκληση της τιμωρίας τους ζητούν Ξάνθου- Ατταλίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΑΚΕΛ- ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

• O πραγματικός χαμός. Τι είναι αυτό που συμβαίνει στα κόμματα. Έτοιμα για απανωτές εκρήξεις και αναταραχές έως και συγκρούσεις, με τα ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ να είναι έτοιμα και ακονισμένα. Δύσκολα θα καταφέρουν να επιφέρουν ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ οι Αρχηγοί των κομμάτων ελέω και της σύνθεσης του Υπουργικού Συμβουλίου τα πνεύματα οξύνθηκαν, οι πληγές άνοιξαν και πάλι και τα προβλήματα που ήταν χωμένα κάτω από το χαλί (που ονομάζεται υποψηφιότητα ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΙΔΗ) διογκώθηκαν και βγήκαν στην επιφάνεια, έτοιμα να προκαλέσουν προβλήματα και αλλαγές στα κόμματα. Εκτός από ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ (τι αρμονική συνύπαρξη με αυτά τα δυο κόμματα, μια συνεργασία δεν θα έβλαφτε ), στους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς, οι εσωκομματικές διεργασίες και αντιπαλότητες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη…

ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

• Σιγά- σιγά θα ανασκοπήσουμε την κατάσταση και δια των πρακτόρων της ΞΥΠ που διεισδύουν στα κόμματα, θα σας παρουσιάσουμε την κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Στην ΕΔΕΚ φαίνεται ότι επίκειται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει αυτή την φορά και πυρά από τους άλλοτε υποστηρικτές του στο Πολιτικό Γραφείο και την ηγεσία. Επιστρέφοντας σήμερα από την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη (που αυτή την περίοδο βιώνει την τραγωδία με τον χαμό των αγγέλων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα) θα πρέπει να επιστρατεύσει τους ναρκοσυλλέκτες για να μπορέσει να μπει στο στρατηγείο της Λεωφόρου Βύρωνος. Ήδη τα ναρκοπέδια στρώθηκαν και είναι έτοιμοι με τα πολυβόλα στις ταράτσες οι ΕΔΕΚίτες της ηγεσίας, να τον πυροβολήσουν.

• Αν και ως Πρόεδρος της επιτροπής φακέλου της Κύπρου, ο ΣΙΖΟ, θα έπρεπε να γνωρίζει πως διοργανώνεται και εκτελείται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ εντούτοις δεν έλαβε υπόψη όλες τις παραμέτρους και τις φυλές του κόμματος , σε σχέση με τις εισηγήσεις και διαβουλεύσεις του για την σύσταση του Υπουργικού και τώρα προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις. Οι μέχρι πρότινος συμπαραστάτες του στην ηγεσία, θεωρούν σαν ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ότι δεν πήραν ούτε και ένα Υπουργείο με καθαρόαιμο ΕΔΕΚίτη, αλλά αρκέστηκαν στην Επίτροπο Περιβάλλοντος (ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ). Επιμένουν δε ότι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ που κατέλαβε το Υπουργείο Άμυνας δεν έχει περάσει ούτε έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ , ούτε και υπάρχει το ενδεχόμενο σε καμία περίπτωση να ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ στο κόμμα των σοσιαλιστών, ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου του κόμματος. Οι συνειρμοί ότι ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας θα ήθελε στο ΥΠΑΜ κάποιον που να συνεργάζεται άψογα για το καλό της πατρίδας, σε μια περίοδο που το Κυπριστάν μπαίνει σε ένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα είναι έντονοι στην περιρρέουσα ΕΔΕΚίτικη ατμόσφαιρα.

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

• Η αγανάκτηση που εκφράστηκε από την πλειοψηφία των στελεχών του Π.Γ κορυφώθηκε με την Αναπληρωτή Πρόεδρο ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ να εκφράζει πρόθεση να υποβάλει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, αν δεν διασαφηνιστεί στην αμέσως επόμενη συνεδρία το σκηνικό. Ακόμη και τα υπόλοιπα στελέχη αναμένουν το ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΜΑ διορισμών που θα προβεί οσονούπω ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να αντιδράσουν αναλόγως και ενδεχομένως να υποβάλουν μαζικά τις παραιτήσεις τους , όπερ μεθερμηνευόμενο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ- ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

• Σε μια εποχή που ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και οι άλλοι αποστασιοποιηθέντες ΕΔΕΚίτες ετοιμάζονται να ιδρύσουν σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, οι εν λόγω αναταραχές με το πραξικόπημα στο κόμμα που ίδρυσε ο ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ, τους υποβοηθούν τα μέγιστα. ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ και άλλοι πρώην πυγμάχοι (ως εκ του εμβλήματος της γροθιάς) παραμιλούν αναφέροντας την ρήση « εμείς σας τα λέγαμε». Συντονίζονται – οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν στο επόμενο πολιτικό βήμα το οποίο και προφανώς θα έχει άμεση σχέση και με τις Ευρωεκλογές του 2024. Μάλιστα όλοι οι αποστασιοποιηθέντες θεωρούν ότι η σύσταση πλατφόρμας θα είναι προσωρινή λύση , αφού σύντομα θα επιστρέψουν σαν ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ στην ΕΔΕΚ και θα αποκαθηλώσουν τον ΣΙΖΟ.

• Ωστόσο, ο πρασινοφρουρός πράκτορας της ΞΥΠ που παρακολουθεί εδώ και δεκαετίες τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ δεν είναι και απόλυτα σίγουρος ότι ο μαέστρος του παρασκηνίου δεν θα καταφέρει κι αυτή την φορά να βρει τον τρόπο να ξεφύγει και θα σπρώξει τα πράγματα μέχρι πιο κάτω…Ήδη προετοιμάζει συνάντηση του Π.Γ. με τον Πρόεδρο ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, εκεί όπου θα αναλυθούν τα πάντα , θα πάρουν υποσχέσεις και θα επιχειρηθεί να κλείσουν οι πληγές με προοπτική να πάρουν όλοι το κάτι τις τους στο προσεχές μέλλον. Τώρα αν θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις του ΣΙΖΟ και σε ποιο χρονικό σημείο ή αν πρόκειται για μια συνήθη στρατηγική του κίνηση. Ε, να μην βιάζονται . Μπροστά στην αιωνιότητα οι στιγμές της αναμονής για θώκους που υπόσχεται ο Πρόεδρος των πυγμάχων είναι μηδαμινές…Ήδη η ορκωτή λογίστρια ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ, καθαρόαιμη ΕΔΕΚίτισσα διορίστηκε μόλις προχθές μέλος του Δ.Σ της ΑΗΚ. Ε, τι θέλετε άλλο ρε αχάριστοι να κάνει για σας ο ΣΙΖΟ. Νυχθημερόν εργάζεται για την αποκατάσταση σας. Τώρα αν ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ διόρισαν 5-6 Υπουργούς κι εσείς κανένα , είπαμε ότι είσαι σοσιαλιστές και πρέπει να μοιράζεστε τα πάντα ως εκ της φιλοσοφίας σας. Οπόταν ρίξτε τα μαλλιά σας πίσω και περιμένετε την σειρά σας. Τι νούμερο είπαμε κρατάει η Βασιλειάδου- Περικλέους- Χριστοφίδης-Μορφάκης- Γεωργίου- Χαννίδης; Ε, είπαμε ευγένεια να περιμένετε να έρθει η σειρά σας.

ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Α, πάμε και στον ορισμό του ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ. Ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ βρίσκονται σε ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ είναι κοινότυπο και σύνηθες. Το κόμμα που διέλυσε όλες τις κομματικές πρακτικές και θεωρίες βρίσκεται και πάλι σε εσωκομματική διαμάχη, λόγω και της στάσης των στελεχών του στις Προεδρικές εκλογές. Ο στόχος που άρχισε με την θέση ορισμένων στελεχών ότι πάση θυσία θα έπρεπε να συμπλεύσουν με τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στις Προεδρικές εκλογές, πηγάζει από την επιθυμία τους να μετατραπούν σε μια καθωσπρέπει ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ( αυτός που χαρακτηρίζεται από δουλοπρέπεια έναντι στον ανώτερο αντίπαλο) του ΑΚΕΛ. Να γίνουν ρε παιδί μου η ουρίτσα του κόμματος της αριστεράς.

• Έτσι και η τιμωρία που επιβλήθηκε σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ- ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ, που περιστοίχιζαν τα επιτελεία Μαυρογιάννη και σε τηλεοπτικά πάνελ υποστήριζαν θέσεις του ΑΚΕΛ , βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Και προσέξτε συντριπτική τιμωρία. Να απέχουν δυο βδομάδες από τα θεσμικά όργανα. Όπερ μεθερμηνευόμενο, να μην συμμετάσχουν σε συνεδρίες Πολιτικού Γραφείου ή κεντρικής Επιτροπής. Προφανώς σ’ αυτές τις δυο βδομάδες δεν θα συγκληθούν τα όργανα. Ε, δεν έχουν πλάκα οι άνθρωποι, που νομίζουν ότι είναι και κόμμα; Κάποιοι δε που έχουν και διασυνδέσεις στην Ευρώπη και το διαφημίζουν πλειστάκις ( καλημέρα ΑλΑττα), ας μην το πουν στους φίλους τους τι συμβαίνει στους Οικολόγους, γιατί θα διερωτηθούν αν το Κυπριστάν τους ξεγέλασε ότι είναι κάπου στην γηραιά ήπειρο και δεν συνορεύει με Ζιμπάμπουε, Μάλι , νήσο Άου- Άου.

• Τόσο σκληρή τιμωρία συγκλονίστηκαν τα μέλη των Οικολόγων και ο Πρόεδρος τους ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ που παραπονιέται για την κριτική που του εξασκούμε λες και είναι επικεφαλής προσκόπων και όχι αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, θεωρεί ότι θα ξεπεραστούν όλα. Όμως κάποιοι επιμένουν και το θέμα θα συζητηθεί σε συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής που θα συγκληθεί οσονούπω. Τα είπαν ψες στο Πολιτικό Γραφείο και παρέπεμψαν στην Κ.Ε, όπου θα τεθούν δυο θέματα. Των πράσινων κοριτσιών ΕΞ και ΑΛΑΤΤΑ, που θέλουν να διαγραφεί από το ποινικό κομματικό τους μητρώο το χάδι που τους επιβλήθηκε και άλλων στελεχών που θέτουν θέμα για μεγαλύτερη τιμωρία, αφού μόνο με την ΕΠΙΠΛΗΞΗ που τους επέβαλαν λόγω αντικομματικής δράσης, κατάφεραν να θεσμοθετήσουν την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΚΟΥΙΖ: Ποιος διορισμός του ΝικΧρι σχετίζεται με εστιατόριο που τρώνε όλοι σαν ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ και ιδιαίτερα …πολιτικοί. Είμαστε λαός τεράστιος. Συνδυασμός οφτού κλέφτικου και πολιτικών διορισμών. Τι εύγευστο κατασκεύασμα. Ζήτω το αφρικανικό Κυπριστάν. Τα χάπια μου ρε. Στην προκειμένη της χοληστερίνης λόγω οφτού…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση