ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλειστηριασμός ανεξαρτήτων για αξιώματα - ΔΗΠΑτζήδες στο Φούλη - Μακρόν στον ΝικΧρι

Επιζητούν εξασφάλιση οι μικροί πριν τις εκλογές πουλώντας την πραμάτεια τους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Β ΓΥΡΟΥ

Άλα ούνα – άλα ντούε προβαίνουν με χαρακτηριστική άνεση δημοπρατών οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, που επιχειρούν να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ την ΠΑΡΑΜΑΤΕΙΑ τους προτού καν ξέρουν πόσο στοκ θα έχουν στις αποθήκες. Κάπως έτσι συμβαίνει αφού το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο προσεγγίζονται οι υποψήφιοι Πρόεδροι που δεν ανήκουν στην BIG 4 (Αβέρωφ Ν- Χριστοδουλίδης-Μαυρογιάννης-Χρήστος Χρήστου), έτσι ώστε να παραχωρήσουν το ποσοστό τους στον β’ γύρο των εκλογών.

Προφανώς δεν είναι και απαραίτητο το μεγάλο ποσοστό που θα κατακτήσει Ο ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ - στην παρούσα τουλάχιστον συγκυρία - αλλά η δυναμική που θα αποκτήσει κάποιος εκ των 3 τουλάχιστον υποψηφίων (για ευνόητους λόγους δύσκολα κάποιος θα στηρίξει τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ), αλλά και η έξωθεν μαρτυρία σε επίπεδο προπαγάνδας και συνειρμών που είναι απαραίτητη στην παρούσα συγκυρία. Έστω και τα μικρά ποσοστά που καταγράφουν στις δημοσκοπήσεις προσθέτουν στην φαρέτρα των 3 ΝΙΚΑΡΙων (κατασκευάσματα Αναστασιάδη) που διεκδικούν την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ήδη όπως πληροφορείται η ΞΥΠ έγιναν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και συζητήσεις και κάποιοι εξ αυτών μάλιστα έχουν ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με υποψήφιους Προέδρους, αλλά υπό την ΑΙΡΕΣΗ και του ποσοστού που θα συγκεντρώσουν. Ε, δεν θα τους έβλαπτε κάποιο Υπουργείο ή άλλο πολιτειακό αξίωμα, Προεδρία ημικρατικού οργανισμού ή τέλος πάντων Πρόεδρος σε μια δεξαμενή σκέψης. Κάτι ρε παιδί μου να βρίσκονται στο προσκήνιο.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ

Για να κλείσουμε μ’ αυτό το θέμα να επισημάνουμε ότι μια προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη για να ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ τους ανεξάρτητους υποψηφίους (ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ - ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ - ΜΑΡΙΟ ΗΛΙΑΔΗ), οι οποίοι βρίσκονται και κοντά στις θέσεις τους στο Κυπριακό, αλλά οι ενδείξεις δεν είναι και τόσο ευοίωνες… Αν και στο παρασκήνιο ψιθυρίζεται, ότι θα επικεντρωθεί στην συνένωση όλων αυτών των ανεξάρτητων με την προσθήκη και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, για την ούτω καλούμενη Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, αλλά μέχρι στιγμής αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ουτοπίες αιθεροβαμόνων.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΠΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΥΛΗ

Ο οποίος Κάρογιαν έχει να αντιμετωπίσει και τους δελφίνους στο κόμμα του, που οδεύουν προς άλλα στρατόπεδα, χωρίς να αναμένουν την απόφαση της ΔΗΠΑ. Επιρρεπείς στα αξιώματα και εξουσιολάγνοι, καθότι προέρχονται από την μήτρα (που δεν είναι αρχαία Μακεδόνισσα για να πολεμάει με άδεια φαρέτρα στον Πλαταμώνα, όπως άδει ο αξεπέραστος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ), που ονομάζεται ΔΗΚΟ και γεννάει μόνο πλάσματα που θέλουν εξουσία… Λοιπόν, ο ανεμογαμης - πράκτορας της ΞΥΠ, εντόπισε στην εκδήλωση της Τρίτης του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, τους ΔΗΠΑτζήδες ΑΘΗΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ (μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας - πρώην βουλευτής ΔΗΚΟ - αθλήτρια εμποδίων του ΓΣΟ, ε, πόσα να σας πούμε) και τον επιχειρηματία ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ (γνωστός από την εποχή του αλήστου μνήμης ΧΑΚ).

Οπόταν ο αδερφός Κάρογιαν θα πρέπει να ενεργήσει τάχιστα, καθότι μέχρι στιγμής το κόμμα του προσομοιάζει με τον στίχο του άσματος που ερμηνεύει χαρακτηριστικά ο Μητροπάνος (ω, θα φταρνίζεται στον Παράδεισο ο Μητσάρας), «άλλος για Χίο τράβηξε/ άλλος για Μυτιλήνη/ κι άλλος στης Σύρας τα στενά / αίμα και δάκρυα χύνει». Το άσμα περιέχεται στον άλμπουμ Άγιος Φεβρουάριος των Δήμου Μούτση -Μάνου Ελευθερίου και επιπρόσθετα, μιας και καταληφθήκαμε από Μητροπανίτιδα να επισημάνουμε και το τραγούδι που αφιερώνει σε αρκετούς ο Κάρογιαν που λέει «τι το θες το κουταλάκι/να μου δώσεις το φαρμάκι/τι το δίνεις λίγο λίγο/δώστου μου όλο για να φύγω». Προσέξτε στίχους και ακούστε ερμηνεία. Και μετά λένε πήγαν χιλιάδες στο Τσίρειο (με κίνδυνο την ζωή τους λόγω ανεύθυνων πλιατσικολόγων) για να ακούσουν τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ και τον ΡΟΥΒΑ. Τρομάζει κάποιος με τις αλλαγές στην ζωή μας. Πόσο χαμηλά βάζουμε πλέον τον πήχη. Τα χάπια μου…

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

Δεν ξέρουμε αν θα χρειαστούν χάπια οι οπαδοί του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αλλά να καταγράψουμε και την νέα μετεγγραφή στο επιτελείο του, που είναι ο πολιτευτής ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Όσοι ασχολούνται με την πολιτική - οι αθκιασεροί εμείς όλοι δηλαδή - γνωρίζουν ότι στις Προεδρικές εκλογές του 2018 ο Τζον Παν, παρουσιάστηκε σαν ο νέος Μακρόν που θα μπορούσε να είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ, αν και προέρχεται από το ΔΗΚΟ (διετέλεσε Πρόεδρος ΝΕΔΗΚ). Ο Γιάννης Π. αν δεν αναβάλλονταν οι δημοτικές εκλογές, θα ήταν υποψήφιος του ΑΚΕΛ στην Δημαρχεία Λευκωσίας, με στήριξη και ΔΗΚΟ αν δεν υπέβαλε, φυσικά, ξανά υποψηφιότητα ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ (χμ, χωρκανέ Παλαιχωρκάτη, για Υπουργός Εσωτερικών είσαι σπέσιαλ).

Τώρα το θέμα είναι αν δυο Μακρόν στον ίδιο χώρο θα χωρέσουν ή θα προκύψει κάτι απρόοπτο. Γιατί Μακρόν κάποιοι χαρακτηρίζουν και τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, οπόταν ο Γάλλος αποτελεί το πρότυπο τους. Ελπίζουμε όμως να μην μας πουν κάποια στιγμή κι αυτοί το ΣΙΧΑΜΕΡΟ και ΕΙΔΕΧΘΕΣ που εκστόμισε ο ορίτζιναλ Μακρόν ότι τελείωσε η περίοδος της αφθονίας και της ευμάρειας. Και καλά εσένα τι σε εξέλεξαν οι Γάλλοι κύριε μου. Να τους οδηγήσεις στην φτωχοποίηση και την ανέχεια; Ηγέτες να σου τύχουν που περιμένουν και οι Ευρωπαίοι σωτηρία…

Πάντως στο επιτελείο ΝικΧρι μαζεύτηκαν πολλοί με συγκεκριμένες τοποθετήσεις στο Κυπριακό και κυρίως που ανήκουν σε μια ευρύτερη ομάδα που κάνει και βουτιές σε πισίνες πολιτικάντηδων… στην Λάρνακα

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αφού εισέβαλαν τα κόμματα στα σχολεία και τα πάντα πρόθυμα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης προωθούν τις προβοκάτσιες των κομματικών εμμίσθων, τότε ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ως κοινωνία. Αντί να βλέπουν το δάσος και την έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς προβλήματα, ψάχνουν το καμένο δέντρο και ασχολούνται με τρίχες. Και τους προβάλουν και σοβαρά – υποτίθεται – ΜΜΕ που έχουν δημοσιογράφους που δεν αρκούνται στο θεαθήναι. Καλά οι υπόλοιποι απλώς αντιγράφουν το ΚΥΠΕ. Άλλη πονεμένη ιστορία… Θα επανέλθουμε όμως γιατί το θέμα είναι σοβαρό.

ΥΓ. Όσοι ψάχνουν σελίδες μου στο FACEBOOK και άλλα τοιούτα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακαλούμε μην σπαταλούν χρόνο. Μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που βρίσκεται στην στήλη.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση