ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το συλλαλητήριο του ΑΚΕΛ με τους παράνομους ΚΙΣΑδες δεν θα διασπείρει τον ιό;

Κόμμα που για να πάρει ψήφους θα συνεργαστεί ακόμη και με τον διάολο και θα τραγουδάει και το El Diablo των ΡΙΚάδων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Περιμένουμε να δούμε τις ίδιες οργίλες αντιδράσεις από Υπουργούς, Αρχηγό Αστυνομίας, επιδημιολόγους Τσιούτηδες- Καραγιάννηδες- Πανάδες, δημοσιογράφους, υποψήφιους βουλευτές, βιομήχανους και εργοδότες για το συλλαλητήριο του ΑΚΕΛ με τον παράνομο ΚΙΣΑ το ερχόμενο Σάββατο στην Πλατεία Ελευθερίας Λευκωσία. Όλοι εσείς που σκίσατε κυριολεκτικά τα ρουχαλάκια σας για την συγκέντρωση νεαρών στην Λεμεσό, περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε τι θα πείτε για την συγκέντρωση του ΑΚΕΛ και τις αντίστοιχες τοποθετήσεις σας.

• Κι αν οι νεαροί που συγκεντρώθηκαν στη Λεμεσό, έχουν το ακαταλόγιστο της νεανικής ορμής και ενδεχομένως άγνοιας κινδύνου, τι πρέπει να πούμε για το σοβαρό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Εκτός κι αν κατάφερε ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και οι άλλοι σύντροφοι να βρουν το φάρμακο κατά του ιού και έχουν πληροφορίες ότι ο κορωνοιός δεν χτυπάει όσους διαδηλώνουν περί κοινωνικών θεμάτων, αλλά περιορίζεται και ανιχνεύει μόνο όσους συγκεντρώνονται προς διασκέδαση.

• Ψάχνουν μετά στο ΑΚΕΛ οι εγκέφαλοι της ηγεσίας γιατί δεν ανακάμπτει το κόμμα και συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, χωρίς να κεφαλαιοποιεί την δυσαρέσκεια των πολιτών για τις κυβερνητικές αποφάσεις. Καταντήσατε ειδικοί στα ΑΥΤΟΓΚΟΛ, αυτοί είναι η αιτία που απομακρύνονται από τις αγκαλιές σας οι ψηφοφόροι. Αν δε επιμένετε και διοργανώσετε το συλλαλητήριο του Σαββάτου με την παράνομη οργάνωση Κίνηση για Ισότητα Στήριξη Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ), τότε είναι που θα διολισθήσετε εντελώς, χάνοντας και όλους εκείνους που προσδοκούν σε ανάνηψη σας, έστω και τη υστάτη.

• Προσπαθήσατε με την συμμετοχή σας στο δεύτερο συλλαλητήριο στην Λευκωσία να ελκύσετε το ακροατήριο που βρίσκεται πιο αριστερά από εσάς και κινείται στον αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο, κυρίως δε όλους εκείνους που ανήκουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και την ΘΥΡΑ 9. Μάταια όμως, αντίθετα σας επέκριναν και έδιωξαν και από το οίκημα τους στην Παλουριώτισσα όσους επιχείρησαν να το επισκεφθούν παίρνοντας κλάδο ελαίας...

• Καλά, δείχνει σοβαρό κόμμα να διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας που αποτελεί κατά τους ειδικούς (ο πνευμονολόγος- λαλίστατος ΧΑΡΗΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ δεν ξέρουμε τι λέει επί του θέματος) ΥΓΙΕΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ και θέλει με αυτό τον τρόπο να το ψηφίσουν ομάδες ανθρώπων που κινούνται σε άλλους χώρους επειδή θα βροντοφωνάξουν κατά του ρατσισμού και του συρματοπλέγματος Νουρή; Δηλαδή η πολιτική επάρκεια και διορατικότητα τους οδηγεί σε τέτοιου είδους αποφάσεις για να ανακάμψουν τα ποσοστά τους ; Μάλλον ζουν στον δικό τους ονειρεμένο κόσμο.

• Άσε που προωθούν και παράνομη οργάνωση όπως είναι ο ΚΙΣΑ. Πως δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεργάζεται για την διαδήλωση με ΜΚΟ που κηρύχθηκε εκτός νόμου, αφού δεν πληρούσε την νομοθεσία που ψήφισε η Βουλή, συμπεριλαμβανομένου του ΑΚΕΛ. Έλεος δηλαδή εκεί στην Εζεκία Παπαϊωάννου, μα είστε τόσο αγχωμένοι και συγχυσμένοι που συνεργάζεστε και με παράνομους; Αυτή είναι η εικόνα που εκπέμπετε στην κοινωνία; Ενός κόμματος που για να πάρει ψήφους θα συνεργαστεί ακόμη και με τον διάολο και θα τραγουδάει και το El Diablo των ΡΙΚάδων;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Να περιμένεις με την PORCHE KAYENNE επί μια ώρα στον δρόμο της Αθαλάσσας για να πάρεις ΔΩΡΕΑΝ από το φυτώριο του Υπ. Γεωργίας τρία δενδρύλλια. Και να κάνουν δηλώσεις για την τεράστια προσφορά και επιτυχία τους ο Υπ. Γεωργίας Κώστας Καδής και ο Διευθυντής του Τμ. Δασών ωσάν να ανακάλυψαν το φάρμακο κατά του κορωνοιού κι εσύ να καμαρώνεις μέσα στην Πόρσε σου και να επιδεικνύεις τα δενδρύλλια.Τότε αναφωνείς τα χάπια μου ρε, τα χάπια μου. Ζήτω ο αθάνατος Ευρωττοπουζοκυπραίος.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X